Top 5 van de week: Moderne villa's en creatieve paasideeën! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: Moderne villa's en creatieve paasideeën!

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
modern  door Helm Design by Helm Einrichtung GmbH, Modern
Loading admin actions …

Elke zondag nemen we met jullie nog eens de vijf populairste artikelen op homify door. Op deze manier krijgen we een indruk van de huidige trends op het gebied van architectuur en interieurontwerp. Deze week vinden we een uiteenlopend palet aan onderwerpen terug, van handige opbergruimte, tot moderne villa's en de leukste paasideeen. 

1. Handige opbergruimte in de badkamer

De badkamer is meestal niet de grootste ruimte van de woning, om die reden hebben we voor jullie een artikel geschreven over enkele handige opbergideeën voor in de badkamer. Zo zien we hiernaast bijvoorbeeld een handige ladesysteem voor onder de wastafel. De lades bieden veel voordelen: de lades van kasten zijn over het algemeen extra groot, waardoor er veel dingen in kunnen worden opgeslagen. Om meer duidelijkheid en orde te creëren kunnen de laden worden voorzien van doosjes of afscheidingen. Mooi en erg handig! U leest er alles over in ons artikel over handige opbergruimte voor in de badkamer.

2. homify 360°: Modern passiefhuis met zwembad

De uitgestrekte naadbossen zijn typerend voor de Belgische Ardennen. Dat is waar we dit prachtige passiefhuis vinden. Een regelrechte hit op homify. In dit artikel nemen we u mee op een tour door deze moderne villa, waar ook een zwembad bij hoort! Het klinkt te mooi om waar te zijn. Lees het artikel door en ontdek met eigen ogen hoe fantastisch het interieur van deze villa er uitziet!

3. Voor & Na: Uitbreiding tussenwoning in Hackney, Engeland

Moderne huizen van homify Modern

Onze renovatie-projecten zijn altijd populair. Getuige deze notering voor dit artikel. Het gaat hier om de renovatie en uitbreiding van een tussenwoning in het Engelse Hackney. De architecten hebben de woonkamer vergroot en verbonden met de overige ruimtes, waardoor de ruimte niet alleen feitelijk groter is geworden maar ook optisch groter lijkt. De witgekalkte houten balken zorgen voor een rustgevende sfeer die ons de drukke stad op de achtergrond doet vergeten. Het interieur is modern gehouden maar niet van het type minimaal en steriel. Op de foto zien we hoe de tuin en het huis er uitzien na afloop van de renovatie. Het zal u verbazen in welke staat het pand zich voorheen bevond. 

4. Vijf inspirerende paasideeën

Deze week mag een artikel over Pasen natuurlijk niet ontbreken. Op plaats vier vinden we daarom ons artikel over inspirerende paasideeën terug. In dit artikel nemen we met u vijf leuke en creatieve paasideeën door. Van sfeervolle kaarsen tot doe-het-zelf-paasboeketten. Als u dit weekend extra aandacht wil besteden aan Pasen in uw interieur dan is dit artikel precies wat u zoekt. 

5. homify 360°: Villa met zwembad in Hessen

Moderne woonkamers van homify Modern

We sluiten de top vijf af met deze prachtige villa in het Duitse Hessen. Op de foto zien we de woonkamer terug, waar het warme hout, de stenen muur en de open haard de ruimte een gezellige en gastvrije uitstraling geven. De spaarzame meubelstukken en de geïntegreerde televisie geven de ruimte juist een meer moderne sfeer, evenals de grote ramen die uitzicht bieden op het terras, het zwembad en de tuin. Deze villa kent een aantal opvallende verassingen, daar kunt u in het volledige artikel meer over lezen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!