9 mooie huizen voor een kleine prijs

Johan van Dijk Johan van Dijk
Ein Beispielhaus, ganz individuell, KitzlingerHaus GmbH & Co. KG KitzlingerHaus GmbH & Co. KG Moderne huizen Houtcomposiet
Loading admin actions …

Een mooi huis voor een kleine prijs. Wie wil dat nou niet? Oké, je moet rekening houden met de kosten zoals die in Nederland zijn, maar alle projecten die we je laten zien hebben in hun eigen land maar iets meer dan € 100.000,- gekost. Zoiets moet je toch in Nederland eigenlijk ook voor elkaar zien te krijgen? Stuk voor stuk zijn dit mooie vrijstaande huizen die schitterend vormgegeven zijn door diverse architecten. Ben je net zo benieuwd als wij? Laten we dan snel gaan kijken!

1. Klassieke inspiratie

We beginnen met een huis waar klassieke inspiratie de leidraad is geweest. En naast klassiek mag je dit geheel ook gerust landelijk en rustiek noemen. Symmetrie en leuke details zijn duidelijk pijlers onder dit leuke ontwerp. En vooral erg leuk om te zien is ook het fraai aangelegde terras. Een goed begin!

2. Landelijk en modern

homify

De ideale combinatie tussen landelijk en modern laat dit huis zien. Vooral de fraaie veranda met buitenhaard is een echte extra bij deze mooie woning. Zelfs als het wat kouder is kun je op dit prachtige plekje van de buitenlucht genieten.

3. Leuke hoekjes

Een huis ontwerpen met allerlei leuke hoekjes waar je lekker buiten kunt zitten, is natuurlijk ook niet verkeerd. Bij dit huis is bovendien aan de voorkant een stoere ‘lijst’ ontworpen die als het ware voor de woning staat. Op die manier lijkt het bijna een ingelijst schilderij!

4. Een houten huis

Bouwen met hout resulteert vaak in een Scandinavische stijl. Een prachtige houten woning die in alle kleuren van de regenboog geschilder kan worden. In dit geval geen opvallende kleur zoals je vaak in de Scandinavische landen ziet, maar een stijlvol donkergrijs. Landelijke symmetrie vormt hier ook weer een belangrijk element in de structuur en het fraaie terras staat ook op deze plek al weer te wachten op mooie zomerdagen.

5. Ontspannen in de tuin

homify

Afgezien van het mooie huis, kun je hier vooral een voorbeeld zien van lekker ontspannen in de tuin. Niet in de laatste plaats natuurlijk door het fraaie zwembad. Maar ook die heerlijke ligstoelen zien er niet verkeerd uit. Verder is leuk aan het redelijk moderne ontwerp van het huis dat er met natuursteen is gewerkt. Dit geeft een fraai landelijk randje aan het geheel.

6. Geweldige architectuur

Geweldige architectuur voor niet al te veel geld? Het is mogelijk als je in een land een huis bouwt waar de prijzen iets lager zijn. En als je dan dit kunstwerk mag bewonen dan mag je met recht trots zijn. Een prachtig opvallend object in een landelijke omgeving. En we hopen dat we daar ook nog eens binnen mogen gaan kijken!

7. Wonen in de heuvels

homify Moderne huizen Grijs

Heb je altijd al gedroomd van wonen in de heuvels? In dit huis kan dat! Een schitterende landelijke woning met een fantastisch uitzicht. Heerlijk als vakantiewoning en een ideale plek om na je pensionering neer te strijken.

8. Een modern huis

Een modern huis kan ook heel veel inspiratie geven. Neem nou dit fraaie voorbeeld! Vooral het overdekte dakterras dat je links kunt zien ziet er zeer aantrekkelijk uit.

9. Wit en modern

homify

We sluiten de lijst af me een mooi wit en modern huis. Wederom een stukje prachtige architectuur! En dat al deze huizen maar betrekkelijk weinig geld hebben gekost, maakt het nog leuker. Het is vooral ook een kwestie van de locatie waar je zo’n huis bouwt. Vooral in landelijk gebied, ook op sommige plekken in Nederland, is het mogelijk!

Wil je een huis zoals je in deze lijst staat wat uitgebreider bekijken? Dit project kan je dan zeker meer inzicht geven!

Welk huis is jouw favoriet? We horen het graag!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!