Een woning waarin vele stijlen bij elkaar komen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een woning waarin vele stijlen bij elkaar komen

Johan van Dijk Johan van Dijk
Godolphin van Coupdeville
Loading admin actions …

Ben jij een liefhebber van een eclectische manier van inrichten? Dan moet je nu zeker opletten! Eigenlijk kwamen we bij dit leuke Britse huis kijken om de uitbreiding van de woning te bekijken, maar er zijn hier zo ontzettend veel leuke dingen te zien dat we gelijk het hele huis maar op de foto hebben laten zetten. Meer dan genoeg om te zien dus bij dit fraaie project dat is vormgegeven door de architecten van Coupdeville uit Londen. Wie weet ook wel een grote inspiratiebron voor jouw huis!

Uitbreiding en oudbouw

Godolphin van Coupdeville
Coupdeville

Godolphin

Coupdeville

In de inleiding hadden we al even aangekondigd dat er hier sprake is van een uitbreiding van een huis. En dat kun je op deze foto ook wel zien, al valt direct op dat de uitbreiding geheel in stijl met het oude huis is gebouwd. Wel modern is de grote schuifdeur die toegang tot de tuin verschaft. En als je door die deur naar binnen gaat kijken, dan zie je een geweldig eclectisch interieur. Laten we daar snel maar eens rond gaan neuzen.

Industriële inspiratie

Godolphin van Coupdeville
Coupdeville

Godolphin

Coupdeville

In de uitbreiding van het huis is onder andere de keuken ondergebracht. Een flinke dosis industriële inspiratie heeft bij de inrichting een grote rol gespeeld. De grote stalen draagbalk onder het plafond, de tegels op boven het aanrecht en de lampen boven de keukentafel lijken rechtstreeks uit een fabriek te komen. Ook het beton van het losstaande aanrecht heeft iets industrieels maar is tegelijk ook heel modern.

Rustiek gevoel

Godolphin van Coupdeville
Coupdeville

Godolphin

Coupdeville

Als je naar de kant van de keukentafel kijkt, vanuit de keuken zelf, dan valt het meer rustieke gevoel op. De donkere houten vloer en de houten meubels zorgen daar voor. Maar ook hier valt niet te ontkennen dat je het rustieke gevoel overduidelijk vast blijft houden.

Eclectische woonkamer

Godolphin van Coupdeville
Coupdeville

Godolphin

Coupdeville

Niet alleen de gecombineerde keuken en eetkamer zijn een toonbeeld van eclectische stijl, ook de woonkamer is daar een typisch voorbeeld van. Een klassieke ruimte die met leuke rustieke middelen en meer moderne meubelen is aangekleed. Wat een heerlijk sfeervol geheel en het is te hopen dat de open haard ook weer gebruikt kan worden op een koude winterdag, de sfeer wordt daar natuurlijk nog meer door verhoogd.

Fantastische badkamer

Godolphin van Coupdeville
Coupdeville

Godolphin

Coupdeville

De badkamer als zodanig is al fantastisch en door leuke planten te plaatsen is de sfeer nog unieker geworden. De spiegels zorgen voor een geweldig ruimtelijk effect en maken van het badderen een nog leukere ervaring. Let hier ook even weer op de fraaie combinatie tussen oude en nieuwe elementen. Wederom een eclectisch hoogtepunt.

Klassieke inloopkast

Godolphin van Coupdeville
Coupdeville

Godolphin

Coupdeville

Het klassieke gehalte is het beste bewaard gebleven in deze inloopkast. Ook een heerlijke omgeving om lekker te ontspannen. Je kunt hier rustig de tijd nemen om je kleding uit te zoeken of je trekt je hier gewoon even lekker terug om heerlijk tot rust te komen. En qua functie kun je de ruimte ook zo veranderen. Als studeerkamer of werkkamer is deze inloopkast namelijk ook erg geschikt.

Lekker slapen

Godolphin van Coupdeville
Coupdeville

Godolphin

Coupdeville

We sluiten onze rondleiding door dit eclectische pareltje af in deze slaapkamer. Klassieke inspiratie is ook hier weer overduidelijk te zien, maar meer moderne elementen zijn daar ook niet bij geschuwd. Erg leuk is dat hier, net zoals in de inloopkast en in de badkamer, de oude radiator weer is gebruikt. Naast een aangename warmte is dat zo’n leuk authentiek element dat duidelijk laat zien dat dit een oud huis is. En dat geldt uiteraard niet minder voor het schitterende versierde plafond.

Ga je nog even nagenieten van dit prachtige huis? Als je nog meer wilt genieten van een soortgelijke Britse woning, dan raden we je aan om ook bij deze woning even te gaan kijken.

Ook enthousiast geworden door het zien van dit mooie huis? Deel je ideeën dan met ons!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!