Top 5 van de week: interieurmissers en meer…

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Een huis om van te dromen: de villa in Blaricum, Kabaz Kabaz Moderne huizen
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over interieurmissers, en check meteen of je al goed bezig bent. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, zoals een tour door een prachtige Hollandse villa,  een fantastische woning!       

Waar wacht je nog op? Lees ze allemaal!

1. Fouten bij het inrichten van je huis

Je wilt je interieur veranderen maar je aarzelt omdat je bang bent om een fout te maken. Wat als de houten vloer toch niet zo mooi is als je dacht, of de nieuwe bank te groot is voor de ruimte die je hebt? Om je het vertrouwen te geven om je eigen droominrichting te maken hebben we een lijst samengesteld van de 9 meest gemaakte fouten bij het inrichten van je huis.

Als je weet waar je op moet letten staat niets je meer in de weg om je huis te verfraaien, check het snel

2. Een prachtige Hollandse villa

Woonvilla Blaricum Kabaz Moderne huizen

Het is een droom van velen: een villa die volledig naar persoonlijke wensen en smaak is ingericht. Voor de bewoners van dit huis zijn alle woondromen werkelijkheid geworden. De architecten hebben deze villa ontworpen vanuit hun eigen filosofie: van binnen naar buiten. Ook binnenshuis is veel door deze professionals ontworpen, op sommige punten met hulp van Eric Kuster. Dit huis mag met recht een geweldige inspiratiebron genoemd worden voor iedereen die van plan is een nieuwe woning te laten bouwen. 

Reis mee met homify naar Blaricum en laat je verbazen en inspireren door dit huis.

3. Een huisje op Ibiza

Een leuke vakantiewoning in het buitenland in bezit hebben, wie wil dat nou niet! Maar het vervelende is dat er meestal een behoorlijk prijskaartje aan hangt. En dan heb je ook nog eens te maken met andere regelgeving, belastingen en dergelijke. Maar als je het een beetje slim aanpakt dan kun je een heerlijk vakantiehuis voor een kleine prijs hebben. Zoals het echtpaar uit Amsterdam dat dit schitterende huisje bezit op Ibiza. 

De fantastische inrichting is ook van Nederlandse bodem: de experts van Ibiza Interiors zijn daarvoor verantwoordelijk geweest. Tijd voor een uitgebreide rondleiding met de eigenaars!

4. Fouten bij het inrichten van je keuken

homify Scandinavische keukens

Je keuken is aan een metamorfose toe. Je leest de bladen, kijkt uren op internet en fantaseert de hele dag over hoe je ideale keuken eruit moet zien. Bij al die mooie beelden zien we vaak de basics over het hoofd. Want heb je ook aan het plafond gedacht, het aantal personen dat van de keuken gebruik gaat maken, wie de keuken gaat aanleggen of welke materialen je gaat gebruiken?

Wij willen graag voorkomen dat je keuken-metamorfose eindigt in een fiasco en delen in dit artikel 12 veel gemaakte fouten in je keuken.

5. Hoe vermijdt je deze meestvoorkomende missers?

Wanneer we ons huis inrichten dan leggen we de nadruk op comfort en elegantie. Afhankelijk van ons budget investeren we in duurzame, mooie en kwalitatieve materialen. Maar letten we ook voldoende op zodat we sommige van de meest voorkomende missers bij het inrichten van een ruimte vermijden? Doen we voldoende om de schoonheid van de ruimte ook erna te bewaren? Wanneer het antwoord op deze beide vragen negatief is dan is er mogelijk reden tot ongerustheid. 

Een stylish ingerichte ruimte vraagt om het vermijden van de bekende beginnersfouten. Lees mee en kom er snel achter wat deze standaard missers zijn en hoe je ze op simpele wijze kunt vermijden!

Ga jij dingen anders aanpakken na het lezen van dit artikel? 

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine