Mega transformatie van een jaren vijftig woning

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Mega transformatie van een jaren vijftig woning

Stoa. Stoa.
  door ArchitectureLIVE,
Loading admin actions …

De Britse professionals van ArchitetureLIVE namen onlangs een sleets huis uit de jaren vijftig onder handen. Het staat in West Sussex en ziet er nu na de transformatie zoveel beter uit! Vandaag nemen we je mee voor een wandeling door deze frisse en moderne familiewoning. Zeker een huis waar je veel inspiratie van gaat krijgen. Kijk snel met ons mee voor de nodige transformatie.

Oude woning

  door ArchitectureLIVE,
ArchitectureLIVE

A run-down 1950s house in West Sussex

ArchitectureLIVE

Vanuit deze hoek kunnen we zien hoe ouderwets het oude huis was. Het is een Brits huis dat er netjes uit hoort te zien, dat verwacht je tenminste, maar dit sleetse huis is typisch een pand waar je klushanden voor nodig hebt om er weer iets van te maken. Het heeft veel achterstallig onderhoud. De tuin ziet er erg saai en levenloos uit en de gevel schreeuwt om een nieuwe verflaag. De kleuren van het huis zijn ook niet om over naar huis te schrijven. Al met al een huis dat zijn beste tijd gehad heeft. Niet verwonderlijk natuurlijk omdat het immers in de jaren vijftig gebouwd is. Met een expert ontwerp je snel je nieuwe woning. 

Een authentieke look

  door ArchitectureLIVE,
ArchitectureLIVE

Redesigned Approach for a Rejuvenated 1950s Property in West Sussex

ArchitectureLIVE

De talentvolle architecten van ArchitetureLIVE hebben de woning een New England stijl gegeven, dat is de specialiteit van dit architectenbureau. Het mooiste van alles is nog wel dat je totaal niets meer van de oude woning kunt herkennen. De uitbreiding van de woning is heerlijk voor de nieuwe bewoners omdat ze nu echt veel meer woonruimte hebben. Het huis is volledig getransformeerd, maar heeft toch nog hier en daar elementen van de oorspronkelijke stijl. We noemen dit resultaat charmant!  De tuin heeft ook een make-over gehad! De nieuwe stenen zorgen voor een veel moderne look en feel, terwijl de bomen voor een natuurlijke setting zorgen in deze buitenruimte. 

Laat je inspireren door een expert bij de inrichting van je woning!

Achterzijde

  door ArchitectureLIVE,
ArchitectureLIVE

2 Storey Extensions for a 1950s Property Renovation

ArchitectureLIVE

Hier zien we de woning aan de achterzijde, een prima plek om te genieten van de ruimte en de frisse lucht. Wat een zomerfeesten kun je hier geven!

Het concept

  door ArchitectureLIVE,
ArchitectureLIVE

Design sketch for a property in West Sussex

ArchitectureLIVE

Bij het architectenbureau werken ze met allerlei middelen om een visuele representatie van hun projecten te geven. Ze gebruiken daarbij moderne technieken: dit is een van de eenvoudigste, maar wel lekker duidelijk. Je zou het bijwijze van spreken ook kunnen inlijsten en in de hal kunnen halen. Ziet er sfeervol uit!

Keuken

  door ArchitectureLIVE,
ArchitectureLIVE

Open-plan Kitchen and Dining Room with French Doors

ArchitectureLIVE

De keuken loopt door naar de buitenruimte dankzij de grote glazen ramen en deuren kan het daglicht de keuken overstromen. Het neutrale kleurenpalet zorgt voor een zeer warme en gezellige keuken. Dit contrasteert mooi met de strakke apparaten. De rode lampen aan het plafond brengen veel kleur en persoonlijkheid in de ruimte.

Badkamer

  door ArchitectureLIVE,
ArchitectureLIVE

New Ensuite Bathroom with Oval Bath

ArchitectureLIVE

Deze badkamer is volledig vernieuwd en heeft nu een dakraam waardoor het daglicht naar binnen stroomt. Het ontwerp is groot opgezet en daardoor voel je je hier heerlijk. Badkamers in jaren vijftig huizen zijn meestal klein en benauwd, dat is in deze ruimte wel even anders! De ontwerpers hebben gekozen voor neutrale kleuren, zodat er een serene en rustige ruimte ontstaat. Een badkamer moet immers een plek zijn waar je kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Dat gaat hier zeker lukken!

Bouwplan

  door ArchitectureLIVE,
ArchitectureLIVE

Floor Plans for Extended & Reconfigured 1950s House

ArchitectureLIVE

Op deze foto kunnen we zien hoe de ontwerpers het gedetailleerde bouwplan hebben opgesteld, op basis waarvan de woning de uitbreiding en renovatie gekregen heeft. Deze plannen zijn zeer belangrijk in elk huis ontwerp. Ze geven weer waar de ontwerpers rekening mee hebben te houden en de bewoners kunnen zien welke ruimte waar komt en hoe deze zich verhoudt met de andere kamers in het huis. De uitkomst van de verbouwing kan dus nooit een verrassing zijn. Als je je huis gaat verbouwen of renoveren is het altijd goed om de plannen zorgvuldig met een architect door te spreken. Dan ga je zelf ook goed inzien, als dat nog niet het geval was, hoe elke kamer zal worden getransformeerd of verbeterd kan worden. Een nieuw huis begint dus met een gedegen bouwplan!

We sluiten onze tour door dit huis af. Blijf ons volgen voor meer mooie woonprojecten

Wat vind je het mooiste aan deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!