Top 5 van de week: verstop je spaargeld NIET hier..... | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: verstop je spaargeld NIET hier… ..

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
DanKuchen keukenimpressies: modern  door DanKüchen Studio Hengelo, Modern
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over meer ruimte creëren, en check meteen of je al goed bezig bent. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, deze gaan over mooie schuttingen; waar je je spaargeld juist niet moet verbergen en over handige keukentips!       

Waar wacht je nog op? Lees ze allemaal!

1. Spaargeld verbergen

De beste plaats om je geld te bewaren is de op bank, maar soms moet je iets contant betalen en heb je voor een paar dagen geld in huis of misschien wil je je spaargeld om welke reden dan ook niet op de bank zetten. Let er dan op waar je je geld opbergt. Inbrekers weten precies waar ze moeten zoeken. In dit artikel laten we zien wat de meest voor de hand liggende plaatsen zijn waar dieven op zoek gaan naar je waardevolle spullen. Wees gewaarschuwd!

2. Meer ruimte

Is je huis niet groot? Met wat goede tips en inspiratie als verschuifbare tafels, een handige schoenenkast en een kast als  scheidingswand kom je al een heel eind. Wij komen regelmatig ideeën tegen die echt onze aandacht trekken en hebben de slimste oplossingen voor je verzameld. Oplossingen die niet alleen handig zijn maar ook heel mooi zijn om te zien. 

Wedden dat je ze gelijk over wilt nemen. Kijk mee!

3. De mooiste schuttingen

Naast beplanting is de afscheiding van je tuin natuurlijk ook belangrijk. In de eerste plaats bepaalt de schutting het algemene beeld van de tuin en ten tweede zorgt het voor wat meer privacy. Want, niet iedereen vindt het fijn als de buren naar binnen kunnen gluren..

De schutting moet daarom voldoen aan een aantal criteria. We hebben 16 modellen op een rijtje gezet die zelfs de buren zullen behagen.

4. Schitterend modern huis

Is het niet heerlijk als een woning zo goed ontworpen en doordacht is dat de aanblik ervan al een boel inspiratie oplevert? En dat allemaal binnen vier muren! We gaan je vandaag een prachtig appartement laten zien dat je zeker een enthousiaste en creatieve bui zal bezorgen die nog wel even blijft hangen. Deze woning is een oase van rust, met koele tinten en ingenieuze oplossingen voor de opslag van persoonlijke spullen. Alles wat een  huizenfan wil, en meer! Het is werkelijk een prachtig familiehuis met een schitterende moderne stijl. Hou je van een minimalistische touch met een vleugje Italiaans finesse? Check dan snel dit mooie huis! 

5. Geniale keukentips

DanKuchen keukenimpressies: modern  door DanKüchen Studio Hengelo, Modern
DanKüchen Studio Hengelo

DanKuchen keukenimpressies

DanKüchen Studio Hengelo

Tegenwoordig hoef je niet meer op droog brood te leven of coupons te sparen om geld te besparen. Er zijn talloze mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je geld opzij kunt zetten.

Vandaag besteden we aandacht aan de keuken. Want op welke manier kun jij optimaal gebruik maken van je keuken en geld besparen? Lees mee en laat je inspireren!  

En... heb je deze week wat opgestoken van onze tips? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!