Studio Picus: prachtige lichtobjecten, conceptueel design | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Studio Picus: prachtige lichtobjecten, conceptueel design

Stoa. Stoa.
ZEDlamp van studio picus Scandinavisch
Loading admin actions …

Eindhoven is de bakermat van innovatieve techniek. Het Hollandse concern Phillips ontwikkelt er sinds jaar en dag innovatieve technologie, voor verschillende toepassingen in diverse velden. Niet alleen in de wereld van de techniek gooit de stad hoge ogen, ook op design gebied scoort de stad hoog. Een succesvolle studio uit deze Nederlandse stad is Studio Picus. Een studio met een geheel eigen stijl en een echte ontwerpersmentaliteit. De natuurlijke ontwerpen van deze studio zorgen altijd voor een fijne sfeer in je woning, want elk ontwerp heeft een connectie met de natuur. In dit artikel aan we je een aantal mooie ontwerpen laten zien die je interieur direct een hedendaagse uitstraling geven. Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan mee naar deze schitterende ontwerpen van Studio Picus.

Sfeervolle lamp

gras toren van studio picus Scandinavisch
studio picus

gras toren

studio picus

De zomer is het seizoen om lekker met z'n allen buiten te zitten, vrienden uit te nodigen en te genieten van het mooie weer. Tijdens de lange zomernachten is sfeer allesbepalend. Om je familie en vrienden te verrassen met een mooie sfeer is een lamp als deze een uitkomts. Het prachtige robuuste hout contrasteert mooi met de delicate papierkleur. Het siergras zorgt voor een poëtische en elegante verlichting. Deze schitterende lamp van Studio Picus staat goed in een rustiek of industrieel interieur.

Natuurlijk en ruw

MAgr lamp 70 cm : modern  door studio picus, Modern
studio picus

MAgr lamp 70 cm

studio picus

Deze ruwe vorm is een door en door aardse verschijning in je interieur. Het is een conceptueel sterke armatuur die voor een sfeervolle verlichting zorgt. Niet alleen is de lamp erg mooi, hij geeft ook voldoende licht, zodat het lezen van een goed boek geen enkel probleem mag zijn. We zien deze lamp hangen in een industrieel of rustiek interieur, waaraan hij een unieke toevoeging is. Als je goed kijkt, dan zie je dat er een mooi contrast is tussen de goudkleurige binnenkant en de neutrale buitenkant. Het licht wordt gegenereerd door een ledlamp, die zorgt voor een warm en sfeervol licht. Deze schitterende armatuur is aan het plafond bevestigd met een dunne staaldraad en kan eenvoudig qua hoogte versteld worden. Studio Picus en de Duitse ontwerper Julia Magr zijn verantwoordelijk voor dit prachtige design!

Natuurlijk lichtobject

gras display: modern  door studio picus, Modern
studio picus

gras display

studio picus

Dit prachtige lichtobject voor aan de rand is een sieraad voor de entree van je bedrijf of woning. Stel je voor wat een indruk dit designobject op je gasten maakt. Het is een object met een duidelijke verwijzing naar de natuur, en dit zorgt voor een mooie sfeer in je interieur. Dit werk is gemaakt van materiaal dat biologisch afbreekbaar is, hij is namelijk volledig gemaakt uit het hout van een esdoorn. Als je dit prachtige lichtobject aanzet creeer je al snel een meditatieve ambiance in je interieur, waardoor je helemaal tot rust komt. Je kunt kiezen tussen uitgelicht siergras of esdoorn bladeren. Studio Picus pakt uit met dit schitterende lichtobject

Zedlamp

ZEDlamp basic van studio picus Scandinavisch
studio picus

ZEDlamp basic

studio picus

Als je gaat voor een modern en strak interieur is deze lamp een waardevolle toevoeging. Studio Picus onderzoekt met deze lamp het snijvlak tussen hoogwaardige technologie en duurzame materialen. Deze sierlijke armatuur paart een klassieke vorm aan moderne LED-technologie. Deze techniek is energiezuinig, goed voor het milieu en genereert een hemels wit licht. Een bekende kwaliteit van hout is de warmte die het materiaal uitstraalt, het licht versterk dit natuurlijke karakter en genereert gegarandeerd een fijne ambiance in je interieur. De lamp is vooral goed te gebruiken als sfeer- of bureaulamp. 

Tot zover het mooie werk van Studio Picus. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. 

Diederick Schneemann creëert design met een eenvoudige vorm en een krachtige visuele uitwerking in je interieur. Lees er alles over in dit artikel.  

Op ons forum wachten experts op jouw vragen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!