Voor & Na: frisse nieuwe look voor een stoffige woning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor & Na: frisse nieuwe look voor een stoffige woning

Stoa. Stoa.
Residential Development in Guildford van ArchitectureLIVE
Loading admin actions …

Deze woning is heel lang een kantoor geweest. Waarschijnlijk is de woning daarom altijd een beetje stoffig gebleven. De vorige bewoners ware tevreden met het design, maar de nieuwe niet, dus was het tijd voor een grote verandering! Dertig jaar lang miste het pand uitstraling en wooncomfort. Het was lange tijd een familiehuis, maar recentelijk is daar verandering in gekomen: met de update is er van het grote huis twee appartementen gemaakt. Dit ideabook maak zeker duidelijk dat schijn echt bedriegt! Laten we kijken hoe tof deze woning geworden is! 

Traditionele look

Exterior Makeover for Victorian building converted to Flats van ArchitectureLIVE
ArchitectureLIVE

Exterior Makeover for Victorian building converted to Flats

ArchitectureLIVE

Deze traditioneel look verwachten we niet bij een modern huis. Is er wel wat veranderd binnen? Dat gaan we je zo laten zien. Bij de eerste kennismaking denk je dit een familiewoning is, maar niets is minder waar! Het lichte met donkere design is een echte eye-catcher in de buurt. Mensen vragen zich af wat er zich in het huis afspeelt. Wie wonen er? Laat expert je adviseren bij het inrichten van je woning. Laten we nu de woning van de andere kant bekijken! 

Oude stijl

A Two Storey Rear Extension van ArchitectureLIVE
ArchitectureLIVE

A Two Storey Rear Extension

ArchitectureLIVE

Duidelijk een oude stijl dit! Toch blijft het een beetje een vreemde keuze voor een oud kantoorgebouw. Je verwacht toch eerder een strakke gevel en veel glas. Kantoorgebouwen zijn er dus ook in allerlei soorten en maten, dat blijkt wel weer. Dit is een Engelse stijl die dus ook prima gebruikt kan worden voor een familiewoning en dus nu voor twee appartementen. Laten we de woningen eens van binnen gaan bekijken. Een professional laat je zien hoe je een unieke woonkamer inricht! 

Keuken met stijl

Contemporary kitchen for residential developments van ArchitectureLIVE
ArchitectureLIVE

Contemporary kitchen for residential developments

ArchitectureLIVE

Wat een verschil met de gevel: deze keuken is lekker licht en precies wat we verwachten bij een moderne woning. Leuk ook dat de ontwerpers gekozen hebben voor de rode accenten in de kasten. Dat zorgt voor een lekkere color boost. Erg handig dat de oven links en de wastafel rechts gerealiseerd is. Meerdere koks kunnen hier lekker hun gang gaan zonder elkaar in de weg te lopen. Fijn dat het afwas- en kookgebied gescheiden is, dat is lekker hygiënisch. Even door de deur en je bent lekker in de tuin! In de zomer kun je deur lekker openzetten, kies dan wel voor een hor, dan kunnen er geen beesten naar binnen vliegen! 

Badkamer

Bathrooms for a Guildford Residential Development van ArchitectureLIVE
ArchitectureLIVE

Bathrooms for a Guildford Residential Development

ArchitectureLIVE

Eenvoud is vaak de beste manier om je badkamer in te richten. Het gaat hier om strak design dat makkelijk te reinigen is. Daarbij straalt zo’n design een fijne rust uit, waardoor het heel uitnodigend wordt om lekker te ontspannen en op krachten te komen in je badkamer. Hier missen we niet en toch oogt de badkamer mooi basic. In het weekeinde is dit de plek om de boel de boel te laten! 

Woonkamer

Living Space at Guildford Residential Development van ArchitectureLIVE
ArchitectureLIVE

Living Space at Guildford Residential Development

ArchitectureLIVE

In deze grote woonkamer herkennen we nog iets van de oude kantoorruimte, namelijk het volume dat de kamer heeft. Daarnaast zijn de ramen in de rechterwand ook iets dat we bij een kantoor verwachten. Toch heeft de ruimte een metamorfose ondergaan die hem volkomen residentieel maakt. En wat is deze woonkamer licht! Met natuurlijke kleuren maak je van deze ruimte echt een woonkamer!

Met deze foto sluiten we de rondleiding door deze verrassende woning af. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij! Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën en woontrends. 

Lijkt een zwembad in de tuin jou wat? Echt ideaal voor in de zomermaanden! Check hier wat er komt kijken bij het realiseren van een zwembad! 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!