Tover je ongebruikte zolder om tot thuisbioscoop | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Tover je ongebruikte zolder om tot thuisbioscoop

Stoa. Stoa.
Loft Cinema Room in London van Designer Vision and Sound
Loading admin actions …

De zolder van het huis is in veel gevallen nogal onhandig qua ruimte: dan is hij weer te groot, dan weer te klein. Maar deze zolder van een huis in Londen had gelukkig wel de juiste afmetingen en schreeuwde haast om getransformeerd te worden in een loft met filmzaal, een absolute luxe en genot voor elke filmliefhebber. Vandaag laten we je een project zien waarbij een ongebruikte zolder omgetoverd werd tot heuse thuisbioscoop. Wie wil er niet zo'n fantastische zolder hebben? Laten we snel gaan kijken naar de thuisbioscoop. Be inspired!

Het lege canvas

Toen het project begon was het al snel duidelijk dat er ruimte genoeg was om de thuisbioscoop te realiseren. Er was zelfs nog ruimte over om een kleine opslag te maken, waardoor de loft ook een opbergfunctie zou behouden. Het hoge plafond maakt het mogelijk om een geweldige geluidsinstallatie te creëren, waarvan het geluid prachtig in de grote ruimte zou resoneren. Nu zien we nog het geraamte, maar daar zou snel verandering inkomen.

Platform

Er werd een platform gecreëerd dat het mogelijk maakte om de stoelen op een verhoging te zetten. De vloerbedekking is echt bioscoopvloerbedekking, waardoor het echt een filmzaal wordt. De wanden krijgen een heerlijke opwekkende roze kleur. Nu valt er nog licht door het dakraam naar binnen, maar dit moet straks natuurlijk afgesloten kunnen worden, want film kijken moet je natuurlijk in het donker doen. Het begin al wel ergens op te lijken.

Comfort

Geen bioscoop kan het stellen zonder comfortabele zitstoelen die de ervaring compleet maken. Deze zijn geautomatiseerd, je kunt ze dus heel eenvoudig verstellen, waardoor ze ultiem comfort garanderen. Ze hebben zelfs een bekerhouder, waardoor jij je beter eenvoudig weg kan zetten tijdens de film. Soms maken de details het verschil, in deze filmzaal is werkelijk overal aan gedacht! De ontwerpers hebben gekozen voor drie vaste stoelen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om tijdelijk een aantal extra stoelen voor deze permanente te zetten, dat kan omdat de vaste stoelen op een verhoging staan. Zo kun je met meerdere vrienden film kijken.

Groot scherm

De kamer heeft een 132 inch scherm en is uitgerust met 9.2 surround sound, dit alles zorgt voor de ultieme cinema audioervaring. Een grote projector projecteert de film, en zo hoort het ook. In deze kamer heb je echt het genoegen van een professionele bioscoop.

Suède

Loft Cinema Room in London van Designer Vision and Sound
Designer Vision and Sound

Loft Cinema Room in London

Designer Vision and Sound

Suède muren werden gekozen voor het bereiken van een professionele cinema look. Het voelt lekker zacht en werk sfeerverhogend. Zo heb je al pret voordat de film begint!

Geavanceerde technologie

Het beheren van alle technische snufjes in huis kan overweldigend zijn, en er is één bedrijf dat het voortouw neemt als het gaat om het vereenvoudigen van dit luxe probleem: RTI. Zij creëerden een geavanceerde en toch gebruiksvriendelijke afstandsbediening, waarmee alle audio, verlichting en zelfs de zonnewering bediend kan worden. Je hoeft bij wijze van spreken je stoel niet uit. De afstandsbediening kan in de leuning worden neergezet, dit is handig en ziet er strak uit.

Eindproduct

Suede fabric wall and screen in van Designer Vision and Sound
Designer Vision and Sound

Suede fabric wall and screen in

Designer Vision and Sound

Het eindproduct is een prachtige kamer waar iedereen dol op is. De bioscoop-stijl LED-verlichting wordt gedimd, de popcorn is klaargemaakt dus laat de film maar lopen. Dit de ultieme plek om een koude winteravond of een luie zondagmiddag met vrienden en familie door te brengen. Designer Vision and Sound hebben deze ultieme ruimte gecreëerd, het gehele project van ontwerp tot realisatie lag in hun handen. En het resultaat is gewoonweg prachtig!

Tot zover de schitterende loft met filmzaal. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Alvast veel plezier met je eigen thuisbioscoop. 

Wil je snel je huis verkopen? In dit artikel geven we je een aantal slimme tips om het snel kwijt te raken!

Op ons forum kun jij je vragen aan onze interieurexperts stellen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!