Moderne woning met oosterse invloeden | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Moderne woning met oosterse invloeden

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne huizen van Lioba Schneider Modern
Loading admin actions …

Vandaag kunnen wij jullie deze geweldige moderne bungalow laten zien die naast veel westerse, ook de nodige oosterse invloeden heeft. De keurig verzorgde voor- en achtertuin zijn zowel qua beplanting als ook wat betreft de accessoires duidelijk beïnvloed door de Aziatisch cultuur. En dat alles is prachtig gefotografeerd door Lioba Schneider.

Voorgevel

Dat is vooral heel goed te zien aan de voorkant van dit huis. Een fraai lang pad voert naar de voordeur. En aan weerszijden zien we een strak aangelegde voortuin met kiezelstenen en karakteristieke beplanting.

Sfeervol

Dat deze strakke moderne bungalow ook heel gezellig is, blijkt als het gaat schemeren en de lichten aangaan. Dankzij de diverse ramen ontstaat er een fijne connectie met de binnenkant. Let ook op hoe de bovenste verdieping een stukje doorloopt boven de ingang waardoor het net een beetje speels en anders is.

Achterzijde

Vanuit de tuin kunnen we het huis aan de achterzijde in volle glorie aanschouwen. Waar we aan de voorkant nog een beperkt aantal ramen zagen, heeft men zich aan de achterzijde bepaald niet ingehouden. Vanuit elke ruimte is er daardoor de connectie met buiten en heb je als je in de tuin zit, ook nog een idee wat er binnen gaande is. In de tuin zien we verder veel water en andere Aziatische invloeden.

Beelden

Door de hele tuin zijn diverse zitplekken gecreëerd. En op elke hoek staat wel een beeld dat de connectie van de bewoners met het Aziatische continent nog eens onderstreept.

Terras

En alsof de tuin nog niet riant en luxe genoeg was, is er boven ook nog een zeer ruim dakterras waar je optimaal van de zon kan genieten. Er is gekozen voor een glazen balustrade, waardoor het zicht op de tuin nooit belemmerd wordt.

Vrij zicht

Net als beneden zijn de ramen boven van een heel behoorlijk formaat. Van de vloer tot de plafonds. Hierdoor is het zicht naar buiten in elke kamer optimaal. Zelfs in de badkamer, als je lekker in je vrijstaande bad zit, kun je van een fantastisch uitzicht genieten.

Badkamer

En dat geweldige uitzicht ziet er dan ongeveer zo uit. Niet verkeerd. En hoewel de badkamer de enige ruimte is die we van binnen te zien krijgen, valt hier wel uit op te maken dat dit huis van binnen net zo mooi is als van buiten.

Andere fraaie terrassen kun je hier bekijken. Heb je geen idee hoe je jouw terras goed en mooi moet inrichten? Schakel dan de hulp in van een van deze professionals. En in dit Ideabook lees je meer handige tips voor jouw perfecte terras of balkon.

Wat vind je van deze bungalow? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!