Een unieke uitbreiding van een leuk woonhuis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een unieke uitbreiding van een leuk woonhuis

Johan van Dijk Johan van Dijk
House in Winchester Moderne keukens van LA Hally Architect Modern
Loading admin actions …

Britse architecten worden heel vaak door mensen benaderd om een uitbreiding te ontwerpen bij een bestaand huis. Je kunt daarvan op homify heel veel fraaie voorbeelden vinden. Soms wordt radicaal gebroken met de stijl van het eigenlijke huis, terwijl in andere gevallen een iets meer traditionele vormgeving te zien is. Het project dat is ontworpen door de experts van La Hally valt onder de eerste categorie, maar is nog meer dan dat. Je mag daarom gerust van een unieke uitbreiding spreken. Waarom is dat dan zo horen we je bijna denken. Kijk zelf maar hoe dat zo gekomen is!

Oude woning met moderne uitbreiding

House in Winchester Moderne tuinen van LA Hally Architect Modern
LA Hally Architect

House in Winchester

LA Hally Architect

Vanuit de tuin werpen we een eerste blik op ons onderwerp. Je ziet een oude woning met een moderne uitbreiding. Maar de landelijke aspecten worden in het ontwerp van de uitbouw wel meegenomen. Kijk maar naar de met hout beklede muren. De donkergrijze daklijsten en kozijnen geven een stoere uitstraling aan het geheel. En ook de vormen zijn eigenlijk in tegenspraak met het huis zelf. Toch past het ontzettend goed bij elkaar. Maar het meest leuke en unieke van de uitbreiding kun je hier niet goed zien. Laten we daarom even iets hoger gaan kijken voor we ook het compleet vernieuwde interieur te zien krijgen.

Een natuurlijk dak

House in Winchester Moderne tuinen van LA Hally Architect Modern
LA Hally Architect

House in Winchester

LA Hally Architect

De reden van het hogere perspectief van de fotograaf is je nu vast wel duidelijk: het mooie begroeide dak natuurlijk! Leuk om te zien hoe op deze speelse manier de landelijke omgeving toch weer terug komt. Bovendien zorgt zo’n dak ook voor hele goede isolatie van je huis en dat is natuurlijk ook niet verkeerd. Let verder ook even op de omgeving. Lekker landelijk en ruim. Maar waar staat die fotograaf nou eigenlijk z’n foto’s te maken? Ook daarvoor houden we je nog heel eventjes in spanning.

Ruime keuken

House in Winchester Moderne keukens van LA Hally Architect Modern
LA Hally Architect

House in Winchester

LA Hally Architect

Zoals je veel vaker ziet, is het centrale punt in de uitbreiding van het huis de keuken geworden. En die is hier lekker ruim opgezet. Een dakraam zorgt voor extra licht op het aanrecht en verder zie je in deze keuken ook alles wat elke kookliefhebber nodig heeft. Met twee ovens kun je hier zelfs multitasken! De gezellige eettafel wacht trouwens ook al uitnodigend op gasten. Dit is verder ook een heerlijk plekje om lekker te studeren of om een dagje thuis te werken. Want in deze ruimte de dag doorbrengen is zeker geen straf!

Natuurlijke tuin

House in Winchester Moderne eetkamers van LA Hally Architect Modern
LA Hally Architect

House in Winchester

LA Hally Architect

De verhoging waarop onze fotograaf zostraks stond, is onderdeel van de schitterende natuurlijke tuin. En al is dit buitengedeelte qua oppervlakte misschien niet zo groot, met zo’n tuinontwerp als dit heb je dat ook helemaal niet meer nodig. Het geheel sluit naadloos aan op het mooie begroeide dak van de uitbreiding. En ook als de grote deuren naar de tuin vanwege regen of kou gesloten zijn, dan kun je nog steeds optimaal genieten van dit mooie stukje landelijke werk. Daarmee zie je maar dat je zelfs met een kleine tuin iets ontzettend leuks kunt doen.

Woonkamer

House in Winchester Moderne woonkamers van LA Hally Architect Modern
LA Hally Architect

House in Winchester

LA Hally Architect

Door de verbouwing heeft ook de woonkamer een heel nieuw uiterlijk gekregen. De open haard zorgt voor een heerlijke warmte en de eclectische inrichting is op een prachtige kleurrijke manier vormgegeven. De ideale plek om met het gezin lekker te kunnen genieten. Als je hier woont, mag je dan ook met recht trots zijn op een zeer fraai resultaat. Uitbreidingen als deze zien we graag vaker voorbij komen.

De ene uitbreiding is de andere niet. Maar wel zorgt het altijd voor een flinke opknapbeurt van een huis. Zo’n woning waarbij ook een unieke sfeer is ontstaan, is dit huis. Geniet daar ook maar lekker van!

Een geslaagd project? We zijn benieuwd naar jouw mening!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!