De uitbreiding die onopvallend opvallend is! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De uitbreiding die onopvallend opvallend is!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Meanwood Moderne keukens van PARKdesigned Architects Modern
Loading admin actions …

Een uitbreiding die onopvallend opvallend is? Misschien denk je wel dat er iets misgegaan is bij het bedenken van de titel, maar dat is zeker niet het geval. Want deze uitbreiding herken je haast niet als uitbreiding en juist daardoor valt die op. En dat geldt ook zeker voor het interieur. Het laat zich niet moeilijk raden dat dit project in het Verenigd Koninkrijk te vinden is. ARKdesigned Architects uit Leeds is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp. Kijk lekker mee en doe ook vooral ideeën op voor je eigen huis als je van plan bent om dat een beetje uit te breiden.

Uitbreiding in stijl

External view of the single storey extension Moderne huizen van PARKdesigned Architects Modern
PARKdesigned Architects

External view of the single storey extension

PARKdesigned Architects

Onopvallend en toch opvallend. Oordeel zelf, hebben we daarin gelijk? Wij vinden stiekem natuurlijk van wel! Deze uitbreiding is in zo’n stijl ontworpen, dat het er uit ziet alsof die er altijd al is geweest. Alleen de deuren en de dakramen verraden dat het bouwdeel van een latere datum is dan het oorspronkelijke huis. Die woning zelf is trouwens een leuk authentiek en gezellig bouwwerk. Verder zie je hier een mooie besloten tuin met aangenaam gazon. De terrasverwarmer laat zien dat bewoners hier ook ’s avonds genieten van de buitenlucht. En met zo’n fraai verbouwd huis, kun je dan ook perfect genieten van het behaalde resultaat.

Overzicht van de ruimte

Open Plan Kitchen Dining Area Moderne keukens van PARKdesigned Architects Modern
PARKdesigned Architects

Open Plan Kitchen Dining Area

PARKdesigned Architects

Voor we alles afzonderlijk gaan bekijken, nemen we eerst even de tijd voor een overzicht van de ruimte. Als je goed kijkt, kun je zien wat het eigenlijke huis is en wat de uitbreiding. Doordat de oude buitenmuur (op een steunpilaar na natuurlijk!) is weggebroken, heb je een mooie open ruimte om te gebruiken. Op aangename wijze zijn de keuken, eetkamer én de woonkamer daarin ondergebracht. Er is gekozen voor een rustieke sfeer met een modern randje. Erg bepalend is daarbij ook de lichtinval. Daarover zo meer!

Licht van boven

De lichtinval is hier erg bepalend geworden. Het licht van boven zorgt voor een heerlijk heldere sfeer. De nieuwe woonkamer heeft misschien wat ruimte op moeten offeren voor de grote keuken, maar dat is helemaal niet erg. Daardoor is namelijk een hele intieme en gezellige woonkamer ontstaan. En die keuken? Een plaatje om te zien is het! Daar gaan we nog even meer de focus op leggen.

De keuken

Je zag net al een gedeelte van de keuken, met het mooie kookeiland. Dat hier liefhebbers van bakken en braden wonen mag duidelijk zijn, waarom zou je anders maar liefst vier ovens in je keuken installeren? Er is gekozen voor een mooi wit en rustiek design van het geheel. Een inspirerende ruimte die ook hier optimaal gebruik maakt van de prachtige lichtinval.

Nog een keer de keuken

We blijven maar in de keuken hangen, maar dat is ook niet zo gek als je kijkt naar alle inspiratie die je dit kan geven. Want eigenlijk is dit geheel op een relatief klein oppervlakte aangebracht en toch is het zeer ruim. Het is gewoon een kwestie van de juiste keuzes maken en daar kan een architect of interieurarchitect je erg goed bij helpen. En wat te denken van een keukenplanner? Die weet als geen ander hoe die een keuken perfect kan plaatsen!

Sfeer

Met een sfeerplaatje nemen we weer afscheid van dit huis. Alles valt of staat met de juiste stijl om de perfecte sfeer in huis te creëren. Goede verlichting, leuke meubels en inspirerende accessoires maken een huis namelijk compleet. Aan dat alles is hier heel veel aandacht besteed en een modelwoning is daarmee geboren. Wij hopen dat jij daar ook zo over denkt!

Voor meer woningen waar in leuke stijl een uitbreiding bij is geplaatst, moet je zeker nog even blijven hangen. Alle geïnteresseerden kunnen hart aan dit project namelijk ook heerlijk ophalen.

Wat vind jij het mooiste van dit geheel? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!