Functionals: eenvoud en moderne klasse | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Functionals: eenvoud en moderne klasse

Stoa. Stoa.
CROSSDOCK media rack, wireless charging: modern  door Functionals, Modern
Loading admin actions …

Functionals is een vooruitstrevend concept, een verzameling van werk gemaakt door diverse vooruitstrevende ontwerpers die een bijdrage leveren aan het concept. Hoe ze dat doen? Door prikkelend en innovatief design te creëren dat je raakt! Niet alleen zijn deze ontwerpen esthetisch gezien interessant, maar ook in praktische zin zijn ze relevant. Het moderne leven wordt steeds hectischer en complexer, daarom is het fijn om te ontstressen en je woning praktisch in te richten, waardoor je optimaal kunt genieten van je vrije tijd. Functionals is een prachtig initiatief om dit doel te bereiken. We gaan je een aantal mooie ontwerpen laten zien waar je zeker van zult genieten. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Crossmedia

CROSSDOCK media rack, wireless charging: modern  door Functionals, Modern
Functionals

CROSSDOCK media rack, wireless charging

Functionals

Dick van Hoff's Crossmedia rack. Met dit rack laat van Hoff zien dat verschillende media naast elkaar kunnen bestaan. De tablet of smartphone zijn allebei schatplichtig aan de oude media, zoals de krant, het tijdschrift en de televisie. De eerste twee leg je eenvoudig op dit rekje neer, zodat je ze tijdens het drinken van een kop koffie kunt lezen. De smartphone leg je er aan de lader, zodat deze ook steeds bij de hand is. Het mooie moderne rekje valt op door zijn natuurlijke kleur en strakke vormgeving. Let even op het samenspel tussen het rekje, de kruk, de witte vloer en wand, de open haard en de mand met hout blokken. Wie wil er nu niet in deze kamer genieten van het haardvuur, terwijl de krant gelezen wordt. In één woord heerlijk! En dat is nog niet alles… .

Puk-systeem

CROSSDOCK media rack, wireless charging: modern  door Functionals, Modern
Functionals

CROSSDOCK media rack, wireless charging

Functionals

De ergernis van het zoeken naar de lader van je telefoon is nu ook voorbij: want dit Crossmedia rack heeft een Puk-systeem. Wat dat is? Met dit systeem hoef je alleen maar je telefoon op de Puk-zone  te leggen, op het witte plateau van het rekje, dan laat je telefoon draadloos op! Superhandig! Als je goed kijkt zie je de Pukschijf onder de telefoon zitten. Dit minimalistische design is functioneel en erg mooi. 

Mr. Ed

Mr Ed black van Functionals Industrieel
Functionals

Mr Ed black

Functionals

Nee, deze lamp is niet vernoemd naar het sprekende paard dat in de jaren '50 en '60 een hitserie op tv had. Deze lamp is vernoemd naar Thomas Alva Edison, de uitvinder van gloeilamp. Deze lamp wordt door twee boekvormen gedragen, waardoor hij net zo mooi in de boekenkast als op het nachtkastje staat. Er zit een 40 watt lamp in die een prachtig licht werpt op de boeken in de boekenkast, of op de bladzijde die je aan het lezen bent. De prachtige lamp is ontworpen door Roderick Vos, die de inspiratie voor deze lamp vond bij de aanblik van zijn eigen bibliotheek. Deze moderne lamp past door zijn strakke vormgeving in uiteenlopende interieurs, waaraan hij de nodige sfeer geeft. Nog even snel een boek lezen voor het slapen gaan is met Mr. Ed geen probleem!

In de bibliotheek

Mr Ed bookend van Functionals Industrieel
Functionals

Mr Ed bookend

Functionals

Hier zien we Mr. Ed op verschillende planken staan, waardoor de kast in diverse gebieden mooi verlicht is. Zo kun je op strategische plekken op de kast het licht laten schijnen. Dat werkt veel efficiënter dan een permanente verlichting, deze handige en mobiele lampjes zijn geknipt voor in de boekenkast! Ze vallen echt op door hun bijzondere vormgeving. Niet alleen de details en de afwerking van de lampjes zijn opvallend, ook de wijze van produceren is noemenswaardig. De onderdelen van deze lampen worden in Europa en Azië gemaakt in kleine gespecialiseerde fabrieken die hoogwaardige producten afleveren, precies zoals je mag verwachten bij deze designlampen. In Goirle, Nederland, wordt de montage en de distributie gedaan.

Tot zover deze prachtige ontwerpen van functionals. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen voor de nieuwste trends. 


Zoek je design voor in je tuin? Lees dan dit artikel over Capi Europe, een wereldspeler in het spel van topdesign!  Op ons forum wachten experts op je vragen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!