Wonen in een eigentijds kasteeltje

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Wonen in een eigentijds kasteeltje

Johan van Dijk Johan van Dijk
  door homify,
Loading admin actions …

Heb je er altijd al van gedroomd om in een kasteeltje te wonen maar is een echt kasteel een beetje te gek? Overweeg dan om een nieuw huis te bouwen dat er uitziet als een eigentijds kasteeltje! In dit geval is het een bijzonder eclectisch bouwwerk geworden dat een prachtig stukje architectuur laat zien. Geniet van dit heerlijke project en doe lekker inspiratie op voor je eventuele nieuwbouwproject. Dit Britse project is vormgegeven door de architecten van Heritage Designs. En we horen na afloop natuurlijk graag of je ook aangenaam verrast bent.

Bijzonder gelegen woning

  door homify,

We zien hier een bijzonder gelegen woning. Fraai op een helling gesitueerd, is dit een prachtig huis in een landelijke omgeving. Maar wat minstens zo bijzonder is, is de woning zelf. Een kasteel lijkt wel de inspiratiebron te zijn geweest, maar dan wel op een bijzondere moderne manier. Wat verder duidelijk opvalt, is dat er heel veel terrassen en balkons bij deze woning zijn te vinden. Daar gaan we zo nog wel meer van zien.

Staal en hout

  door homify,

Voor we de rest van het huis uitgebreid gaan bekijken, nemen we even een kijkje ten tijde van de bouw. De hoofdconstructie is uit staal opgebouwd, terwijl de muren voor het grootste deel uit hout bestaan. Met fraaie stenen is het geheel uiteindelijk afgewerkt.

Een heerlijk dakterras

  door homify,

In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, tref je de keuken en woonkamer niet aan op de begane grond, maar op de eerste verdieping. En met dit heerlijke dakterras voor de woonruimte heb je de ideale plek om in de zomer lekker te kunnen eten of een leuk feestje te geven. En dat geldt natuurlijk niet minder voor de tuin.

Fantastisch uitzicht

  door homify,

Stel je voor dat je lekker op de bank zit en heerlijk kunt genieten van dit fantastische uitzicht. Maar ook de woonkamer zelf is de moeite meer dan waard. Er is hier gekozen voor een hele mooie eclectische mix: minimalistische, klassieke en rustieke inspiratie lopen namelijk naadloos in elkaar over. En in het donker kom je hier ook zeker niet te zitten, kijk namelijk maar naar de grote hoeveelheid inbouwspotjes in het plafond.

Ruime keuken

  door homify,

In deze zeer ruime keuken moet het geen enkel probleem zijn om voor een groot gezelschap te koken. Er is meer dan voldoende aanrechtruimte aanwezig voor meerdere mensen om aan de slag te gaan. Dit eclectische geheel sluit trouwens ook weer prima aan bij het ontwerp van het huis.

Bijzonder trappenhuis

  door homify,

In een kasteelachtig huis mag een bijzonder en imposant trappenhuis natuurlijk niet ontbreken. En dat is hier dan ook zeker erg goed gelukt. Hier komt eigenlijk het meest een klassiek beeld naar voren, maar dan ook weer op een leuke eigentijdse manier.

Slaapkamer met balkon

  door homify,

Voor iedereen die altijd al gedroomd heeft van een slaapkamer met balkon, is hier zeker een plaatje te zien om even lekker van te genieten. De ruimte zelf moet nog verder worden ingericht, maar alle ingrediënten voor een fantastische sfeer en stijl zijn al aanwezig. En vooral uitzicht dat je hebt zodra je bent opgestaan is werkelijk waar adembenemend.

Een laatste blik

  door homify,

Met een laatste blik op dit zeer bijzondere huis nemen we al weer afscheid. Heb jij in gedachten al helemaal een plan gemaakt om in een huis als dit te gaan wonen? Bij homify hebben we daarvoor in ieder geval ideeën genoeg! We hopen dan ook zeker dat dit ook voor jou geldt.

Voor iedereen die nog meer bijzondere en grote huizen wil zien, raden we zeker aan om nog even verder rond te blijven kijken op onze site. Dit project moet je dan ook zeker niet missen.

Ook op zoek naar een uniek huis? We zijn benieuwd naar jouw wensen!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!