Voor en Na: van bonte kleurenverzameling naar stijlvol appartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van bonte kleurenverzameling naar stijlvol appartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
van A54Insitu
Loading admin actions …

Een kleurtje op de muur kan heel veel sfeer en stijl aan je woning geven. Maar we moeten ook eerlijk toegeven dat het daardoor ook wel eens helemaal mis kan gaan. De bonte kleurenverzameling die we je nu gaan laten zien, was een beetje misplaatst en dat zorgde dat een leuk appartement niet goed tot z’n recht kon komen. Gelukkig zijn de Spaanse architecten van A54insitu aan de slag gegaan om hier verandering in de situatie te brengen. Een stijlvol appartement is het resultaat. Kijk mee naar de oude en natuurlijk vooral naar de nieuwe situatie.

Voor: schreeuwerige kleur

Je komt bij iemand op visite en zodra je in de hal staat zie je dit: een schreeuwerige kleur. Zou je daar vrolijk van worden? Al helemaal als dit je eigen huis zou zijn dan is het misschien wel aan te raden om de verfroller er bij te gaan pakken. Maar iets uitgebreider verbouwen kan hier ook helemaal geen kwaad.

Na: woonkamer in balans

Vanuit de oude gang maken we een sprongetje in de tijd naar de nieuwe woonkamer. En die is nu perfect in balans! Geen rare gele kleuren meer en ook die wat gedateerde donkere houtmotieven zijn verdwenen. Wat je wel vindt is een mooie rustieke laminaatvloer en een rustig en stijlvol interieur.

Na: licht

We laten je de woonkamer nog een keer zien. Het eerste dat eigenlijk opvalt, is dat het heel erg licht is. Lekker fris en aangenaam om in te leven. En op de vorige foto zag je het niet, maar direct achter de bank is ook nog een plekje gevonden voor een leuke eettafel. Een ideale manier om de niet zo grote ruimte in dit huis optimaal te benutten.

Voor: gedateerde keuken

Hedendaags kun je deze keuken niet noemen: je kijkt hier naar een heel gedateerd geheel. De vreemde groene kleur op de keukenkastjes, de tegeltjes en de vloer zorgen voor een ruimte waar je nou niet bepaald vrolijk van wordt. We zien dan ook veel liever de nieuwe situatie.

Na: aangenaam koken

Hier kun je wel lekker aangenaam koken! De gedateerde omgeving is veranderd in een leuk modern geheel. Ook weer met een groen kleurtje, maar nu wel op een mooie doordachte manier aangebracht. En zo zie je maar dat je met de juiste expert een grote verbetering voor elkaar kunt krijgen.

Voor: pijn aan je ogen

Dit is een slaapkamer, al is die al leeg gehaald met het oog op de verbouwing. En dat is maar goed ook, want de kleur op de muur doet je pijn aan je ogen. Stel je voor dat je daarin wakker moet worden… Je nachtrust is dan bijna voor niets geweest!

Na: lekker slapen

De nieuwe slaapkamer heeft alles wat de oude niet had: hier kun je juist lekker uitgerust je ogen open doen. Een lekker plekje voor je zelf waar dezelfde balans tussen rustieke en moderne elementen is gevonden als in de woonkamer.

Voor: mislukte badkamer

Als je in de oude badkamer kijkt, dan zie je dat er al pogingen zijn gedaan om de ruimte wat moderner te maken. Maar aangezien het geheel halverwege is blijven steken kun je gerust spreken over een mislukte badkamer.

Na: heerlijk eigentijds

Een compleet nieuwe badkamer was hier eigenlijk de enige oplossing. En met dit heerlijke eigentijdse geheel is dat erg goed gelukt. Lekker ontspannen kun je hier in de morgen wakker worden of je dag aangenaam afsluiten. En lekker leven kun je nu gelukkig weer in dit hele appartement!

Op zoek naar meer inspirerende verbouwingen? Dit appartement moet je dan ook zeker even gaan bekijken!

Wat zou jij met die oude kleuren doen? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!