Prachtige droomwoning aan de rivier | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtige droomwoning aan de rivier

Stoa. Stoa.
modern  door TLA Studio, Modern
Loading admin actions …

Prefab huizen hebben een lange weg afgelegd: van de saaie en levenloze versies van het verleden naar de moderne versies, zoals dit prachtige huis in Buckinghamshire. Je hebt nauwelijks nog het gevoel in een prefab huis te leven. De faciliteiten zijn ook fantastisch in deze nieuwe woningen. Het huis van vandaag is ruim en luxe, echt prachtig om in te wonen. In het stadje Marlow, aan de oevers van de Theems, vinden we dit mooie voorbeeld van prefab architectuur. Een fantastische locatie natuurlijk! Geen wonder dat de eigenaren van deze woning erg blij zijn met hun huis. Ze zijn er ook trots op, daarom willen ze graag de woning aan je laten zien. Wij hebben er veel inspiratie door gekregen! Het huis is geïnspireerd op de Baushaus, maar met een hedendaagse twist. Ga snel met ons mee voor een wandeling door het huis.

Strak en betrouwbaar

modern  door TLA Studio, Modern
TLA Studio

Marlow House

TLA Studio

Als je denk aan een prefab huis, wat schiet je dan als eerste te binnen? Dat het een saai huis is, te eenvoudig of onaantrekkelijk? Na het zien van dit prefab huis wordt het zeker: gaaf, prachtig en betrouwbaar. Dit is een moderne creatie die past bij het 'nieuwe bouwen', dat wil zeggen: betrouwbare en snel te bouwen woningen die opgetrokken zijn uit milieuvriendelijke materialen. De houten gevelbekleding is daar een goed voorbeeld van. Door deze gevel past de woning schitterend in de natuurlijke setting. De strakke lijnen zijn geïnspireerd door de Bauhaus, een modernistische stijl van begin vorige eeuw. Eenvoud en functionaliteit zijn binnen deze stijl belangrijk. Ook de nieuwe woning laat die Bauhaus trekken zien. Natuurlijk is de bouwtechniek, namelijk prefab dat typisch iets van onze tijd is. Samen met een expert ontwerp je snel een tijdloze woning die helemaal bij je past.

Achterzijde

modern  door TLA Studio, Modern
TLA Studio

Marlow House

TLA Studio

Hier aan de achterzijde zien we de prachtige rivier stromen. De gevel hier ziet er een beetje anders uit, maar is net zo mooi als voor. We vinden de hoge ramen prachtig, daar krijgt de woning een monumentale look door! De materialen hier achter zien er ook (net als aan de voorkant) natuurlijk uit en gaan daardoor mooi op in de omgeving. Dit is het ideale huis voor liefhebbers van de natuur en de sfeer die de rivier oproept. Laat je inspireren door een architect bij het ontwerpen van je huis

Unieke woonkamer

modern  door TLA Studio, Modern
TLA Studio

Marlow House

TLA Studio

Een bijzondere woonkamer hoort in een bijzonder huis. Dit verwacht je toch niet in een prefab woning? Een zitbank met een vuurplaats en daarboven een afzuigkap, dit is futuristisch en tijdloos op hetzelfde moment.

Lichte hal

modern  door TLA Studio, Modern
TLA Studio

Marlow House

TLA Studio

Een typisch modern design heeft deze hal: veel glas, staal en licht hout. Deze combinatie zorgt voor zowel een rustige look als een nette lay-out. Een trap die veel luxe uit straalt! Erg mooi vinden we het uitzicht dat je naar buiten hebt door de ramen in de hal. Veel daglicht kan het interieur op deze manier bereiken. Een heerlijke, lichte woning om in te leven!

Zuiver genieten

modern  door TLA Studio, Modern
TLA Studio

Marlow House

TLA Studio

Er is geen plek waar je zo zuiver kunt genieten als in de badkamer. In deze badkamer wordt dat gevoel behoorlijk versterkt door de zachte tinten en een strak ontwerp. Dat schep een schitterende visuele rust. Via het enorme raam kijk je uit over de bomen, terwijl het daglicht zorgt voor een heldere lichtsfeer. Het bad gevuld met warm water is de plek waar je even helemaal tot jezelf komt. En in de avond heb je alle ruimte bij de wastafel. Een schitterende, symmetrische badkamer die voldoet aan alle moderne woonwensen en deze daarna zelfs overstijgt.

Met deze badkamer sluiten we onze tour door de woning af, maar we nemen je graag mee naar een ander mooi project. Blijf ons volgen, be inspired! 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!