klasieke Huizen door Canexel

Groot vrijstaand huis met luxe voor het hele gezin!

Stoa. Stoa.
Google+
Loading admin actions …

We nemen je in dit artikel mee naar een supermooie vrijstaande woning met luxe voor het hele gezin! In deze woning vind je echt voor elk wat wils. Of je nu wilt chillen in de entertainment room of relaxen in de badkamer- je kunt hier alle kanten op! Wij zijn fan van het design in deze woning, dat nogal strak, luxe en modern is. Ga met ons mee voor een wandeling door de woning en snuif een beetje moderne interieurarchitectuur op. Kijk snel mee ons mee en laat je inspireren!

Vrijstaande woning

klasieke Huizen door Canexel
Canexel

Fachada trasera

Canexel

Het fijne van een vrijstaande woning is dat je veel minder of geen rekening met je buren hoeft te houden. Je hebt hier dus alle vrijheid om te doen wat je wilt! De looks van deze woning herinneren ons aan de traditionele bouwkunde van deze mediteraanse streek. Toch heeft de woning een moderne twist, iets dat zeker duidelijk zal worden als we strak binnen een kijkje gaan nemen. Samen met een expert ontwerp je snel een waanzinnig mooie woning.

Bijzondere gevel

klasieke Huizen door Canexel
Canexel

Ventana y revestimiento

Canexel

De gevel is qua materiaal een mooie combinatie tussen hout en steen, strakke witte planken en op elkaar gestapelde natuursteen. Een look die de echte liefhebbers van deze stijl zeker kunnen waarderen. Rondom de woning ligt het gazon, dat zorgt voor een natuurlijke omkadering van de grote woning. Via het raam valt het daglicht naar binnen waardoor je binnen lekker licht kunt wonen.

Entertainment room

klasieke Mediakamer door Canexel
Canexel

Bar en sótano

Canexel

Deze entertainment room is het centrum van vermaak in deze woning: de bar, de verschillende tafels, krukken en gezellige zithoeken, zijn hier die plekken waar je een superleuke sfeer zult ervaren. We vinden de combinatie tussen de strakke moderne meubels (de rode krukken) en de authentieke balken erg geslaagd. De lichte houtvloer en de wanden zorgen voor de nodige rust in het interieur. Helemaal achterin de kamer, vlak voor het rode gordijn, is een van de meest bijzondere features van deze kamer: het podium! Wat een verrassing voor de muziekliefhebbers! Het idee van een huiskamerconcert zal nooit meer hetzelfde zijn. Ook oefenen met je band behoort tot de mogelijkheden in deze grote entertainment room. Zorg wel voor een goed geluidsisolatie en oordoppen, dan kan de versterker op standje 10!

Woonkamer

eclectische Woonkamer door Canexel
Canexel

Salón principal

Canexel

Even uitblazen na de oefensessie kan in de bar die we zojuist zagen, maar natuurlijk ook in deze mooie zithoek. Zet je favoriete film of plaat op en geniet van de luxe stijl in deze woonkamer. Samen met een expert ontwerp je snel een uniek interieur.

Chill terras

klasieke Tuin door Canexel
Canexel

Porche

Canexel

Geniet jij van je tuin? Kun je niet wachten tot de zomer weer begint? Dan is deze opstelling op het terras van deze woning zeker iets voor jou! Heel natuurlijk loopt het bijzondere hout over in het strakke gazon: lekker mediterraans met een strakke touch!

Eetkamer

eclectische Eetkamer door Canexel
Canexel

Comedor

Canexel

Samen eten is deel van het gezinsleven, dat kan in deze eetkamer op een prachtige manier! Een open verbinding met de hal maakt dat je een gevoel van vrijheid hebt als je hier gezellig met z’n allen zit. Het daglicht valt via het raam naast de voordeur (op de achtergrond) op de donkere vloer en wordt mooi weerkaatst. Wat een lichtsfeer hier!

Moderne slaapkamer

klasieke Slaapkamer door Canexel
Canexel

Dormitorio principal

Canexel

De slaapkamer is een heel persoonlijke kamer, zo bijzonder en uniek dat deze de mooiste inrichting verdient. Zo dachten de bewoners van deze woning er ook over! In deze kamer vind je alles waar zij van houden als het gaat om het design voor de slaapkamer: donkere balken aan het lichte plafond, een warme kleur geel op de wand en grote ramen waardoor het zonlicht naar binnenstroomt en hen in de ochtend wekt. We zijn idolaat van het grote bed, want daar zien wij ons wel in chillen op zaterdagmorgen!

Werkkamer

klasieke Studeerkamer/kantoor door Canexel
Canexel

Despacho

Canexel

Geheel in stijl met de luxe touch in de rest van het huis zien we hier de werkkamer. De donkere houten vloer keert hier terug, maar de rest van het interieur is vrij kitsch en een beetje barrok, met een vleugje 21ste eeuwse stijl. Wat vinden we van de kroonluchter en het kunstwerk boven de witte bank? Helemaal te gek!

Badkamer met stijl

eclectische Badkamer door Canexel
Canexel

Baño en suite

Canexel

We eindigen met deze strakke badkamer, de droom van vele (aspirant) huizenbezitters! De inloopdouche bezorgt je alle ruimte die je nodig hebt. Erg handig ook dat je twee wastafels hebt en die grote spiegel komt ook als geroepen: zo kun je makkelijk met z’n tweeën gebruik maken van de badkamer. Nooit meer een wachtrij in de ochtend, wat een luxe! 

Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!