Het huis met contrasten- uitersten worden één | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Het huis met contrasten- uitersten worden één

Stoa. Stoa.
​Huron Road, London Moderne keukens van Volume 3 Modern
Loading admin actions …

Zelden zagen we een traditioneel Victoriaans huis zo mooi gerenoveerd, en op zo’n eigentijdse wijze. Dit huis vinden we in Huron Road en heeft nog steeds het originele formaat tuin uit de begintijd van de woning. Het huis werd in de 21e eeuw gebracht met innovatieve materialen, veel aandacht voor de details in het design en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit als het gaat om de afwerking. Deze zaken dragen allemaal bij aan het succesvolle eindresultaat: een oude Victoriaanse woning met een gloednieuwe look. Oud en nieuw komen samen! Het huis werd precies zo gebouwd zoals de bewoners het voor ogen hadden, namelijk met behoud van de authentieke roots van het huis, maar ook met ruimte voor hun hedendaagse woonwensen. Dat is zeker gelukt. Hieronder gaan we je de resultaten van de renovatie en herinrichting laten zien. Kijk snel met ons mee!

Achterzijde

​Huron Road, London Moderne keukens van Volume 3 Modern
Volume 3

​Huron Road, London

Volume 3

We zien hier de achterzijde van de woning. Het is al schemerig en dus een prima tijd om de gezellige verlichting aan te doen. Dan komt de woning pas echt mooi naar voren. Ondanks de moderne look is het een warm en uitnodigend huis (de moderne stijl krijgt wel eens, ten onrechte, het verwijt te koel te zijn). Het is mooi om te zien hoe de eigentijdse structuur opgaat in de oude Victoriaanse. Natuurlijk blijven we een duidelijk verschil zien, staan er twee uiterst verschillende stijlen tegenover elkaar (juxtapositie), maar het huis functioneert toch als een eenheid. De openheid van de gevel maakt dat de tuin volledig kan worden benut, zo lopen binnen en buiten in elkaar over. Dat staat garant voor optimaal genieten! Huur een bevlogen architect in waarmee je samen je droomhuis kunt bouwen. 

Authentiek

​Huron Road, London Moderne huizen van Volume 3 Modern
Volume 3

​Huron Road, London

Volume 3

Binnen zien we een bijzondere stijl: de trap is een indrukwekkend reliek uit de Victoriaanse tijd. De zuivere witte tint past deze een beetje aan naar de nieuwe situatie die modern geïnspireerd is. Let op de donkere balustrade en de ijzeren armaturen. Kan het historischer? Wij vinden de ornamenten prachtig! Als je naar boven kijkt en de wentelende trap volgt lijkt het alsof je terug in de tijd kijkt. Samen met een interieurexpert ontwerp je snel een unieke woning die bij je past. 

Helder en strak

​Huron Road, London Moderne keukens van Volume 3 Modern
Volume 3

​Huron Road, London

Volume 3

Helemaal van deze tijd is deze prachtige keuken. De inrichting is minimalistisch van stijl en langgerekt. Mooi hoe de keukenapparatuur geïntegreerd is in de wand. We vinden de roestvrijstalen afzuigkap een echte topper. In deze keuken was het belangrijk dat er veel daglicht naar binnen zou vallen. het grote nieuwe raam zorgt daarvoor. Het metselwerk (het lijken wel gestapelde natuurstenen) leidt onze blik naar buiten. Verlichting speelt in deze keuken een grote rol, want alleen daglicht brengt een ruimte zo mooi tot leven.

Sfeervol

​Huron Road, London Moderne slaapkamers van Volume 3 Modern
Volume 3

​Huron Road, London

Volume 3

Aan opvallende elementen in dit bijzondere huis geen gebrek: hier zien we een bijzonder gewei van kunststof, echt een kunstwerk of een bijzonder design product, jij mag bepalen hoe je het noemt. De open haard is zonder twijfel de grootste eye-catcher in de kamer, in de avond genieten de gezinsleven van de gezellige warmte. 

Modern huis

​Huron Road, London Moderne slaapkamers van Volume 3 Modern
Volume 3

​Huron Road, London

Volume 3

Het Victoriaanse huis is prachtig ingericht met een moderne meubelstukken. Deze dragen sterk bij aan de leefbaarheid en stijl van de woning. In deze lounge ruimte treffen we een neutraal kleurenschema. We krijgen een comfortabel en warm gevoel bij deze schitterende ruimte. De warmte komt voornamelijk van de donkere hardhouten vloer. Deze roept ook een authentieke sfeer op die ons doet denken aan de Victoriaans roots van deze woning.

Oud en nieuw

​Huron Road, London Moderne huizen van Volume 3 Modern
Volume 3

​Huron Road, London

Volume 3

Deze badkamer is een briljant voorbeeld van hoe oud en nieuw in dit huis vermengt worden. Het vrijstaande bad staat hier centraal voor het lange genieten en de regendouche is de optie voor een al dan niet snelle verkwikkende douche.

Onbetaalbaar

​Huron Road, London Moderne badkamers van Volume 3 Modern
Volume 3

​Huron Road, London

Volume 3

De slaapkamer past bij de roots van de woning. Hij is schitterend ingericht met historische meubels. Mooi dat de ruimte zo licht is. Let eens op die schouw: onbetaalbaar sfeervol! En dan hebben we nog die ladekast met de paspop er bovenop! Echt een sfeervolle setting zo! 

Tuin

​Huron Road, London Moderne keukens van Volume 3 Modern
Volume 3

​Huron Road, London

Volume 3

Een laatste blik toont ons een eigentijdse garage waarin ons niets herinnert aan de Victoriaanse woning. De verlichting is lekker modern en opgewekt! Strakke vlakken maken hier de dienst uit: het gazon, de vlonder en de garage hebben allemaal hun eigen intensiteit en vormen een eigentijds beeld. De perfecte plek om vrienden en familie uit te nodigen!

Blijf ons volgen voor gave woontrends en ideeën

Laat weten met een comment wat je vindt van deze woning!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!