Landelijk huis met een schitterende uitbreiding

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Landelijk huis met een schitterende uitbreiding

Stoa. Stoa.
 Huizen door CCD Architects
Loading admin actions …

Velen van dromen van een eigen landelijke boerderij met prachtige historische kenmerken. Natuurlijk moet deze woning dan wel alle moderne woonwensen vervullen. In het charmante huis dat we vandaag voor je in de aanbieding hebben zien we veel authentieke elementen, het is namelijk een oud huis, waardoor we kunnen genieten van een adembenemende stijl. 

Toch zegt de schilderachtige buitenkant weinig over de transformatie die zich binnen heeft afgespeeld. Dat gaan we zo zien. De gevel heeft een verse lik verf gekregen en de goed onderhouden tuin ziet er fantastisch uit. Kom met ons mee voor een tour dit geweldige huis waarin de bewoners zich helemaal geweldig voelen!

Prachtige gevel

 Huizen door CCD Architects
CCD Architects

Maison D'Aval

CCD Architects

Dit huis ziet er toch uit als een ansichtkaart, niet waar? De gevel straalt echt een landelijke charme uit. Het is net alsof we honderd jaar terug in de tijd gaan. We worden door de oude stenen verwelkomd, wat een charme heeft dit huis! In deze zomer laat je een prachtige rozenstruik groeien bij de ingang. Een sprookjesachtige look! Laat je een inspireren door je expert. Kom snel met ons mee naar de achterzijde van de woning. 

Uitbreiding

 Huizen door CCD Architects
CCD Architects

Maison D'Aval

CCD Architects

De uitbreiding is zorgvuldig en met respect voor de authentieke stijl geïntegreerd met de rest van het pand. Links zien we de witte muur van de originele woning. Rechts zien we de nieuwe uitbouw: een combinatie tussen de oude en nieuwe stijl. De zwarte kozijnen vallen echt op in de nieuwe uitbouw, ook de blanke houtdelen boven de ramen springen eruit. Een prachtig voorbeeld hoe oude en nieuwe architectuur samen kunnen gaan! 

Open en strak

 Huizen door CCD Architects
CCD Architects

Maison D'Aval

CCD Architects

Dit gazon is netjes en goed onderhouden, de perfecte plek voor kinderen en huisdieren. Volwassen kun genieten van een koel glaasje wijn of bier aan de tuintafel. Vanaf dit punt heb je een schitterend uitzicht over de omgeving, precies wat nodig is om optimaal te kunnen genieten. De oude stenen op het gazon zorgen voor een prachtige sfeer. We inspireren je met gave ideeën voor je woning! Dit is de plek waar je weer helemaal tot jezelf komt. 

Openheid

 Huizen door CCD Architects
CCD Architects

Maison D'Aval

CCD Architects

Een feestelijke tafel staat al op ons te wachten. Nu zien we goed hoe fantastisch het uitzicht over de omgeving is. De wand en het plafond zien er lekker minimalistische uit. Een ideale ruimte voor een ontbijt of brunch. Het interieur is duidelijk anders dan buitenkant van de woning en dat maakt deze woning zo verrassend. 

Authentieke hal

 Muren door CCD Architects
CCD Architects

Maison D'Aval

CCD Architects

De hal is een unieke combinatie van modern en authentieke design, de bakstenen zuilen en traditionele balken geven een prachtige, historische lading aan deze ruimte. Marmeren tegels geven grandeur aan het rustieke design. De trap heeft een mooi tapijt, zo creëer je hier een huiselijke sfeer! Het raam ziet er erg romantisch uit, daarom is er natuurlijk ook voor deze vorm gekozen. De zetel is erg handig bij het aantrekken van je schoenen. 

Erg gezellig

 Woonkamer door CCD Architects
CCD Architects

Maison D'Aval

CCD Architects

De woonkamer is van het soort dat direct in het oog springt: de bakstenen, houten vloeren en een sober kleurenpalet is een terugkerend motief in dit huis. Wij krijgen nu al zin om lekker op de bank te zitten in de avond met een lekker glas whiskey. Het is er precies de kamer voor. Natuurlijk is de open haard aan absolute eye-catcher. De houten luiken verwijzen naar de begindagen van het oude huis. Het is ook de woonkamer met de bijzondere meubels: naast de bank staat een antiek tafeltje en naast de haard zien we een oude kist. Overal zorgen persoonlijke accessoires en decoraties voor een fantastische look! 

Met deze laatste mooie foto van het huis nemen we afscheid, maar graag nemen we je mee naar een ander schitterend project! 

Laat je inspireren door fantastische voorbeelden

Wat vind je van deze mooie woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!