Van sportschool naar gezinsloft | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Van sportschool naar gezinsloft

Stoa. Stoa.
Loading admin actions …

Met gepaste trots stellen we je StrandNL voor, een bureau voor architectuur en interieur. Het bureau is samen met Strand West woonwarenhuis gevestigd in een middeleeuws stadskasteel in het centrum van Utrecht. Een prachtige locatie, die niet geheel toevallig deel is van het imago van het architectenbureau. In feite zijn er binnen de stevige muren van het stadskasteel twee sterke bedrijven gevestigd die diverse disciplines combineren: bouwen, verbouwen, inrichten en stylen. StrandNL is hiermee een bastion van creativiteit, flexibiliteit en klantgerichtheid. Als klant mag je rekenen op een persoonlijke aanpak die jouw wensen centraal stelt. Er is dan ook sprake van een wederkerige en creatieve relatie die garant staat voor grandioze en authentieke resultaten. Maatwerk is een sleutelwoord bij het werk van StrandNL. Laten we niet langer wachten, kom mee voor een tour door de schitterende loft. 

Eerste zit op de gevel

Oud pand met modern laagje erover Eclectische huizen van homify Eclectisch
homify

Oud pand met modern laagje erover

homify

We kijken naar een oud gebouw met een totaal vernieuwde gevel, waardoor het pand er weer gloednieuw uitziet. Let ook even op de authentieke reclame op de muur, dat roept direct een historische en authentieke sfeer op. Binnen is er ook veel veranderd, waardoor het huis helemaal voldoet aan de eisen die de moderne tijd aan een woonhuis stelt. Het is niet zomaar een woonhuis: het is een prachtige loft! Kom snel mee naar binnen.

Toilet

Industriële badkamers van homify Industrieel

Deze afbeelding van het toilet toont ons de rode bakstenen die de ruimte een industriële look geven. Het is een wonderlijke en creatieve keuze van StrandNL om deze stenen te combineren met een gele kleur. De industriële en minimalistische vormgeving van het fonteintje past natuurlijk perfect bij de bakstenen wand. In deze ruimte worden sierlijkheid, let op het handvat van de deur, gecombineerd met de rauwheid van de stenen.

De woonkamer

Vintage meubels in een open woonverdieping Industriële woonkamers van homify Industrieel
homify

Vintage meubels in een open woonverdieping

homify

Een comfortabele woonkamer: mooie zachte banken, een leuke salontafel en een retro hanglamp aan het plafond. Gezellig en huiselijk, gewoon fijn. Toch ook weer de robuuste wand die het geheel industriële pit geeft! We vinden dit een geweldige combinatie die getuigt van veel creativiteit en inzicht aan de kant van StrandNL.

.

Werken in stijl

Eclectische studeerkamer van homify Eclectisch

In de woonkamer staat een prachtig authentiek bureau tegen de wand. De ideale plek om in stijl te werken. We omschrijven de inrichting als eclectisch, we vinden diverse uiteenlopende accessoires en decoraties op het bureau. Het gelakte hout van het bureau zorgt voor een bepaalde warmte tegenover de koelte van de muur. De strakke moderne lamp schenkt je het licht waarin je goed kunt lezen en schrijven. De lichtval vanaf de rechterkant is een welkome sfeerverhogende hulp tijdens de arbeid.

Studiekamer

modern  door homify, Modern

Deze schitterende loft heeft ook een studiekamer met een totaal ander uiterlijk. We zien hier een bijzonder gevormde groene kast waarin diverse leuke accessoires en decoraties staan. De ongewone vorm en de egale muur gaan een schitterende dialoog aan. Let ook even op de leren stoel: daarin kun je heerlijk lezen of genieten van het uitzicht buiten.

Decoraties

van homify Eclectisch

De kamer is te omschrijven als eclectisch, omdat we er uiteenlopende stijlen in aantreffen. Daarnaast is de kast erg excentriek, een kenmerk van de eclectische stijl. Door diverse souvenirs en decoraties te combineren creëer je ene eclectische verzameling. Het wit van de wand en het groen van de kast laten de beeldjes en veren prachtig naar voren komen. 

De slaapkamer

Eclectische slaapkamers van homify Eclectisch

Deze slaapkamer vertegenwoordigt de droom van veel mensen. Hij heeft een comfortabel bed, een inloopkast en een prachtige layout. Deze ruimte biedt je alles wat je nodig hebt. Hoe mooi is het als je al je kleren netjes en gerangschikt neer kunt hangen. De openingen in de wandkast aan het hoofdeinde zorgen voor de nodige ruimtelijkheid in deze slaapkamer. Een mooie lichte en fijne kamer!

De kinderkamer

Scandinavische kinderkamers van homify Scandinavisch

Creativiteit is belangrijk voor kinderen. Daarom is het erg leuk om samen met ze de kleuren van hun slaapkamer uit te zoeken. Egale muren zijn mooi, maar een wandschildering is natuurlijk helemaal het einde.

De moderne keuken

Industriële keukens van homify Industrieel

Een hedendaagse loft mag een moderne keuken niet ontberen. Daarom voegde StrandNL deze prachtige keuken toe aan de loft. Alle technologische hoogstandjes zijn aanwezig, zodat al je culinaire creaties met een gerust hart op tafel gezet kunnen worden. De open keuken heeft een fijne werksfeer, en wat een licht! Links en recht van je heb je een werkblad tot je beschikking, zodat je telkens ruimte genoeg hebt om op te werken, juist als er meerdere koks in de keuken bezig zijn.

Eetkamer

van homify Eclectisch

De eetkamer heeft een prachtige eettafel waar je met meerdere mensen kun genieten van de maaltijden uit de open keuken. Ook in de keuken en eetkamer is gekozen voor nieuwe aanpak voor wat betreft de inrichting van de ruimte. We zien een parketvloer, een vloerbedekking die vroeger vooral in de hal gelegd werd, vanwege zijn isolerende eigenschappen, maar tegenwoordig worden dit soort vloeren in het hele huis toegepast vanwege hun mooie uiterlijk. In deze kamer zien we een vermenging tussen oud en nieuw: de eettafel is modern, terwijl de staande kast antiek is. Het oude gebouw heeft door de realisatie van de loft een totaal nieuwe functie gekregen, hiermee demonstreert StrandNL dat oude gebouwen een nieuw leven kunnen krijgen. Het pand kan weer decennia mee! Snap je nu dat het niet toevallig is dat het bureau gevestigd is in een oud stadskasteel? Oude panden nieuw leven inblazen zit hen gewoon in het creatieve bloed!

Tot zover de schitterend ontworpen loft. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends. 

Kun je niet genoeg krijgen van lofts? Lees dan dit artikel over en loft die gerealiseerd is in een oude fabriekshal! 

Op ons forum kun jij je vragen stellen aan onze experts!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!