Bricks Amsterdam: garage-loft | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Bricks Amsterdam: garage-loft

Stoa. Stoa.
Garage Loft Eclectische woonkamers van BRICKS Studio Eclectisch
Loading admin actions …

De ontwerpen van BRICKS Amsterdam stralen vakmanschap en liefde voor design uit. Ze leveren een compleet concept, dat we ook wel 'Turnkey Service', daarbij spreek je met de ontwerpers door wat je wilt, waarna zij het voor je realiseren. Je hoeft uiteindelijk niets anders te doen dan de sleutel om te draaien, je huis binnen te lopen en te genieten van de prachtige complete inrichting. Vandaag nemen we je mee naar een mooie loft in industriële stijl. Kom snel mee voor een tour door deze schitterende loft. 

Eclectische woonkamer

Garage Loft Eclectische woonkamers van BRICKS Studio Eclectisch
BRICKS Studio

Garage Loft

BRICKS Studio

We lopen de eclectische woonkamer binnen en kijken onze ogen uit. Schilderijen, geweien, foto's en een subtiele verlichting maken deze kamer tot een kabinet vol avontuurlijke en artistieke uitingen. Let ook even op het prachtige kleed dat voor een bijzondere sfeer zorgt. Door de schilderijen, de lederen bank en de dierlijke decoraties geven dit interieur een zekere koloniale sfeer, terwijl door de grijze wanden een industriële sfeer wordt opgeroepen. Een maffe input is de tekening van de antropomorfische geit, zeer eclectisch!

Andere hoek

Garage Loft Industriële woonkamers van BRICKS Studio Industrieel
BRICKS Studio

Garage Loft

BRICKS Studio

We zien nu de kamer vanuit een andere hoek. Nu valt het op hoe rijk deze kamer ingericht is. Vooral de klok en het raamwerk erachter stelen de show. Er is veel te zien in deze kamer, maar toch is de kamer niet rommelig. Dit laatste wordt bereikt door de rustige achtergrondkleuren die de wanden sieren. Op de stoelen voor het raamwerk kun je comfortabel zitten en genieten van dit coole en klassieke interieur.

Industriële keuken

Garage Loft Industriële keukens van BRICKS Studio Industrieel
BRICKS Studio

Garage Loft

BRICKS Studio

We stappen binnen in de keuken en verbazen ons over de schitterend afwerking. De dominante kleuren zijn antraciet, wit en zwart. Het licht-donker kleurenschema is een geijkte methode om een goede visuele balans in een vertrek te brengen. Erg mooi is de industriële tafel die is vervaardigd uit sloophout en staal, daaraan kun je heerlijk ontbijten en genieten van de momenten met de familie. Een kleine plant of de bloemen op tafel zorgen voor een mooie natuurlijke input in deze keuken.

studiekamer

Garage Loft Eclectische eetkamers van BRICKS Studio Eclectisch
BRICKS Studio

Garage Loft

BRICKS Studio

Een echte liefhebber van muziek, kunst en wetenschap heeft een prachtige studiekamer nodig om zich aan deze schitterende zaken over te geven. De inrichting van deze kamer is eclectisch, dus gevarieerd en prikkelend. De plant in de hoek is al een goede binnenkomer, het drieluik met als onderwerp een rariteitenkabinet is een unicum op zich. Het is lekker werken aan de sloophouten tafel, waar een schitterende industriële lamp boven hangt. De verlichting aan de wand zorgt voor een subtiel spel van licht en schaduw.

Slaapkamer

Garage Loft Eclectische slaapkamers van BRICKS Studio Eclectisch
BRICKS Studio

Garage Loft

BRICKS Studio

We zien hier de bijzondere slaapkamer met het thema reizen. De oude landkaart aan het hoofdeinde spreekt van de droomreizen die de bewoners wellicht ooit maken. Rechts zien we een verweerde kast, die we verwachten op oude schepen, daarboven op staat het schip dat de wereldzeeën bevaart. Tussen al deze expressieve decoraties staat het ingetogen bed dat voor de nodige rust zorgt.

Bijzondere badkamer

Garage Loft Industriële badkamers van BRICKS Studio Industrieel
BRICKS Studio

Garage Loft

BRICKS Studio

Deze badkamer is uniek, dat komt natuurlijk door de schitterende industriële wastafel. Heb je ooit zo'n robuuste meubel gezien? Het is een oude werkbank die nu geupcycled is en veranderd in een wastafel. De wanden hebben een rustig kleurenpalet, waardoor het robuuste van de wastafel gecounterd wordt. De decoratie links, en de lamp rechts naast de wastafel, maakt deze badkamer eclectisch. Bricks Amsterdam omschrijft haar stijl als tijdloos eclecticisme. Tijdloos vanwege de vertrouwde vormen, eclectisch door de rijkdom aan bronnen die we in hun ontwerpen tegenkomen. 

Tot zover deze prachtige inrichting van Bricks Amsterdam. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij! Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van Nederlands topdesign. 

Luxe en duurzaamheid gaan goed samen. Ontwerpstudio Furandco creëert innovatief design uit duurzaam bont!

Op ons forum kun jij je vragen aan experts stellen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!