Modern strak woonhuis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Modern strak woonhuis

Stoa. Stoa.
Ontwerp vrijstaand woonhuis particulier Industriële huizen van JMW architecten Industrieel
Loading admin actions …

De moderne strakke woonstijl heeft de laatste jaren onze harten veroverd. De rust die er uit deze stijl spreekt is echt ongelooflijk. Daarbij is het ook een erg mooie en spannende stijl. In het voorbeeld dat we vandaag aan je laten zien komt de hedendaagse bouwkunde sterk naar voren. Het geeft ons een beeld wat ons in de toekomst op dit gebied te wachten staat. Wandel met ons mee door de woning en doe de nodige inspiratie op. Het kan niet missen, je gaat je zeker vermaken! Dit huis is een donkere schone met een opvallende en verrassend interieur. Hoe dat in elkaar zit zie je hier onder!

Horizon

Ontwerp vrijstaand woonhuis particulier Industriële huizen van JMW architecten Industrieel IJzer / Staal
JMW architecten

Ontwerp vrijstaand woonhuis particulier

JMW architecten

Het exterieur wordt gekenmerkt door een opvallende horizontale beweging die terugkomt in het grijze pad voor de grote raampartijen. Deze openingen in de gevel laten een prachtig patroon zien, waarbij de bovenste streep smal en de onderste juist breed is. Het interieur drijft zo´n beetje in het daglicht dat door de immense raampartijen naar binnenstroomt. Natuurlijk is de connectie tussen binnen en buiten sterk te ervaren als je binnen aan het relaxen bent. De sfeer wordt hierdoor op een positieve manier beïnvloed, we leven nu eenmaal fijner in een huis met een excellente lichtsfeer.

Dichtbij

Ontwerp vrijstaand woonhuis particulier Industriële huizen van JMW architecten Industrieel Glas
JMW architecten

Ontwerp vrijstaand woonhuis particulier

JMW architecten

We bekijken de immense ramen van dichtbij en worden direct overtuigt door de gitzwarte kozijnen die zo schitterend afsteken bij de heldere ramen. We zien het uitnodigende interieur met de moderne vormen en lijnen. Natuurlijk steekt dit door de heldere witte tinten mooi af bij de buitenkant van de woning. Het is een moderne woning die veel contrasten laat zien, waardoor zowel eenheid als variatie ontstaat. Let ook op de strook grond voor de ramen; de grijze stenen vormen het pad rond de woning en laten de woning en de aarde op elkaar aansluiten. Laten we binnen gaan kijken. Meer mooie ideeën voor je woning vind je hier!

Keuken

Ontwerp vrijstaand woonhuis particulier Industriële huizen van JMW architecten Industrieel Steen
JMW architecten

Ontwerp vrijstaand woonhuis particulier

JMW architecten

We leven in een moderne woning en daarin mag een hypermoderne keuken natuurlijk niet ontbreken. We zien er hier een met een mooie minimalistische vormgeving, precies het soort dat we verwachten in een hedendaags huis als dit. Het keukeneiland biedt veel mogelijkheden als het gaat om de werk- en bewegingsruimte. De geïntegreerde wanden en keukenapparatuur zorgen voor een eenheid waardoor de keuken aanvoelt als een wereld apart, als een kunstwerk waarin genoten kan worden van de goede dingen van het leven.

Helderheid

Ontwerp vrijstaand woonhuis particulier Industriële huizen van JMW architecten Industrieel Glas
JMW architecten

Ontwerp vrijstaand woonhuis particulier

JMW architecten

Openheid en helderheid zorgen voor een fijne sfeer om in te genieten van het samenzijn. Familie en vrienden beleven goede tijden in een rustgevende ruimte als deze. De keuken en de eetkamer (eigenlijk een zone) vormen een eenheid, zo wordt een hechte band tussen de kok en de etende gasten gecreëerd. Let ook op de verschillende tinten grijs en wit, de zwarte kozijnen contrasteren er mooi mee. Een mooie zwierige toevoeging aan deze strakke ruimte is het gordijn, dat de bewoners de mogelijkheid geeft om de ramen te verduisteren in de avond. Zie de schaduw van het kozijn op de vloer: tijdloos! De mooiste ideeën voor de eetkamer vind je hier.

Sculptuur

Ontwerp vrijstaand woonhuis particulier Industriële huizen van JMW architecten Industrieel Steen
JMW architecten

Ontwerp vrijstaand woonhuis particulier

JMW architecten

Met een trap als deze heb je geen sculptuur meer nodige. Natuurlijk betreft het dan wel een minimalistische betonsculptuur. De eerlijkheid en de eenvoud van dit materiaal maakt het tegenwoordig zeer populair. We zien het steeds vaker ook toegepast worden in de binnenhuisarchitectuur en design, terwijl het vroeger vooral verborgen was als dragend materiaal in een woning. Dit trappenhuis heeft precies de look die past bij een strakke hedendaagse woning. Kortom, het exterieur en het interieur vormen een duidelijke eenheid, ondanks (of juist daardoor) de verschillen tussen de twee. 

Het financieren van je woning brengt wat zaken met zich mee. Lees hier de ins en outs. 

Waar staat je droomhuis? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!