Voor en Na: oude loft wordt hypermoderne woning

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Voor en Na: oude loft wordt hypermoderne woning

TILL BEHNE TILL BEHNE
 Keuken door 3rdskin architecture gmbh, Eclectisch
Loading admin actions …

Van sommige verbouwingen word je simpelweg heel gelukkig. En deze verbouwing is daar één van. In deze editie van Voor en Na laten we jullie het werk van 3rdSkin Architecture zien. Deze professionals hebben een oude loft omgetoverd in een fantastisch en hypermodern familiehuis. Geniet ervan!

Voor: keuken

Zoals je kunt zien is dit een totaal project. Alles moest worden aangepakt. Deze keuken ziet er nu nog beroerd uit, maar de prachtige oude ramen verraden wel de potentie van deze ruimten.

Voor: buitenkant

Zoals je kunt zien was het verbouwen van dit pand hoognodig. De buitenkant ziet er oud en vervallen uit, maar je ziet wel het potentieel.

Na: entree

We zien hier de entree van dit huis, waar, zoals ook in de rest van het huis, oud en nieuw heel mooi samen komen. We zien een prachtige kastenwand met aan het einde een doorgang naar de rest van het huis.

Na: doorgang

Deze groene en ietwat futuristische doorgang leidt naar de keuken en de rest van het huis. Wel een hele bijzondere binnenkomer.

Na: keuken

En hier dan de nieuwe moderne keuken met een hele bijzondere en speelse indeling. De prachtige oude ramen zijn in ere hersteld en bieden een mooie balans met al dat nieuwe en moderne. Let ook even op de glazen doorkijk linksboven die een glimp van de bovenverdieping laat zien.

Na: muziekkamer

Misschien wel een van de meest bijzondere kamers in dit huis is deze muziekkamer. Daar lijkt het nu nog niet heel erg op, maar kijk vooral even naar de volgende foto.

Al deze afzonderlijke kasten zijn hebben een verschillende functie. Zo komt er een piano tevoorschijn of een computer waar aan gewerkt of gecomponeerd kan worden.

Na: slaapkamer

En ook in de slaapkamer zien we bijzondere deuren. Op deze foto lijkt nog niet zoveel aan de hand, maar wederom: kijk vooral naar de volgende foto. En kijk ook naar het glazen deel in de vloer die we eerder al zagen. En van hierboven kijk je dus naar beneden naar de keuken.

En als de schuifdeuren opengaan zien we een knusse en gezellige slaapplek te voorschijn komen. Overdag aan het zicht onttrokken, en wanneer je hem nodig hebt binnen handbereik.

En zo ziet het eruit als je dan 's avonds in bed ligt. Sfeervoller kan bijna niet. Dankzij de lamp ontstaat er een fijne sfeer, maar ook de gaten in de deuren zorgen voor een aangenaam schaduwspel.

Na: kinderkamer

In de kinderkamer is er ook een prachtig bouwwerk gemaakt. Dit bed/bureau/opbergkast is even mooi als multifunctioneel. Genoeg ruimte om te spelen, maar ook om te slapen.

En boven ziet dat er dan zo uit. Fantastisch, wat een uitzicht. Je moet alleen geen hoogtevrees hebben. Let wederom op de verschillende leuke doorkijkjes.

Na: balkon kantoor

Van het aftandse balkon, dat we eerder op de eerste foto zagen, is een heuse serre/kantoor gemaakt. Wat een fijne en inspirerende plek om te werken moeten dit zijn.

Meer foto's van dit project kun je trouwens hier bekijken. Meer geweldige kantoren aan huis kan je hier bekijken. En zie je zo'n complete renovatie van je eigen bouwval ook wel zitten, schakel dan de hulp in van een van deze professionals. En in dit Ideabook zie je nog een andere zeer geslaagde Voor en Na.

Zeg nou zelf, een zeer geslaagde metamorfose. Of niet?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!