Studio Toon Welling: vooruitstrevende eenvoud | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Studio Toon Welling: vooruitstrevende eenvoud

Stoa. Stoa.
Bound Basics van Studio Toon Welling Minimalistisch
Loading admin actions …

Vandaag laten we je de collectie Bound Basics zien. Dit is meubilair dat geheel bijeengehouden wordt door touw, er komt dus geen spijker aan te pas! De combinatie tussen hout en touw zorgt voor een spannend design, dat bedrieglijk eenvoudig oogt. Het ontwerp is modern en de materialen waarvan de kast gemaakt is, zijn ecologisch, namelijk HPL multiplex en hennep touw. Deze elegante meubels zijn geschikt voor zowel woningen als kantoren. Door hun minimalistische vormgeving zorgen ze voor een rustige werkomgeving. Ben je al nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere design? Kijk dan snel met ons mee. Laat je inspireren!

Eclectische setting

Op de afbeelding zien we een eclectisch interieur. De salontafel is industrieel, de stoel is minimalistisch en de vloer en het tafeltje hebben een vintage look. Het valt op hoe goed de verschillende meubels gecombineerd kunnen worden, waardoor er echt een bijzondere sfeer in de woonkamer ontstaat. Met natuurlijke decoraties fleur je direct het interieur op. Het contrast tussen de plant (natuur) en de strakke minimalistische stoel (kunstmatig) is erg geslaagd! De Bound Basics collectie door Studio Toon Welling is een echte evergreen!

De stoel

Op de afbeelding zien we een close-up van de schitterende stoel, beslist geen alledaagse verschijning. Het idee is origineel en speels te noemen. Door de hoogwaardige materialen (HPL multiplex en hennep touw) draagt de stoel bij aan een beter milieu. Het meubelstuk is door zijn moderne minimalistische vormgeving supermooi en geschikt voor vrijwel alle moderne interieurs. De stoel zorgt zeker voor een goed gespreksonderwerp.

Bijzonder bureau

Ook dit bureau wordt door touwen bijeen gehouden. Toch ziet het er niet houtje-touwtje uit. Dat komt door de strakke vormgeving die direct een professionele sfeer in je thuiskantoor brengt. Het wit wordt hier prachtig met limoen-groen gecombineerd. De foto aan de muur is door zijn industriële sfeer een mooi toevoeging aan het interieur. Links en recht van het bureau zien we handige opbergvakken om boeken in te zetten: zo kun jij je bureau netjes en minimalistisch houden! Een prachtig design door Studio Toon Welling.

De boekenkast

Elk thuiskantoor heeft een boekenkast nodig om vakliteratuur op te kunnen bergen. Studio Toon Welling ontwierp daarom ook een minimalistische boekenkast, die goed past bij de stoel en het bureau. Het meubelstuk biedt je genoeg ruimte en ziet er prachtig uit. Op de afbeelding zie je hoe goed de kast met andere stijlen te combineren is, waardoor het meubelstuk in vrijwel alle interieurs uit de voeten kan. Combineer hem met een staande industriële lamp en een stijlvolle moderne stoel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Veel plezier bij het inrichten!

Complete set

We hebben zojuist de meubels afzonderlijk van elkaar gezien. Het is ook leuk om ze even bij elkaar te zien. Bound Basics vormt echt een geheel waarmee jij je thuiskantoor kunt inrichten. De meubels zijn zogezegd voor elkaar gemaakt! De witte kleur en de minimalistische vormgeving maakt ze geschikt voor elke ruimte. Het is leuk om op deze meubels fel gekleurde decoraties en bijzonder gevormde accessoires te zetten, want het witte meubilair laat deze dan mooi naar voren komen. Let ook even op de donkeren vloer, en hoe mooi deze een contrast vormt met de witte wanden en meubels. Deze combinatie zorgt voor een fijn visueel evenwicht in de kamer. Met deze set meubels heb je Nederlands topdesign in handen!

Tot zover deze schitterende meubels van Studio Toon Welling. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, zodat je telkens op de hoogte bent van de nieuwste trends. 

Atelier 4D ontwerpt schitterend en vooruitstrevend design. Neem hier een kijkje in hun atelier!

Op ons forum kun jij je vragen stellen aan onze interieurexperts!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!