Voor en Na: 6 geweldige keukenverbouwingen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: 6 geweldige keukenverbouwingen

Johan van Dijk Johan van Dijk
Minimalistische keukens van R3ARCHITETTI Minimalistisch
Loading admin actions …

Een lege of kille ruimte omtoveren tot een fantastische keuken? Als dat het geval is, dan komen we graag een kijkje nemen! En daarom hebben we ter inspiratie 6 geweldige keukenverbouwingen voor je op een rijtje gezet. En de resultaten zijn daarbij vooral zeer de moeite waard. Laat je lekker inspireren door het werk van diverse experts en kijk alvast welke keuken jij het allermooiste vindt.

Voor en Na: van kil naar prachtig

van homify

In deze foto zie je direct zowel de oude als de nieuwe situatie: links zie je een oude schuur die wel heel erg kil en ongezellig is, en rechts zie je een fantastische nieuwe keuken. Een modern geheel waarin de authentieke elementen volop aanwezig zijn. En dat is juist het inspirerende: oud en nieuw die samen een fantastisch eclectisch huwelijk vormen.

Voor: oude industriële ruimte

Op deze foto zien we een oude industriële ruimte. Op zich zijn hier leuke authentieke elementen te vinden, maar wat moet je er mee gaan doen als je hier een keuken wilt gaan maken? Laten we maar snel kijken hoe het er in de nieuwe situatie uit is komen te zien!

Na: de ideale woonkeuken

Na de verbouwing mag je gerust spreken van de ideale woonkeuken. Wat kun je hier heerlijk koken en eten! Van de oude industriële sfeer is nog iets terug te vinden in het plafond, maar voor de rest is gekozen voor een modern ontwerp met een klein rustiek randje.

Voor: een kleine ruimte

Stel je voor dat jij als ontwerper de opdracht krijgt om van deze kleine ruimte een leuke keuken te maken. Zit je dan met je handen in het haar of zie je toch mogelijkheden? Voor ons geldt natuurlijk het laatste, er is vast iets leuks van te maken.

Na: ontzettend sfeervol

Deze nieuwe keuken is vooral ontzettend sfeervol. Op het kleine oppervlakte is een zeer uitgebreide keuken ontstaan met een moderne sfeer, maar met een vloer die een zeer opvallend Oosters randje geeft. Vooral de kleine bar is een leuke extra die het helemaal compleet maakt.

Voor en Na: van verouderd naar super hip

Het contrast tussen deze twee plaatjes kan bijna niet groter zijn. Links zie je een sterk verouder geheel en de nieuwe keuken laat juist een super hip beeld zien. Lekker modern en toch is er door een houten laminaatvloer en een leuk kleedje een fantastische eclectische sfeer ontstaan. Ook weer een zeer geslaagd project!

Voor: een bouwval

Deze bouwval laat een sfeervol plaatje zien, maar dat is ook het enige leuke wat je er van kunt maken. Snel door naar de nieuwe situatie!

Na: unieke keuken

Hier is echt een unieke keuken ontstaan als je naar de sfeer kijkt. Ruw beton en hout vormen een wel erg fraaie combinatie. En dat het beton niet geverfd is, zorgt er hier juist voor dat de keuken helemaal af is. Een topper in dit overzicht is het resultaat.

Voor: een oude zolder

Een oude zolder met een fantastisch dak. Mogelijkheden genoeg om over na te denken. Misschien denk je dan niet direct aan een keuken, maar schijn lijkt toch zeker te bedriegen.

Na: leuke studio

Het bed laat zien dat hier op de zolder een studio is ingericht. Maar waar keukens in een studio meestal erg klein zijn, is dat hier zeker niet het geval. En met de het oude dak is die mooie sfeer hier ook behouden gebleven. Een heerlijke afsluiter van dit leuke overzicht!

Heb je nog niet genoeg keukens gezien? We laten je graag nog zo’n leuke lijst zien! Kijk hier voor nog meer keukeninspiratie.

Welke keuken is jouw favoriet? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!