Oud en nieuw in een leuke combinatie | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Oud en nieuw in een leuke combinatie

Johan van Dijk Johan van Dijk
Woonhuis EABR Veldhoven Moderne keukens van 2architecten Modern
Loading admin actions …

Oud en nieuw in een leuke combinatie? Daarvoor kun je heel wat verschillende manieren bedenken! Het ligt er natuurlijk vooral aan wat je uitgangspunt is. Een oud huis, of juist een nieuw huis en ga zo maar door. Vaak zie je projecten voorbij komen waarbij een oud huis is voorzien van een fraaie moderne uitbreiding. Wij kijken daarbij graag naar sfeer en stijl. En in het geval kunnen we zien goed de experts van 2Architecten uit Eindhoven een oude woning in Veldhoven op hele leuke wijze hebben uitgebreid. En daarbij leggen we ook zeker de focus op het interieur. Benieuwd geworden en klaar om helemaal geïnspireerd te raken voor je eigen huis? Kijk dan lekker met ons mee!

Vele bouwperiodes

Woonhuis EABR Veldhoven Moderne huizen van 2architecten Modern
2architecten

Woonhuis EABR Veldhoven

2architecten

We hebben al heel wat projecten voorbij zien komen waarin verschillende bouwperiodes te zien zijn, maar we moeten hier wel heel goed kijken om te zien wat oud is en wat nieuw. Rondom deze oude huizen zijn namelijk nieuwbouwwoningen gebouwd en dat zorgt voor een heel dynamisch beeld. Centraal staat natuurlijk de uitbreiding. Een leuke en fris geheel met een moderne uitstraling en daarbij zien we een leuk en intiem terras. Het doet je gelijk verlangen naar een mooie zomerdag waarop je lekker buiten kunt eten met je gezin of vrienden uitnodigt voor een gezellige barbecue. In deze tuin moet dat in ieder geval geen enkel probleem zijn. En als je nog beter kijkt is dit niet het enige plekje waar je kunt zitten, want we zien ook nog een ander leuk binnenplaatsje!

Koken en eten

Woonhuis EABR Veldhoven Moderne keukens van 2architecten Modern
2architecten

Woonhuis EABR Veldhoven

2architecten

Op de voorgrond zien we de nieuwe keuken. Het gedeelte van het koken zullen we zo nog uitgebreider behandelen, want we willen de focus nu even op de eetkamer leggen. Wat kun je daar namelijk gezellig eten! Een heerlijke combinatie van klassiek, modern en rustiek omarmt je in die ruimte. En dan heb je dus daar ook nog het uitzicht op het fraaie binnenplaatsje dat tussen het oude en het nieuwe gedeelte van het huis is gerealiseerd. Je raakt hier gelijk geïnspireerd en wij worden erg vrolijk van zo’n ruimte als deze.

Een kookparadijsje

Woonhuis EABR Veldhoven Moderne keukens van 2architecten Modern
2architecten

Woonhuis EABR Veldhoven

2architecten

Kookliefhebbers moeten in een kookparadijsje als dit toch hun hart op kunnen halen. Want dat is het grote voordeel van het uitbreiden van je huis: als je maar genoeg ruimte hebt dan kun je een keuken helemaal naar jouw smaak en wens inrichten. Wel speelt het budget daarbij een rol natuurlijk, maar als dat ruim genoeg is dan kun je lekker je gang gaan. En zoals je hier kunt zien is dat perfect gelukt. Moderne en rustieke elementen bepalen het beeld. Het aanrecht is als een eiland geïnstalleerd en met een mooi natuurstenen aanrechtblad is dit ook nog eens een leuke bar. Laat je gasten maar lekker zitten terwijl jij culinair aan de slag bent. Geen slecht idee! En let ook zeker even op het fraaie bovenlicht dat voor extra veel lichtinval zorgt.

Een nieuwe badkamer

Woonhuis EABR Veldhoven Moderne badkamers van 2architecten Modern
2architecten

Woonhuis EABR Veldhoven

2architecten

Een uitbreiding bij je huis bouwen heeft vaak als voordeel dat je ook de bovenruimte op mooie wijze kunt gebruiken. Hier is gekozen voor een nieuwe badkamer. En dat is waar het op sfeer en stijl aankomt ook weer prachtig plekje om te zien. Vooral het licht onder het bad vinden wij fantastisch! De sfeer is hier lekker modern, maar wel weer met een aards en rustiek randje. Een prachtig voorbeeld en samen met de rest van deze uitbreiding wat ons betreft de ideale inspiratiebron.

Wil je nog zo’n leuke en interessante uitbreiding bekijken? Neem dan ook zeker dit heerlijke project lekker in je op. En wie weet ga je daarna we zelf aan de slag!

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt? Wij horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!