Een modern huis artistiek vastgelegd | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een modern huis artistiek vastgelegd

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne woonkamers van Lioba Schneider Modern
Loading admin actions …

Meestal laten we je een project zien van een architect of een interieurarchitect als we een huis gaan bekijken. Uiteraard is ook dit huis door een architect ontworpen, maar in dit geval laten je foto’s zien van een professionele fotograaf. Artistieke foto’s van een huis dat zelf ook een waar kunstwerk is geworden. De Duitse fotografe Lioba Schneider heeft de prachtige beelden gemaakt en we kunnen je verzekeren dat het vooral een kwestie van genieten wordt. Kijk daarom maar snel lekker met ons mee!

De entree

We beginnen onze rondleiding bij de entree van het huis. En dat is gelijk al een zeer fraai modern geheel om te zien. Maar het meer natuurlijke effect ontbreekt hier ook zeker niet doordat er veel natuursteen is gebruikt. De interesse naar het interieur wordt zo flink gewekt, maar we houden je nog heel even in spanning voordat we echt naar binnen gaan.

De voordeur

Bij de fraaie voordeur blijven we nog even steken voor we echt de drempel over gaan stappen. En wat zie je dan? Allereerst een foto die bijna door kan gaan voor een schilderij! Maar deze afbeelding laat veel meer leuks zien. Neem nou de prachtige open haard! Dat zie je eigenlijk zelden in de hal van een huis. De ruwe betonnen muur waarin de haard is geplaatst geeft ook een erg bijzonder beeld. Het doet ons verlangen naar nog meer mooie plaatjes.

Inspirerende woonkamer

Gelukkig kun je niet alleen in de gang van de open haard genieten, maar dat kan ook in deze inspirerende woonkamer. Gelijk al zie je een mooi kunstwerk en de interieurarchitectuur is hier ook al een kunstwerk op zich. Een leuke minibar vormt onderdeel van de schitterende kastenwand. En ook al is alles modern ingericht, door de kleuren en het vloerkleed is een hele sfeervolle ruimte ontstaan die alles behalve koel en kil is.

Bijzonder raam

Dat de architectuur in dit huis bijzonder is, is inmiddels geen verrassing meer voor je. Maar toch blijf je je verbazen over bijzondere dingen. Neem nou dit raam. Het scheurt het huis als het ware in tweeën en symboliseert daardoor heel mooi de overgang tussen de woonkamer en de eetkamer. En verder zorgt het uiteraard ook voor een fantastische lichtinval.

Koken en eten

De open keuken en de gigantische eettafel zijn ook blikvangers van formaat. En voor de tafel geldt dat uiteraard in de letterlijke zin. Je kunt hier een wel zeer feestelijk diner met veel mensen organiseren. En als je op zoek bent naar een vergaderlocatie dan kun je hier ook prima terecht. De grote ramen zorgen naast een prachtige lichtinval ook voor een schitterend uitzicht. Let er trouwens ook even op hoe groot deze tuin is, wat een heerlijke plek!

Nog een bijzonder raam!

Ook dit raam laat weer iets bijzonders zien: een ongewone plek om een raam te plaatsen, maar wel een hele mooie! Het zorgt voor een zeer bijzondere slaapkamer. En dar past dan weer goed bij dit huis waar veel net iets anders is dan anders.

Unieke badkamer

Net als je denkt dat je het meest bijzondere en unieke al gezien hebt, dan kom je weer iets nieuws tegen. Zoals deze badkamer. Een dubbele wastafel is nog nooit zo leuk geweest als op deze plek! En hoeveel wastafels zijn er nou eigenlijk? Het ruimtelijke effect van de spiegels zorgt dat deze badkamer nog grote lijkt dan die al is. Een heerlijke afsluiter om onze rondgang door dit huis mee te beëindigen. 

Ben je nog niet uitgekeken op deze prachtige moderne en inspirerende architectuur? Bij dit huis kun je dan ook zeker je hart ophalen.

Welke ruimte is jouw favoriet? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!