Oude landelijke woning met een industriële twist | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Oude landelijke woning met een industriële twist

Stoa. Stoa.
Court Farm Barn Rustieke huizen van Designscape Architects Ltd Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

Deze tijd is het een trend om oude woningen te verbouwen. Ook zien we steeds vaker niet residentiële gebouwen omgetoverd worden tot mooie moderne woningen. Vandaag gaan we dat ook zien in de gestalte van een prachtige oude schuur die veranderd is in een gaaf huis. We gaan een woning zien waarin zuivere egale muren worden afgewisseld met rustieke stenen. Een woning die je zeker veel inspiratie zal gaan geven! Echt een snoepje! Het is een woning die laat zien dat elk pand een totaal nieuw leven kan krijgen. Kijk snel met ons mee! 

Nieuwe twist

Deze schuur is liefdevol gerestaureerd waardoor het nu een totaal nieuw leven gekregen heeft. Je ziet niet veel van wat er binnen gebeurd, dat is goed voor de privacy! Links zien we een ook een mooie schuur waarin je allerlei gereedschap kan opbergen. Rechts zien we prachtige bakken van authentieke stenen waar gras en planten in gezet kunnen worden. Samen met een expert kun je de ideale woning inrichten. Kijk snel met ons mee naar het interieur van dit droomhuis. 

Eetkamer

In het pand worden we getrakteerd op een opvallend interieur waarin een gedurfd en eigentijds design gemixt wordt. De nieuwe kamers liggen op een uitstekende plek en hebben een prachtige inrichting. Deze is schitterend in zijn openheid en transparantie. Best wel een lege kamer eigenlijk, maar met een adembenemende lichtval. Een eetkamer waarin je helemaal tot rust komt. Let op de zwarte kozijnen, wat een combinatie met de rustieke stenen. Deze mix werkt uitstekend! Laat je inspireren door een professional bij de inrichting van je woning. Een ruimte waar je gasten zeer van onder de indruk zullen zijn. 

Eye-catcher

Hier werpen een blik op de moderne trap. Het is net alsof we hier in een totaal andere wereld beland zijn. Nu zie je pas echt hoe goed de combinatie tussen en oud en nieuw design werkt. Rechts zien we een andere eye-catcher, de mooie houten vloer past precies bij de historische sfeer die in deze moderne woning heerst. Het zonlicht glimt op de planken. Een unieke sfeer hangt er hier. 

Overzicht

Vanaf de bovenste verdieping kunnen een mooi overzicht krijgen van de woning. De keuken zien we liggen, net als de stijlvolle woonkamer en het enorme eetgedeelte. Het industriële karakter van de woning, de stalen frame constructie, die niet alleen ondersteuning biedt voor het plafond en het dak, maar ook zorgt voor een ongelooflijk bijzondere look. De hanglamp is een tweede hoogtepunt van deze kamer. Hier kan de familie in de avond gezellig bij elkaar komen voor de nodige huiselijkheid. 

Historische setting

Overal in het pand zien we het aangename gebruik van authentieke delen gecombineerd met hedendaagse elementen. De bewoners genieten hier van een prachtige lichtval. Deze deur brengt ons naar de tuin. Tijdens de verbouwing is de historische muur onaangetast gebleven. De houttonen passen goed bij het metselwerk. De 21ste eeuw versus oeroude stenen. De nisjes in de wanden zijn geschikt om mooie kaarsen in te zetten, voor de middeleeuwse sfeer! 

Landelijke charme

We werpen een laatste blik op het pand en zien de oorspronkelijke boerderij naast de schuur. De schoonheid van de renovatie en herinrichting is dat de architecten in staat waren om de gebouwen hun authentieke glans terug te geven. Nu is het een plek met veel charme en charisma. Deze woning gaat op in het omringende landschap en past precies bij de architectuur van de streek. Een plek waar het leven een ander ritme heeft, het ritme van de zon, waar je lekker tot rust komt.

Met deze mooie foto van het exterieur nemen we afscheid van de woning. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën en trends.  

Laat weten wat je van dit project vindt met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!