Een uitbreiding in stijl bij een oude woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een uitbreiding in stijl bij een oude woning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Vauxhall House van TLA Studio
Loading admin actions …

Als je een trouwe bezoeker van homify bent, dan heb je ze vast al wel vaker voorbij zien komen: uitbreidingen van oude Britse woningen. En dit zorgt elke keer weer voor een heel mooi beeld. Ook deze keer is er weer een uitbreiding in stijl te zien waar je erg vrolijk van kunt worden. De uitbreiding is eigenlijk een moderne variant van het oude huis zelf. Een mooie sfeer en stijl is het gevolg en dat laten we je heel graag zien. Kijk daarom met ons mee naar dit fraaie project van de architecten van TLA Studio uit Londen.

Oud en nieuw

Vauxhall House van TLA Studio
TLA Studio

Vauxhall House

TLA Studio

Je ziet hier een hele mooie combinatie van oud en nieuw en je moet eigenlijk eerst goed kijken wat het oude en wat het nieuwe is. Alhoewel: de moderne deuren en de iets lichtere bakstenen laten zien dat er sprake is van nieuwbouw. En dat geldt uiteraard ook voor het interieur, maar daarover later meer. We blijven nog eventjes buiten voor we binnen uitgebreid gaan kijken. En vooral de sfeer van het oude gedeelte van het huis en de huizen van de buren zijn zo leuk om te zien. Vanaf het terras heb je dan ook een heel erg fraai zicht op deze authentieke omgeving.

Heerlijke lichtinval

Vauxhall House van TLA Studio
TLA Studio

Vauxhall House

TLA Studio

Stel je voor dat jij je eigen keuken uit gaat breiden: je wil dan toch ook graag op zo’n plek extra veel licht hebben? En als je kiest voor een uitbouw, dan heb je vaak als voordeel dat je een dakraam net zo kunt laten plaatsen als jij wilt. Hier is dan ook precies boven het aanrecht dit zeer fraaie bovenlicht geconstrueerd. En dat zorgt natuurlijk voor een heerlijke lichtinval. En de sfeer van de keuken kun je hier ook al heerlijk proeven, daar gaan we snel nog meer van bekijken!

Het complete overzicht

Vauxhall House van TLA Studio
TLA Studio

Vauxhall House

TLA Studio

Het complete overzicht van de gehele keukenruimte heb je hier. En dan zie je een zeer ruim opgezet geheel! Links een ruime kastenwand met de koelkast en de oven. Centraal staat een leuke bar. Vaak zie je dat dit is gecombineerd met het kookeiland, maar in dit geval is er ook nog een apart kookeiland te vinden. Wat een heerlijke luxe om zo veel ruimte in de keuken te kunnen gebruiken! En de stijl is ook zo goed te zien op deze plek: een hele fraaie mengeling van moderne en meer rustiek-klassieke elementen is zichtbaar. Het marmer is van dat laatste een mooi voorbeeld. De vloer heeft zelfs een beetje een industriële uitstraling. En dat maakt het eclectische beeld helemaal compleet.

Multifunctionele plek

Vauxhall House van TLA Studio
TLA Studio

Vauxhall House

TLA Studio

De centraal geplaatste bar zagen we al eerder, maar het is veel meer dan dat. Ideaal om als baktafel te gebruiken, als plek om je ontbijt te eten of om even snel iets te eten tussendoor. Maar als bar is het misschien wel het meeste geschikt en dat komt ook vooral door de mooi geplaatste wijnkoeler. Ideaal om je lekkerste wijnflessen op deze plek bij de hand te hebben.

Kookeiland?

Vauxhall House van TLA Studio
TLA Studio

Vauxhall House

TLA Studio

In eerste instantie zou je denken dat er hier sprake is van een kookeiland, maar dat is eigenlijk niet het geval. Het is een gasfornuis met een spiegel als achterwand  en daardoor wordt de indruk gewekt dat dit een kookeiland is. Fantastisch natuurlijk voor het ruimtelijke effect. En een heel goed idee wat je eigenlijk nooit ziet, maar wat een geweldige manier is om een kleine keuken wat groter te laten lijken. Hier vormt het een mooie kroon op onze rondleiding door deze leuke uitbreiding.

Wil je meer leuke uitbreidingen bij oudere huizen bekijken? Dit leuke project kunnen we je dan ook zeker aanbevelen!

Wat vind jij van de keuken? We zijn benieuwd naar jouw mening!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!