WENZdesign: fantastisch poolhouse

Stoa. Stoa.
WENZdesign Poolhouse, WENZdesign WENZdesign Landelijke serres
Loading admin actions …

WENZdesign laat de wens van veel mensen uitkomen: een poolhousewaarin genoten kan worden van de Hollandse of mediterraanse zon. Het architectenbureau zoekt telkens de juiste verhouding tussen esthetiek en bruikbaarheid. Een gebouw of inrichting moet mooi zijn, maar natuurlijk ook praktisch. Vandaag laten we je een van hun bijzondere projecten zien, waarbij vooral genieten een sleutelwoord is: daar draait het allemaal om! Stel je voor dat je onder de Franse of Spaanse zon geniet van het zwembad en je eigen huisje bij het zwembad! Wenzdesign maakt deze dromen waar. Kijk met ons mee naar dit schitterende poolhouse.

Een landelijke gevoel

WENZdesign Poolhouse, WENZdesign WENZdesign Landelijke garage Plant,Lucht,Eigendom,Gebouw,Water,Raam,Hout,Huisje,huis,Schaduw

Op een zomerse dag ziet het poolhouse er schitterend uit. Het rieten dak oogt luxe en roept direct een landelijke sfeer op. De smalle opening, maar ook de open wand aan de zijkant van het huisje geven je toegang tot het gebouw. De stoelen bij het zwembad bieden je een comfortabele plek om te zonnen. Als je hier even genoeg van hebt kun je in de schaduw van je poolhouse genieten van een koele versnapering. Een eigen poolhouse biedt natuurlijk veel mogelijkheden en maakt je tuin met zwembad compleet. WENZdesign wil je zomerse dromen laten uitkomen.

Het interieur

WENZdesign Poolhouse, WENZdesign WENZdesign Landelijke serres

Het poolhouse heeft een prachtige buitenkeuken, met een gaspit en een gootsteen: ideaal om gerechten voor buiten op te bereiden. Door het natuurstenen aanrechtblad is het goed schoon te houden. De koele steen contrasteert mooi met de warme houten wanden en dak. WENZdesign weet hier een mediterraanse droom te schilderen.

Decoraties

WENZdesign Poolhouse, WENZdesign WENZdesign Rustieke spa's

Decoraties geven een huiselijke levendigheid aan je poolhouse, daarom kun je op de haken op de wand leuke bakjes of andere decoraties hangen. Een lichtje erin zorgt al snel voor een romantische sfeer in het donker. Het poolhouse krijgt zo ook een rustieke sfeer die perfect past bij de mediterraanse setting.

Van een afstand

WENZdesign Poolhouse, WENZdesign WENZdesign Rustieke Garage Lucht,Water,Plant,Schaduw,huis,Gebouw,Huisje,Boom,Zwembad,Eco-hotel

We zien hier het poolhouse vanaf een afstand. Het prachtige heldere zwembad is een ongelooflijke luxe op een warme dag als deze. De strakblauwe lucht brengt ons in een zomerse ontspannen sfeer, waarin we kunnen genieten van de warmte en de verkoeling van het water. Stel je voor hoe romantisch dit uitzicht in de avond moet zijn! Petje af voor WENZdesign!

Potten

WENZdesign Poolhouse, WENZdesign WENZdesign Landelijke garage

Deze pot is een prachtige decoratie die voor een rustieke sfeer in het poolhouse van WENZdesign zorgt. Hij past ook precies bij de natuurstenen muur in het midden van de ruimte, dit type muur treffen we vaak aan in mediterraanse landen. Let ook op de prachtige ruwe houten tafel waar deze decoratieve pot opstaat. Op de achtergrond zien we een gezellig hoek om in de avond, maar ook overdag, levendige gesprekken te voeren.

De open haard

WENZdesign Poolhouse, WENZdesign WENZdesign Landelijke serres

Het ultieme buitengevoel wordt opgeroepen door deze open haard. Je moet niet gek op staan te kijken als iemand hier marshmallows in gaat klaar maken, niet erg mediterraans, maar wel erg lekker. Soms is het fris in de avond, dan komt de haard van pas, maar hij zorgt ongeacht de temperatuur voor een gezellige sfeer.

Comfortabel zitten

WENZdesign Poolhouse, WENZdesign WENZdesign Rustieke zwembaden

Het is belangrijk dat je comfortabel van je poolhouse kunt genieten. Deze stoelen bieden je de nodige rust na het zwemmen, natuurlijk wel eerste even omkleden! Onder het genot van een cocktail, wijntje of sangria breng je op deze stoelen mooie avonden door met familie en vrienden. Het poolhouse is het decor van mooie momenten. Tot zover het bijzondere ontwerp van WENZdesign. We hopen dat je net zo enthousiast bent over dit werk als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends

Zoek je het maritieme leven? Lees dit artikel, dan ben je weer helemaal op de hoogte! 

Op ons forum kun jij je vragen stellen aan onze experts!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!