Voor en Na: van oude boerderij naar prachtig droomhuis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van oude boerderij naar prachtig droomhuis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Landelijke woonkamers van 3rdskin architecture gmbh Landelijk
Loading admin actions …

Een oude boerderij omtoveren in een woonhuis? Het is niet de eerste keer dat we je dat laten zien, maar toch is het elke keer weer anders. Neem nou dit project: een oude boerderij die al wat in verval was geraakt heeft een prachtig tweede leven gekregen. Maar de boerengeschiedenis is daarbij niet uitgewist. Het tegendeel is juist waar: op prachtige wijze komen namelijk authentieke elementen weer terug. Comfort is er gelukkig ook en daarmee is dit prachtige droomhuis compleet. Kijk lekker met ons mee naar dit inspirerende project van de interieurarchitecten van 3rdskin uit de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.

Voor: de oude boerderij

We laten je hier de oude boerderij zien. Overduidelijk een geheel dat aan een grondige onderhoudsbeurt toe is. Maar wat nou als de koeien niet meer op stal hoeven en de laatste boer het onderkomen verlaten heeft? Om dit toch karakteristieke geheel tegen de vlakte te gooien zou toch erg jammer zijn. Gelukkig zijn er heel wat experts die als geen ander weten hoe je zo’n transformatie in gang kunt zetten. Laten we dan ook maar snel verder gaan kijken!

Tijdens: een huis in wording

Verbouwen betekent natuurlijk eerst plannen maken. Welke elementen worden gehandhaafd, wordt er iets nieuws gebouwd, welke materialen worden gebruikt en ga zo maar door. Zo’n huis in wording zien we hier. Zo te zien is er gekozen om her en der toch een beetje uit te gaan breiden. Maar in tegenstelling tot wat je misschien wel verwacht, gaat dat zeker niet ten koste van de sfeer. Dat zullen we je zo wel gaan laten zien!

Tijdens: de badkamer is bijna klaar!

Voor we naar het definitieve eindresultaat gaan kijken blijven we nog heel even in de fase waarin de nieuwe woning ontstaat. Je ziet hier dat de badkamer al bijna klaar is. Het ruime ligbad is al geplaatst en ook de spiegels hangen al. Alleen de wastafel laat nog even op zicht wachten. Wat je verder goed kunt zien is dat er een fraai doorkijkje is ontstaan door een raam boven de spiegels. En daarboven zie je gelijk al een stukje van de oude boerderij terug!

Na: heerlijke woonkamer

Eindelijk kunnen we zien hoe het echt geworden is! En van deze heerlijke woonkamer word je toch ontzettend vrolijk? Overduidelijk zijn oude elementen van de boerderij hierin terug te vinden, waaronder de schitterende vloer en de ouderwetse deur. De inrichting is daar heerlijk eclectisch op aangepast door moderne en klassieke elementen op prachtige wijze te combineren. Met de houtkachel er bij is het plaatje helemaal compleet.

Na: sfeervolle woonkeuken

In een oude boerderij mag een sfeervolle woonkeuken niet ontbreken. En dat is hier dan ook zeker niet vergeten! Ook hier zie je heel veel oude elementen weer terugkeren. Vooral de oude voerbak voor de koeien is zo’n prachtig element! De simpele en moderne keuken vormt daarmee een contrast dat opvallend goed past op deze plek. Reken maar dat je hier van een aangename maaltijd kunt genieten!

Na: verborgen luxe

We sluiten af met een stukje verborgen luxe. Het grote voordeel van oude boerderijen is de grote hoeveelheid ruimte. En daarom was er nog genoeg ruimte over voor een heerlijk zwembad. De oorspronkelijke bewoners hadden dat vast niet verwacht, maar waarom zou je het niet doen als je budget dat toelaat? En na het zwemmen kom je onder het oude staldak lekker bij. Wie wil dat nou niet? Letterlijk en figuurlijk een prachtige bekroning van deze leuke verbouwing.

Benieuwd geworden naar meer oude boerderijen die een tweede leven hebben gekregen? Dit inspirerende project kan je dan nog meer moois laten zien!

Enthousiast geworden door deze beelden? We horen graag wat jij er van vindt! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!