6 kleine maar stijlvolle entrees | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

6 kleine maar stijlvolle entrees

TILL BEHNE TILL BEHNE
Eclectische gangen, hallen & trappenhuizen van itta estudio Eclectisch
Loading admin actions …

De entree lijkt een van de minst belangrijke ruimtes van het huis. Je wandelt er immers bijna achteloos doorheen richting de andere kamers van het huis. Maar dat is niet helemaal waar. De entree is toch de eerste indruk die je van een huis krijgt. Dus wil je de gasten niet op het verkeerde been zetten, zul je toch ook aan deze ruimte aandacht moeten besteden. En dat kan heel goed, zelfs als je over een beperkt oppervlak beschikt.

1. Kapstok

MN Residence Scandinavische gangen, hallen & trappenhuizen van deDraft Ltd Scandinavisch
deDraft Ltd

MN Residence

deDraft Ltd

Kies voor een wandvullende kapstok en haal alles uit de beperkte ruimte van de hal. Deze kapstok is heeft een vrolijke look en is ideaal voor het hele gezin, de kinderen kunnen zelf hun jas ophangen!

2. Retro

Donkere kleuren werken benauwend en zijn dus zeker in kleinere ruimtes niet aan te raden. Maar soms kun je ook het tegendeel bereiken, zoals hier op de foto. Donkere kleuren kunnen in enkele gevallen ook grenzen laten vervagen en daarmee de kleine entree vlekkeloos laten overlopen in de volgende ruimte.

3. Minimalisme

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Versat Modern

Een witte en minimalistische look voor je entree werkt natuurlijk ook uitstekend, zeker als deze klein van formaat is. Wit oogt strak en opgeruimd en als je dan ook nog eens alleen de strikt noodzakelijk meubels neerzet (vergeet even de koffer rechts in beeld) kun je van je kleine entree iets heel leuks maken.

4. Kast als scheiding

Als je entree in één keer doorloopt naar de woonkamer, en je hem dus niet kan afsluiten met een deur, kun je ervoor kiezen om de ruimtes door middel van bijvoorbeeld een kast toch nog enigszins van elkaar te scheiden. Dan kijk je bij binnenkomst niet meteen de woonkamer in en heb je zomaar ineens ook nog extra kastruimte gewonnen.

5. Kastruimte

Het staat als een paal boven water, je kan niet genoeg kastruimte hebben. Zeker ook niet in een kleine entree. Zorg dus voor een plek waar de schoenen netjes kunnen worden opgeborgen, genoeg ruimte waar de jassen kunnen hangen en een plek voor alle overige accessoires. Dan ziet je gang, hal of entree er prachtig en opgeruimd uit.

Meer fraaie voorbeelden kun je hier bekijken. Kom je er zelf niet helemaal uit, schakel dan de hulp in van een van deze professionals. En in dit Ideabook geven we je nog een aantal handige opruimtips.

6. Industrieel

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern

Voor een heus wow-effect zijn industriële entrees als deze perfect. En het is ook nog eens heel makkelijk. Geen ingewikkelde formules of poespas. Gewoon veel beton, de juiste verlichting en een lekkere designer stoel en het plaatje is al compleet.

Heb jij wel genoeg aandacht aan je entree besteed? Deel je ervaringen hieronder.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!