7 plaatsen in je huis waar je NOOIT je spaargeld moet verbergen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

7 plaatsen in je huis waar je NOOIT je spaargeld moet verbergen

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Moderne slaapkamers van Taller Estilo Arquitectura Modern
Loading admin actions …

De beste plaats om je geld te bewaren is de op bank, maar soms moet je iets contant betalen en heb je voor een paar dagen geld in huis of misschien wil je je spaargeld om welke reden dan ook niet op de bank zetten. Let er dan wel op waar je je geld opbergt. Inbrekers weten precies waar ze moeten zoeken. In dit Ideabook laten we zien wat de meest voor de hand liggende plaatsen zijn waar dieven op zoek gaan naar je waardevolle spullen. Wees gewaarschuwd!

1. Rondslingerende portemonnees

Laat geen handtassen, portemonnees met geld in huis rondslingeren. Het zijn voor de hand liggende plaatsen waar indringers in je huis naar op zoek gaan.

2. Onder je matras

Geld sparen levert tegenwoordig maar weinig rente op. Maar of het nou zo slim is om je geld in een oude sok te bewaren of onder je matras?

3. In je toiletartikelen

De badkamer is niet een van de eerste plekken waar een inbreker op zoek gaat naar je geld. Maar toch is het niet aan te raden om je papiergeld in een fles deodorant te stoppen of in het toiletkastje.

4. Begraven op de binnenplaats van het huis

Misschien denk ja dat het handig is om grote hoeveelheden geld in je achtertuin te begraven. Je weet nooit welke buren je in de gaten houden, misschien graven je huisdieren het geld wel op of maakt een flinke regenbuit een puinhoop van je geld.

5. Tussen je vuile was

Je denkt misschien dat de vuile wasmand de laatste plek is waar inbrekers op zoek gaan naar je geld of iets anders van waarde. Maar zelfs in de wasmand zijn je waardevolle spullen niet veilig. Ga je op vakantie leg  dan alles wat van waarde voor je is in een kluis of geen inbrekers geen kans en laat je huis beveiligen door een van onze professionals.

6. In een sieradendoosje op het nachtkastje

Leg nooit je sieraden in een doos op je nachtkastje in de slaapkamer. Zeker niet als je een paar dagen weg gaat. Het is een van de eerste plaatsen waar inbrekers op zoek zullen gaan naar je juwelen.

7. Achter een schilderijlijst

Polanco Penthouse Moderne woonkamers van Gantous Arquitectos Modern
Gantous Arquitectos

Polanco Penthouse

Gantous Arquitectos

Ook je geld bewaren achter een schilderijlijst is niet zo'n goed idee. Misschien vergeet je zelf dat je hier je geld hebt verstopt en ook inbrekers kennen deze truc.

Lees ook deze gouden tips voor een veiliger huis!

Waar heb jij je geld wel eens verstopt?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!