SO • IN Sosin Interieurs: bijzondere kleuren, strakke vormen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

SO • IN Sosin Interieurs: bijzondere kleuren, strakke vormen

Stoa. Stoa.
Loading admin actions …

Soms kom je een huis tegen met een inrichting, waar je met verbazing naar staat te kijken. Vandaag gaan we je zo'n inrichting laten zien. Het Nederlandse designbureau SO • IN Sosin Interieurs heeft een nieuw huis volledig ingericht en er een vooruitstrevende vorm aan gegeven. Het is het toppunt van de Nederlandse binnenhuisarchitectuur, een verfijnde mix tussen kleur en minimalisme, precies wat je van een modern interieur mag verwachten. We nemen je mee op tour door dit schitterende hedendaagse huis, gewoon om je te inspireren. Kom dus met ons mee, kijk je ogen uit en geniet van de geweldige sfeer die we in het interieur aantreffen! Veel plezier!

De open haard

modern  door homify, Modern

Een van de meest sfeervolle zaken in een interieur is natuurlijk de ouderwetse open haard. Geen warme bron kan de warmte die deze oude vertrouwde huisvriend uitstraalt evenaren. SO • IN Sosin Interieurs sluit hierbij aan op een oude traditie die nog steeds springlevend is. Natuurlijk is de open haard met zijn tijd meegegaan, waardoor hij nu in diverse mooie vormen beschikbaar is. Deze strakke vormgeving, met een moderne houtopslag, is het summum als het gaat om deze bron van warmte. De haard heeft een metallic look en past daarom goed in vrijwel alle moderne interieurs. Naast de functie van warmte bron doet hij dienst als room divider, waardoor je in een grote open ruimte feitelijk twee ruimtes creëert, zonder het gevoel van ruimtelijkheid te verliezen.

Gezellige avond

Moderne woonkamers van homify Modern

Wie kent ze niet, die avonden voor de haard in de donkere dagen voor kerst. De haard van zo juist zien we hier in actie. Links zien we de kerstboom,  en tegenover de haard de comfortabele sofa. Ga lekker zitten en geniet van de warmte en het licht van het vuur.

De sofa

Moderne woonkamers van homify Modern

Deze heerlijk sofa brengt je het comfort waarnaar je opzoek bent. In dit sfeervolle interieur is ontspannen geen enkel probleem. Let even op de prachtige warme houten elementen, hoe mooi steken ze af bij het heldere wit van de wand. De sofa wordt versierd met kleurrijke kussens, die een variatie bieden op het wit en het grijs. De nisjes in de wand bieden je een stijlvolle opbergruimte, waardoor je kamer gevrijwaard blijft van rondslingerende prullaria. Echt een topdesign door SO • IN Sosin Interieurs.

De keuken

modern  door homify, Modern

We zijn in de keuken aangekomen en staan versteld van het buitengewoon stijlvolle keuken meubel. Zowel de kleur als de afwerking zijn in één woord prachtig te noemen. Het meubel glanst in het licht van de subtiel geplaatste verlichting. Paars is deel van het kleurenpalet van de woning, en we zien het op verschillende plekken in het huis terugkomen. De kleur wordt gezien als symbool voor passie en originaliteit. Dit laatste zien we echt terug in de keuken!

Licht en helder

Moderne keukens van homify Modern

Het werkblad van de keuken is licht en helder; monochroom welbeschouwd. Door het gladde oppervlak is het eenvoudig schoon te houden. De verlichting is mooi weggewerkt in een antracietkleurig plafond dat over de wanden doorloopt, visueel gezien natuurlijk. In deze keuken heb je genoeg ruimte om zelfs met meerder koks te werken. Erg handig als je met je vrienden een feestje hebt. SO • IN Sosin Interieurs koppelt een praktische indeling aan een esthetisch aura.

De trap

modern  door homify, Modern

We begeven ons via deze statige trap richting de eerste etage. De wanden hebben grijze tinten en een prachtige structuur. De donkere trap brengt ons met veel temperament naar boven.

Eerste etage

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern

Op de eerste etage aangekomen kijken we nog even om naar de prachtige stalactiet-achtige lamp die boven de wenteltrap hangt. Het is van een buitenaardse schoonheid die je zelden tot nooit ziet. Aan weerszijden van de gang bevinden zich de kamers. We lopen naar de badkamer, die ook door SO • IN Sosin Interieurs is ingericht. We zijn benieuwd.

De badkamer

Moderne badkamers van homify Modern

Bij binnenkomst valt het direct op hoe licht en modern deze kamer is. De fontein bij de spiegel heeft een poëtische vorm die ons direct verleidt. De verlichting boven de spiegel oogt zeer modern en haast twintigste-eeuws, maar dan wel met een hedendaagse twist. Het bad baadt in het licht en garandeert jou een fantastische plek om te genieten van je vrije uurtjes. 

Andere hoek

Moderne badkamers van homify Modern

Hier zien we het bad vanuit een ander perspectief. De verwarming valt ons nu ook op. Deze heeft een geheel andere vormgeving dan de geijkte witte radiatoren en geeft de ruimte de nodige visuele warmte. Vanuit deze hoek ziet het bad er nog verleidelijker uit. Kun jij ook niet wachten tot je er in ligt?

Toilet

modern  door homify, Modern

Een moderne badkamer heeft een modern toilet. Deze badkamer heeft zelfs een bidet. Beiden zweven en hebben een prachtige minimalistische vormgeving, zo één die je zelden ziet. De wand achter het sanitair heeft een prachtige natuurlijke illustratie, hetgeen mooi contrasteert met de industriële bakstenen muur ernaast. Deze badkamer is een verzameling van tegenstellingen: licht/donker, wit/kleur, warm/koel en modern/industrieel, die het geheel een verleidelijke aanblik geven. SO • IN Sosin Interieurs weet met dit huis de Nederlandse binnenarchitectuur te verrijken!  

Tot zover het prachtig ingerichte huis door SO • IN Sosin Interieurs. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends. 

Blikvanger is een designer/kunstenaar in Groningen. Met deze ontwerpen ervaar jij een blik in de kosmos.

Op ons forum wachten experts op jouw vragen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!