Studio Che Eyzenbach: Vrolijk kinderspeelgoed

Stoa. Stoa.
MerkenBoom | Royal FrieslandCampina, studio Che Eyzenbach studio Che Eyzenbach Bedrijfsruimten
Loading admin actions …

Studio Che Eyzenbach is een multidisciplinaire ontwerpstudio, gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van meubels en objecten uit karton. Indien wenselijk kunnen deze objecten bedrukt en gelamineerd worden met een waterafstotende folie. De studio heeft een breed werkveld en weet voor uiteenlopende doelen een geschikt ontwerp te creëren. Kijk met ons mee en verbaas je over deze innovatieve ontwerpen en bijzondere vormen.

Bewust belonen

In samenwerking met het Wilhelmina kinderziekenhuis Utrecht maakte Studio Che Eyzenbach dit leuke werk: Bewust Belonen Box / mini. Een ziekenhuis bezoek of opname is niet leuk, maar dit mooie ontwerp probeert een beetje vrolijkheid te bieden aan de kinderen. Het biedt ruimte om er cadautjes in te doen, zoals kleine speeltjes of kaartjes met een leuke boodschap.

Opbergruimte

We hopen het kastje en zien direct dat het voldoende opbergruimte heeft. Het vrolijke uiterlijk draagt bij aan een meer ontspannen sfeer in een vaak spannende tijd. De eerste lade heeft één vak, terwijl de tweede lade meerdere compartimenten heeft. Diverse speelgoeddieren sieren de buitenkant, dit zorgt voor een speelse sfeer. Ook zien we geometische vormen op de zijkanten en bovenkant, kinderen vinden deze vormen intrigerend.

Bewust Belonen Box

Hier zien we de grote broer of zus van het kastje dat we hierboven zagen. Meerder lagen, diverse niveaus en verschillende dieptes. Dit meubelstuk ademt een en al vrolijkheid. Het is niet moeilijk om je voor te stellen dat kinderen helemaal dol zijn op dit vrolijk ding. Evenals op de vorige zien we ook op deze kast de vrolijke figuren terug, zo creëert Studio Che Eyzenbach een kindvriendelijk sfeer. Want zeg nou zelf: een mooi kleurrijk kastje als deze maakt een wit groene behandelkamer toch veel gezelliger.

Bonte verzameling

We omschrijven dit kastje als een bonte verzameling van: kleuren, vormen, dieptes en bewegingen. In het dynamische design bewegen de lades diverse kanten op, dit prikkelt de fantasie van de kinderen. Het kastje geeft door zijn design een cartooneske ervaring. Het zwakt zo de strenge functionele randjes van het meubilair een beetje af.

Plaats in de behandelkamer

Een ziekenhuis bezoek is niet leuk, daarom is het goed om de kinderen iets goeds in het vooruitzicht te stellen. Dit leidt de aandacht een beetje af en sluit het bezoek af met iets positiefs. Het kastje wordt al snel een fleurig punt om je op te focussen, een soort vriend. Op meerdere fronten is dit kastje een prachtig initiatief van Studio Che Eyzenbach. Design wordt zo onderdeel van de medische praktijk.

Merkenboom

Een werk van een geheel andere orde werd door Studio Che Eyzenbach in Amersfoort gerealiseerd. FrieslandCampina, te Amersfoort, liet een nieuw kantoor bouwen en wenste een bijzonder kunstwerk dat het gehele bedrijf zou samenvatten. Dat werk is de  MerkenBoom geworden. Studio Che Eyzenbach kreeg de opdracht om alle merken die FrieslandCampina internationaal vertegenwoordigt te verwerken in een kunstwerk. De MerkenBoom bestaat uit drie delen: de wortels, een stam en de takken. De wortels vormen het logo van het Friese bedrijf, dit is de basis waar alles op gegrondvest is, ze symboliseren ook de verbondenheid van het bedrijf met Nederland. De stam groeit in een cirkel beweging naar boven toe, dit symboliseert een gestage, rationeel geplande en natuurlijke groei. Geen groeispurten voor FrieslandCampina! De takken van de boom dragen de namen van de merken die het moederbedrijf internationaal vertegenwoordigt, we kunnen deze merken ook zien als de vruchten. 

Tot zover de prachtige werken door Studio Che Eyzenbach. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, zodat je telkens op de hoogte bent van de nieuwste trends! 

WENZdesign verwezenlijkt de droom van vele mensen: een poolhouse! Kijk mee naar het schitterende ontwerp!

Op ons forum kun jij je vragen stellen aan onze experts!

Wat vindt jij van dit speelgoed? Laat een reactie achter bij de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine