Prachtige architectuur als leuke nieuwbouwwoning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtige architectuur als leuke nieuwbouwwoning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van Villa Delphia Modern
Loading admin actions …

Een nieuwbouwwoning bouwen? Op homify kun je dan meer dan voldoende inspiratie vinden! Van klassiek tot modern en van rustiek tot minimalistisch: voor elke smaak is er wel wat te vinden. Maar hoe mooi het ontwerp ook mag zijn, niet elk huis is het mooiste voorbeeld van prachtige architectuur. Dat geldt wel voor het huis waar we vandaag een kijkje gaan nemen! De architecten van Villa Delphia uit het Gelderse Kerkdriel hebben namelijk een zeer bijzondere en aantrekkelijke woning ontworpen. Wij mogen zowel binnen als buiten een kleine glimp komen opvangen en we kunnen je ook de plattegrond laten zien. En wie weet tot wat dat kan leiden!

Een fraaie mengeling van stijlen

In deze nieuwbouwwijk zie je een aantal huizen dat volgens een standaardontwerp is gebouwd. Maar dat geldt niet voor het bouwwerk op dit perceel! Een fraaie mengeling van stijlen is namelijk zichtbaar in de vormgeving van dit leuke vrijstaande huis. Moderne en rustieke elementen zijn namelijk in een zeer bijzondere eclectische mengvorm gegoten. Vooral de leistenen op zowel het dak als de voorgevel trekken de aandacht. Dit huis laat zich niet gemakkelijk in een hokje zetten. En daarnaast weet het ook nog eens stoer en charmant op bijzondere wijze met elkaar te mengen.

Landelijke uitstraling

In een rustige wijk mag een enigszins landelijke uitstraling ook niet ontbreken. En aan de achterkant is daar dan ook zeker voor gezorgd. Overigens wel zonder dat het moderne aspect te veel naar de achtergrond verdwijnt. Ook aan deze kant is een klein terras te vinden en de oprit die met grind is bedekt kan aan meerdere auto’s plaats bieden. De garage lijkt in dit geval als werkruimte gebruikt te kunnen worden met een aparte ingang. Erg handig als je wonen en werken met elkaar wilt combineren.

Stoer bouwwerk

Dat dit huis zo stoer is, hebben we al eerder benadrukt. Maar voor we nog even een klein kijkje in het interieur kunnen nemen, bekijken we die stoere kant nog even weer. Leistenen zijn mooi om op het dak te gebruiken, maar zoals je kunt zien doen ze het ook ontzettend goed als gevelbedekking. En dat zorgt juist voor dat stoere tintje. Het contrast met al het witte grind rond het huis is ook heel weg mooi om te zien. En kijk ook hier vooral weer even hoe groot het contrast is met de huizen in de omgeving. Dit huis is wat dat betreft echt uniek.

Design in huis

Niet alleen de buitenkant van het huis valt op door een prachtig ontwerp, ook in de woning zelf is een fraaie vorm van design te zien. Neem nou deze mooie trap! Een bijna minimalistisch geheel dat door het gebruik van metaal ook een klein industrieel randje heeft gekregen. En dat past dan weer perfect bij het eclectische gehalte van de woning. Een leuke vaas met een tak zorgt daarbij weer voor een subtiel landelijk randje. En verder is het hier heerlijk licht en dat werkt ook zeker mee aan het inspirerende dat dit huis zo kenmerkt.

Plattegrond

De plattegrond laat zien dat er bij het ontwerp van dit huis rekening is gehouden met verschillende bestemmingen. Links zien we de begane grond met de woonvertrekken en de aparte werkruimte. En de twee rechter overzichten laten zien dat je kunt kiezen voor twee of drie slaapkamers op de bovenverdieping. Het is maar net hoe je gezinssamenstelling is! En ook de werkruimte kan op vele manieren worden gebruikt. Erg fijn is dat het voorzien is van een apart toilet en een klein keukenblok. Een ideaal huis!

Wil je meer leuke nieuwbouwwoningen bekijken? Laat je dan ook zeker lekker door dit mooie huis inspireren!

Vind je dit een leuke woning? Laat gerust een reactie achter! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!