15 keer hout in en rond je huis... We Love It!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

15 keer hout in en rond je huis… We Love It!

Johan van Dijk Johan van Dijk
 Slaapkamer door Engel & Völkers Bodrum,
Loading admin actions …

Hout is al zo lang mensen huizen bouwen, een materiaal waar veel gebruik van gemaakt wordt. Complete houten huizen kunnen daar nu nog steeds een voorbeeld van zijn, maar er zijn ook heel veel andere creatieve manieren om hout in en rond je huis toe te passen. We hebben daarvan 15 voor je geselecteerd uit ons bestand van experts. Laat je lekker inspireren!

1. Een houten bed

Een bed van hout kan heel erg leuk zijn. Zeker als je er een hoogslaper van maakt zoals hier. Een prima idee!

2. Schitterende keukenkast

 Keuken door homify,
homify

Bespoke oak larder

homify

Een schitterende keukenkast waarin hout is verwerkt is ook een voorbeeld waar je heel veel aan kunt hebben. De bewoners van dit huis hebben vast geen last meer van ruimtegebrek in de keuken.

3. Houten kast en bed

 Slaapkamer door Engel & Völkers Bodrum,
Engel & Völkers Bodrum

Engel & Völkers Bodrum

Engel & Völkers Bodrum

Hout op een rustieke manier in je interieur verwerken geeft ontzettend veel sfeer. Deze kast en het prachtige bed zijn daar hele mooie voorbeelden van.

4. Geverfd hout

Tot nu toe zagen we alleen ongeverfd hout, maar met een strakke lak kan hout er ook heel erg mooi uitzien. En in deze kinderkamer is dat heel erg goed gelukt!

5. Fotolijstjes

 Kinderkamer door homify,

Fotolijstjes waarin hout is verwerkt zijn ook erg leuk en creatief om in je interieur te verwerken. Oordeel zelf maar!

6. Kast op maat laten maken

Heb jij het gehad met al die meubelwinkels met standaardkasten? Laat dan gewoon een mooie kast op maat maken. Een leuke klus voor een timmerman en jij hebt iets unieks in huis.

7. Eclectische oplossingen

Hout hoeft niet alleen maar een plek te krijgen in een rustiek of klassiek interieur. Er zijn namelijk ook hele leuke eclectische oplossingen mee te bedenken! Kijk maar naar de prachtige salontafel die hier is geplaatst.

8. Een speelhuisje in de tuin

Heb je een beetje ruimte over in de tuin en wil je de kinderen hun eigen leuke plek om te spelen geven? Een leuk houten speelhuisje als dit is dan de ideale oplossing.

9. Ruimte onder de trap

 Gang en hal door Chase Furniture,
Chase Furniture

Innovative storage solutions.

Chase Furniture

Heb je wat ruimte onder de trap over en wil je daar iets mee gaan doen? Een prachtige kast als deze kan je dan heel erg veel extra opbergruimte geven. Ook weer zo’n prachtige manier om hout te gebruiken.

10. Hout op het balkon

Als je slechts de beschikking hebt over een balkon, maar toch een beetje een landelijk en natuurlijk gevoel wilt hebben, dan kunnen we je zeker aanraden om hier een houten constructie te laten bouwen.

11. Schitterende houten vloer en bijzondere spiegel

Een schitterende houten vloer mag natuurlijk niet in dit overzicht ontbreken. En als klap op de vuurpijl zien we hier ook nog een hele bijzondere spiegel met daarachter een kast verborgen.

12. Bedmeubel

Met hout kun je ook een schitterend bedmeubel maken. En als je nu nog niet voldoende ruimte voor je kleding en schoenen hebt, dan weten wij het ook niet meer.

13. Nog een houten vloer

Een klassieke houten vloer is ook zo schitterend om te zien. Maar we zien meer: kijk maar eens naar het prachtige handgemaakte bureau dat je kunt zien.

14. Ruim bed

 Slaapkamer door homify,

Dit ruime houten bed is ook weer zo de moeite waard. Erg handig ook die extra opbergruimte onder het matras. Dat zouden meer bedden moeten hebben.

15. Een leuk hoekje

We sluiten af met dit op maat gemaakte leuke hoekje. Ook weer een schitterende manier om iets extra’s aan je huis toe te voegen. 

Heb jij leuke ideeën kunnen vinden in deze lijst? Voor nog meer inspiratie op het gebied van hout verwijzen we je ook graag naar dit interessante Ideabook.

Welk idee is jouw favoriet? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!