Studio Zipp: oud wordt nieuw | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Studio Zipp: oud wordt nieuw

Stoa. Stoa.
studio zipp: meubelstoffering in zowel klassieke, als moderne vorm: modern  door studio zipp, Modern
Loading admin actions …

Heb je ook zo'n oude stoel in huis staan die eigenlijk niet meer bij je nieuwe meubels past? Vaak laat je de stoel voor wat hij is, en geniet je van het comfort dat hij je biedt. Een andere keer gooi je hem met veel pijn in het hart weg. Maar er is ook een andere weg! De oplossing biedt Studio Zipp, de in Nijmegen gevestigde creatieve kracht die je oude meubels weer als nieuw laat lijken. Wat ze doen? Ze voorzien je meubels van een gloednieuwe stof, zodat ze weer als nieuw zijn, en misschien nog wel een beetje mooier dan nieuw! Studio Zipp is niet alleen een fantastische stoffeerder met een gedegen opleiding in het vak, maar creëert ook geweldige textielkunst, die een prachtige decoratieve waarde in je huis brengt. Op deze manier staat de studio garant voor een compleet interieur waaraan niets ontbreekt. We hebben hieronder een aantal mooie ontwerpen van Studio Zipp op een rijtje gezet. Bij hun ontwerpen geldt de regel: oud wordt nieuw. Laat je inspireren en geniet met ons mee!

De oude meubels van zolder

studio zipp: meubelstoffering in zowel klassieke, als moderne vorm: modern  door studio zipp, Modern
studio zipp

studio zipp: meubelstoffering in zowel klassieke, als moderne vorm

studio zipp

Je kent het wel: je loopt op zolder rond en vindt allerlei oude meubels. Wat moet je er mee? Aan de ene kant wil je ze wel weg doen, maar aan de andere kant ben je er toch aan gehecht. Helemaal als het meubels van je opa en oma zijn. Wat doe je dan? Contacteer Studio Zipp, want zij hebben een prachtige oplossing waardoor je de oude meubels weer kunt gebruiken. Door de gedegen vakkennis heeft de studio het vermogen om de stoel prachtig te bekleden en hem 2015-proof te maken.

Nostalgie

Studio Zipp: Geborduurde portretten in opdracht, textielkunst. van studio zipp Klassiek
studio zipp

Studio Zipp: Geborduurde portretten in opdracht, textielkunst.

studio zipp

Nostalgie is een groot goed. We kennen allemaal het gevoel van heimwee bij het zien van oude foto's, van ons zelf en familieleden. Studio Zipp heeft een prachtige manier gevonden om de oude foto's nieuw leven in te blazen. De foto's dienen als voorbeeld voor een borduursel. Dit is de textielkunst die je huis een creatieve boost gaat geven. Het mooie van dit concept is het kleurcontrast, beter gezegd: het contrast tussen kleur en zwart-wit. Vooral zwart-wit foto's zijn geschikt om textielkunst te maken. Het werk op de foto is daar een voorbeeld van. Een kunstwerk als dit heeft een eclectische twist en past zo erg goed bij de moderne interieur en design mode.

Dieren

Studio Zipp: Geborduurde portretten in opdracht, textielkunst. van studio zipp Klassiek
studio zipp

Studio Zipp: Geborduurde portretten in opdracht, textielkunst.

studio zipp

Studio Zipp is niet alleen geïnspireerd door het verleden. Ook het heden is een belangrijke bron van creatieve inspiratie. Met name de natuur is een dankbaar onderwerp. Op de afbeelding zien we een geborduurde bloem en prachtige dieren, deze zorgen direct voor een kunstzinnige en natuurlijk sfeer in je interieur. Waarom is dat zo mooi? Mensen vinden het over het algemeen fijn om natuurlijke afbeeldingen te zien, dan voelen we ons op een bepaalde manier meer verbonden met de natuur, al is het maar schijn. Studio Zipp kan ook een borduursel maken van je favoriete huisdier, dan maak je jouw interieur direct persoonlijk.

Heerlijke hangstoel

studio zipp: meubelstoffering in zowel klassieke, als moderne vorm van studio zipp Klassiek
studio zipp

studio zipp: meubelstoffering in zowel klassieke, als moderne vorm

studio zipp

De stoel van opa staat al jaren op zolder te verstoffen. Je bent echter wel toe aan een comfortabele stoel om lekker in te lezen nadat je 's avonds thuisgekomen bent van je werk. Gewoon even lekker ter ontspanning een verhaal of informatief boek lezen. Dan kun je er voor kiezen om veel geld uit te geven aan een nieuwe stoel, een vintage stoel die opgeknapt is, maar de oude stoel van opa kun je natuurlijk ook opnieuw laten stofferen. Dat is nog voordeliger ook. Deze prachtige stoel was bekleed met een bruine versleten stof, niet zo verwonderlijk ook want er was jaren lang gebruik van gemaakt. Maar toch kon de stoel nog jaren mee, nadat Studio Zipp hem opnieuw had bekleed. Fantastisch! De prachtige blauwe stoel is nu het pronkstuk van het huis. 

Tot zover de schitterende ontwerpen van Studio Zipp. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij! Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Werk jij thuis? Dan kun je in dit artikel de nodige inspiratie vinden voor een thuiskantoor.

Op ons forum vind je interieurexperts die je vragen kunnen beantwoorden!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!