De 5 meest Luxueuze serres en eetkamers

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De 5 meest Luxueuze serres en eetkamers

Stoa. Stoa.
 Serre door Vale Garden Houses
Loading admin actions …

Serres hebben hun wortels in het Victoriaanse Engeland, ze ontpopten zich als een populaire manier voor burgers om hun tijd door te brengen in de tuin, vooral tijdens de winter. Meerdere decennia genoten de rijke upper-class Victoriaanse families van deze luxueuze uitbouw. In onze tijd is de serre of wintertuin een ruimte voor meerdere bezigheden, het is een ruimte voor ontspanning en bezinning, evenals een stijlvolle extra kamer waar de gasten en gastheer/gastvrouw heerlijk kunnen verpozen. Vandaag kijk we naar een aantal prachtige serres die tevens dienst doen als eetkamer. Daarnaast zien we hoe je een ruimte stijlvol, elegant, licht en geschikt kan maken, zodat je het hele jaar van deze kamer kunt genieten.

Paleisachtige omgeving

 Serre door Vale Garden Houses
Vale Garden Houses

Impressive Dining Conservatory

Vale Garden Houses

Deze eetruimte heeft alles wat je zou kunnen wensen en nog veel meer: grote ramen, een elegante kristallen kroonluchter boven een extra grote eettafel en eetkamerstoelen uit de jaren '50. Een dergelijk stijlvol ontwerp roept in deze ruimte een gevoel van weelde op. Als je opzoek bent naar iets speciaals in huis, neem dan wat stijlelementen van deze flitsende en stijlvolle inrichting over. En creëer ook een eetkamer met flair, stijl en een elegant voorkomen.

Extravagant

 Serre door Orkun İndere Interiors
Orkun İndere Interiors

Contemporary Classical Villa in Kemer Golf & Country

Orkun İndere Interiors

Deze serre doet denken aan een circustent, het carnavaleske plafond is de smaakmaker in deze indrukwekkende eetruimte. Een helder groene kroonluchter hangt boven een ronde tafel, waar rondom heen pluche stoelen staan. Deze setting heeft een royale sfeer die voor een extreem luxe ervaring zorgt. Voeg gerust traditionele meubels en glanzende marmeren vloeren toe, dan krijgt je dat extra vleugje elegantie en luxe.

Simpel en stijlvol

 Serre door Vale Garden Houses
Vale Garden Houses

A Light Filled Sitting Room Conservatory

Vale Garden Houses

Hoewel iets meer ingetogen dan de vorige twee voorbeelden, geeft deze heerlijke klassieke ruimte direct een gevoel van comfort en welvaart. De inrichting is smaakvol en elegant en door zijn neutrale tinten worden de benadrukt door donkerder meubels mooi naar voren gebracht. Deze ruimte  is leefbaar, praktisch en stijlvol, straalt verfijning uit, terwijl de prachtige kroonluchter een ongekende weelde en flair aan de kamer schenken. Dit is een hemels zuivere kamer, waarin je heerlijk kunt ontspannen en genieten van het goede leven.

Chic en licht

Deze ruimte heeft een atrium-stijl plafond en een muur die een maximale hoeveelheid licht binnen brengt, terwijl je tijdens het diner beschermt bent tegen de  elementen, de kou of hitte. Om dit heerlijk chique ontwerp in je eigen woning na te bootsen, kun je kiezen voor een ronde eettafel, eigentijdse zitmeubelen, en een stijlvolle designverlichting die altijd zorgt voor de 'sunny side of life' in je eetkamer.

Relaxt en informeel

Echt een van de grootste en meest luxueuze van alle serres en eetkamers die we hebben gezien is deze ruimte, hij is groot genoeg om meerdere eettafels te huisvesten, maar de ruimte houdt zijn 'cool' en roept een onbezorgde en ongedwongen sfeer op. Je kunt in alle seizoenen van het jaar genieten van de warme zonnestralen, want de kou blijft lekker buiten de deur. De ruimte in het midden van deze serre/eetkamer biedt je de mogelijkheid om een intieme bijeenkomst te organiseren, misschien wel een familiefeest met een heerlijk diner. 

Tot zover deze schitterende serres en eetkamers. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Alvast veel plezier met het inrichten van je eigen serre en/of eetkamer.

Zoek je Nederlandse designtafels? Lees dan dit artikel over de bijzettafels van Contravorm!

Op ons forum zitten experts voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

Heb jij al een luxe serre/eetkamer? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!