Thuis uitgaan: creëer een bar in je eigen huis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Thuis uitgaan: creëer een bar in je eigen huis

Stoa. Stoa.
Klassieke mediakamers van raumdeuter GbR Klassiek
Loading admin actions …

Wie vindt het nu niet leuk om een volledige bar in het comfort van je eigen huis te hebben. Dan heb je eindelijk een goede plek om je collectie van fijne whisky op te slaan, je beste wijnen uit te stallen en een leuke manier om met je vrienden een drankje te doen. Lederen krukken, neon luifels en andere accessoires voegen extra sfeer toe en zorgen dat de ruimte echt een bar wordt. Maar hoe richt je een bar nu in? Soms is het handig om een paar visuele voorbeelden te hebben. Daarom hebben we een aantal fantastische voorbeelden hieronder voor je op een rij gezet, die je helpen met het opzetten van een fabuleuze thuisbar. Ook zin om thuis uit te gaan? Kijk dan snel mee naar de ideeën om een bar in je eigen huis te creëren.

Kies een geschikte ruimte

Voor een mooie persoonlijke bar in huis moet je natuurlijk eerst een schikte ruimte uitzoeken. Dit voorbeeld illustreert een ruim vertrek in het huis dat is omgebouwd tot een thuisbar, zo'n bar staat natuurlijk voor geweldige home entertainment. Als je in je huis een beperkte ruimte hebt, dan kun je het beste een bestaande ruimte herorganiseren, je kunt dan denken aan een ongebruikte thuiskantoor of studiekamer die je gemakkelijk zou kunnen transformeren tot een plezieroord.

Organisatie

van ALNO AG Klassiek

Wanneer je familie en vrienden binnen komen, wil je niet constant lopen zoeken naar de flesopener, of klungelen met het bestek terwijl iedereen dorstig is. Zorg ervoor dat de juiste tools op een handige plek liggen, zodat je ze steeds eenvoudig kunt vinden en opbergen. Een lade als deze voorziet in deze behoeften en geeft je bar direct een professionele uitstraling.

Pooltafel

modern  door Quantum Play, Modern
Quantum Play

Blacklight Pool Table

Quantum Play

Hoe zou een thuisbar zijn zonder een pooltafel? Een stuk saaier, dat is zeker. Met zo'n tafel vermaak jij je vrienden en gasten gedurende vele uren. Poolen is natuurlijk het typische entertainment dat je in een bar verwacht. Deze minimalistische tafel past erg goed in de ingetogen, ietwat Scandinavisch ogende barruimte. De pooltafel heeft een geheel andere vormgeving dan het geijkte groen en houtkleurige ontwerp. Met deze tafel maak je direct een designstatement. Veel speel plezier!

Bar gear

Cocktail Time van Lavish Shoestring Klassiek
Lavish Shoestring

Cocktail Time

Lavish Shoestring

Handige apparatuur en de drank zijn belangrijk in een bar, maar als je geen sfeervolle glazen hebt om je magische drankje in te schinken zal de ervaring voor je gasten minder leuk zijn. Investeren in stijlvolle bar-artikelen is investeren in de grijns op het gezicht van je gasten. Simpelweg, omdat leuke glazen voor een bepaalde vrolijkheid zorgen in je thuisbar. Maak een lekkere milkshake, een lekkere cocktail, of allebei. Je gasten zullen ervan genieten. Sfeer is het halve werk in een bar!

Schitterende opslag

Tot slot eindigen we met deze prachtige drankkelder. Als je bar open gaat, zorg er dan voor dat je kelder goed gevuld is en beschikt over alle noodzakelijke likeuren, sterke drank, bier, schnaps en wijn.  Als je een goede collectie wijnen in huis hebt, zorg ervoor dat je ze correct opslaat, zodat ze goed blijven. Niet iedereen heeft de ruimte om een kelder als deze te creëren. Dan kun je kiezen voor een speciale koelkast. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je drank op een praktische en vooral juiste manier opgeborgen is. 

Tot zover de prachtige ideeën om je thuisbar in te richten. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Alvast veel plezier met je eigen thuisbar. 

Zoek je ideeën om je badkamer up-to-date te maken? Lees dit artikel en je bent weer helemaal op de hoogte!

Op ons forum zitten onze experts voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!