Een landelijk huis met moderne trekjes | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een landelijk huis met moderne trekjes

Johan van Dijk Johan van Dijk
Glebe Wood House, North Devon Moderne keukens van Trewin Design Architects Modern
Loading admin actions …

Het is niet altijd eenvoudig om een stijl goed te kunnen onderscheiden. Is iets modern of is iets landelijk? In dit geval vinden we toch eigenlijk dat er sprake is van een landelijk huis dat moderne trekjes heeft. Hoe dat er uit is komen te zien? Ga vooral zelf lekker kijken! Een prachtig voorbeeld van landelijk wonen in een lekker ruim huis kun je hier namelijk zien. En zoals zo vaak hebben Britse architecten, in dit geval de experts van Trewin Design, voor een prachtig ontwerp gezorgd. Geniet lekker met ons mee!

De woning

We zien de woning hier staan. Onmiskenbaar aangepast op de landelijke omgeving, maar moderne elementen zijn niet te missen. Vooral de ruime tuin is ook iets om van te genieten en we kunnen je verzekeren dat het zeker geen straf is om binnen te blijven als het weer niet zo mooi is. We zijn tenslotte in het Verenigd Koninkrijk en je weet vast wel dat de regen daar niet mals kan zijn… Heb je al een goede indruk van het huis? Ga dan mee naar binnen!

Entree

De entree van een huis laat vaak al heel wat zien van de stijl en de sfeer die binnen heerst. Het landelijke en moderne is hier ook gelijk weer zichtbaar. Een modern kozijn, maar ook natuursteen en hout verwelkomen je hier. Verder is de gang ook heerlijk aangekleed met leuke kunstobjecten. Een goed begin.

Intieme woonkamer

Ondanks de ligging onder het schuine dak, is hier een hele intieme woonkamer ontstaan. De open haard is daarbij het centrale element en drie stoere leren banken zijn daar in hoefijzervorm omheen geplaatst. Die banken zijn de moderne blikvangers, terwijl de prachtige houten vloer het rustieke en landelijke in ere houdt. En let natuurlijk verder even op het prachtige uitzicht dat je hier hebt: de natuur komt bijna binnen in de kamer.

Ruime keuken

Een groot huis heeft vaak voldoende ruimte voor een ruime keuken. En in dit geval is er voor gekozen om een bijna minimalistisch exemplaar te installeren. Erg fraai en het doet het ook zo ontzettend goed in combinatie met de houten vloer.

Gelaagdheid

De ligging op een kleine helling heeft er voor gezorgd dat er een bepaalde gelaagdheid is in het huis. En dat biedt dan weer inspiratie voor het ontwerpen van een mooi trappenhuis. Vooral de leuke doorkijkjes die dat heeft opgeleverd zijn zo leuk om te zien. En door middel van een extra dakraam komt het licht je hier werkelijk waar aan alle kanten tegemoet. Ook weer zo inspirerend!

Sfeer

Soms hoef je niet de gehele ruimte te laten zien om de sfeer lekker te pakken te krijgen. Met deze detailopname van de badkamer is dat het geval. Het landelijk en rustieke blijkt hier heel erg uit en dat zorgt voor een hele ontspannen sfeer. Geniet dan ook vooral even van dit plaatje en stel je ondertussen voor hoe de rest van de badkamer er uit zou kunnen zien.

Dakterras

We zijn eigenlijk als een speer door dit huis gegaan en sluiten de rondleiding af op dit leuke dakterras. En toen deze foto gemaakt werd, was het een mooie nazomer dag. Kijk maar naar de prachtige kleurenpracht die je hier kunt aanschouwen! Maar al in het voorjaar is het mooi om hier de eerste warme zonnestralen op te vangen en ondertussen te genieten van de ontluikende blaadjes aan de bomen. Wij zien het in ieder geval wel zitten om hier heerlijk ontspannen te leven.

Op zoek naar nog meer landelijke wooninspiratie? In deze woning zal jij je dan ook vast heel erg thuis gaan voelen!

Ook zo gek op landelijk wonen? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!