Mason Jars: populaire glazen potten

Stoa. Stoa.
Mason Jars: de meest populaire glazen potten uit Amerika om o.a. uit te drinken en te eten!, Mason Jar Kitchen Mason Jar Kitchen KeukenBestek, servies & glaswerk
Loading admin actions …

Wil jij van elke dag een feestje maken? Mason Jars wil dat zeker! Hoe doen ze dat? Ze versieren het leven met vrolijke kleuren, heerlijke smaken en populaire glazen potten vol lekkernijen. We hebben het hier over weckpotten, vintage melkflesjes en vele accessoires die je interieur en ontbijttafel omtoveren tot een sensationeel gebeuren. In dit artikel gaan we een aantal voorbeelden aan je laten zien, die het duidelijk maken hoe veelzijdig deze potten te gebruiken zijn. Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan met ons mee naar de populaire glazen potten van Mason Jars.

Lekker zoet

Mason jar voorraadpotten Mason Jar Kitchen KeukenOpbergen
Mason Jar Kitchen

Mason jar voorraadpotten

Mason Jar Kitchen

Voor de echte zoetekauw is deze toepassing geen verrassing. We gebruiken de afsluitbare pot vaak om snoepgoed in te bewaren. Vaak zien we ze ook in Oudhollandse snoepwinkeltjes. Deze potten zijn wel heel bijzonder, let maar eens op de deksels. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn dol op deze vrolijke potten. De pot is eenvoudig open en dicht te draaien en houdt je snoepgoed lang goed.

Pot met rietjes

Mason Jar met papieren rietjes Mason Jar Kitchen KeukenBestek, servies & glaswerk
Mason Jar Kitchen

Mason Jar met papieren rietjes

Mason Jar Kitchen

Er is wat te vieren! Of het nu een verjaardag is of een nieuwe morgen, dat maakt niet uit! Deze pot biedt je de mogelijkheid om het maximale uit de dag te halen. Het is leuk om tijdens een feestje (of ontbijt voor de familie) rietjes op tafel te zetten. Dat zorgt voor veel vrolijkheid en een fleurige aanblik. Deze pot van Mason Jars oogt met zijn bloemenmotief en decoraties ook erg kleurrijk, waarmee hij goed past op een mooi uitgestalde tafel. De zomer is het seizoen om buiten te eten en te genieten van het mooie weer. Deze pot geeft daar een extra leuke dimensie aan. 

Lekker fris

Mason jar bekers met dispenser Mason Jar Kitchen KeukenBestek, servies & glaswerk
Mason Jar Kitchen

Mason jar bekers met dispenser

Mason Jar Kitchen

In de zomer kan het knap warm worden. Het is dan belangrijk dat je goed drinkt. Vooral buiten kan de temperatuur hoog oplopen. Deze pot bevat een verkwikkende eigengemaakte limonade, die je dorst lest en je verkoeling brengt. De pot is eenvoudig te gebruiken: doe er water en ijs in, voeg limoen en citroen schijfjes toe, stamp het geheel aan en laat het even staan. Binnen enkele minuten heb jij een heerlijke limonade. Deze pot is ook erg handig, omdat hij een kraantje heeft waarmee je eenvoudig limonade kunt aftappen. Een goed idee van Mason Jars!

Zuivel ontbijt

mason jar ontbijtje Mason Jar Kitchen KeukenBestek, servies & glaswerk
Mason Jar Kitchen

mason jar ontbijtje

Mason Jar Kitchen

Er gaat niet boven een heerlijk ontbijt. Met deze potten wordt deze vroege maaltijd helemaal een heerlijke gebeurtenis. Deze potten bevatten een magisch mengsel van yoghurt, aardbeien en muesli, dat je een groot deel van de dag op de been houdt! De potten staan prachtig op de ontbijttafel en hebben door een metaalkleurig draaidop een industriële feel. Erg handig ook als je buiten zit te eten, zo komen er geen wespen op af! 

Natuurpracht

Mason Jar planten Mason Jar Kitchen Binnenbeplanting
Mason Jar Kitchen

Mason Jar planten

Mason Jar Kitchen

Voor mensen die van planten houden en de natuur altijd dicht bij zich willen hebben zijn deze potten een uitkomst. Veelkleurig en sfeervol bieden ze een woning voor de mooiste planten die je in de natuur tegen kunt komen. Door het etiket en touwtje hebben deze potten een Oudhollandse sfeer over zich, terwijl de kleur van de potten modern te noemen is. Deze potten van Mason Jars, die nu eigenlijk een soort vazen zijn geworden, creëren direct een leuke sfeer in je woning!

Smoothie

Mason Jar smoothie Mason Jar Kitchen KeukenBestek, servies & glaswerk
Mason Jar Kitchen

Mason Jar smoothie

Mason Jar Kitchen

Een fris en gezond begin van de dag is eenvoudig te realiseren. Hoe? Maak eenvoudig een smoothie. Koop vers fruit, neem een staafmixer. Doe daarna de smoothie in de drinkpot met het handige handvat en leg er vers fruit boven op. Doe er een leuk rietje in: et voilà, je hebt je smoothie! Met de potten van Mason Jars wordt elke dag inderdaad een kleurrijk en smaakvol feest!

Tot zover de populair potten van Mason Jars. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Studio Picus maakt fantastische lichtobjecten: prachtige conceptuele designlampen!

Op ons forum wachten onze interieurexperts op jouw vragen!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!