Voor en Na: van kille keuken naar sfeervol geheel | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van kille keuken naar sfeervol geheel

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne keukens van homify Modern
Loading admin actions …

Keukens kun je bij ons in alle soorten en maten tegenkomen. En vooral de keukens die een transformatie hebben ondergaan, zijn de moeite van het bekijken heel erg waard. In dit geval is dat ook zo: een kille keuken is veranderd in een zeer sfeervol geheel. Architect Olivier Olindo uit Parijs heeft het ontwerp gemaakt voor deze leuke verbouwing. En het resultaat zal je zeker niet teleurstellen. Laten we snel kijken naar de oude situatie en natuurlijk vooral naar het heerlijke nieuwe geheel.

Voor: horecakeuken?

modern  door homify, Modern

Als je een betegelde keuken als deze ziet, dan heb je als snel het idee dat je in een horecakeuken bent. Misschien voor een restaurant op het gebied van hygiëne wel een uitkomst om in zo’n omgeving te kunnen koken, maar als dit in je huis is dan doet het toch wel heel erg kil en ongezellig aan.

Voor: mogelijkheden

modern  door homify, Modern

Dat het kil en ongezellig is hebben we al gezien, maar als je daar een beetje doorheen weet te prikken, dan zie je direct mogelijkheden. Want je kunt hier eigenlijk heel erg gemakkelijk een hele leuke keuken gaan maken. Vooral de meer authentieke elementen van het huis zelf bieden namelijk een grote uitdaging. Wel is het zaak om er voor te zorgen dat het niet te krap en klein wordt, want in deze toestand neemt het aanrecht wel heel erg veel ruimte in beslag.

Voor: leuke lamp

modern  door homify, Modern

De leuke lamp laat in ieder geval iets zien wat in deze keuken mag blijven. En dat geldt ook zeker voor het mooie oude raam. Maar genoeg over de oude situatie, we kunnen niet wachten om de nieuwe omgeving te gaan bekijken.

Het ontwerp

modern  door homify, Modern

Voor we je de nieuwe keuken presenteren, laten we je het ontwerp zien dat is gemaakt voor de verbouwing. Je moet misschien even goed kijken, maar je ziet wel degelijk verschillen. Vooral dat het aanrecht wat smaller is gemaakt. En dat was ook juist nodig om de ruimte wat efficiënter te kunnen gebruiken. Verder zie je onder andere een mooie dubbele spoelbak voor heerlijk gebruik van de keuken.

Na: rustiek en modern

Moderne keukens van homify Modern Hout Hout

Eindelijk zien we de keuken in z’n nieuwe vorm en direct valt de heerlijke combinatie van rustiek en modern op. Enkele oude elementen zien we terug: de lamp, het raam en ook de oude deur is mooi opgeknapt. Twee ovens zijn ideaal om lekker te bakken en al de lichte kleuren zorgen voor een inspirerende omgeving om lekker te kunnen koken.

Na: leuk eethoekje

Moderne keukens van homify Modern Hout Hout

De toch redelijk beperkte ruimte zorgt dat je hier geen grote tafel kunt plaatsen om te eten. Toch is er een erg leuk en inspirerend eethoekje geplaatst. Een hele leuke tafel en leuke stoelen geven heel veel extra sfeer en charme aan het geheel. En ook hier zie je weer heel leuk het contrast tussen moderne en rustieke elementen. Dit zorgt vooral voor een heerlijke eclectische sfeer.

Na: veel kastruimte

Moderne keukens van homify Modern Hout Hout

In de keuken is veel kastruimte te vinden en dat is natuurlijk erg fijn als je spullen goed op wilt slaan. Maar de kasten zijn ook een mooie vorm van afwerking. We zullen je dat zo laten zien.

Na: verborgen koelkast

Moderne keukens van homify Modern Hout Hout

De koelkast is mooi verborgen opgesteld en dat zorgt voor een heel rustig beeld. Een leuke oplossing en dat geldt voor deze hele keuken: de verbouwing is erg goed geslaagd en deze ruimte kan weer jaren mee!

Een keukenverbouwing kan je heel erg goed inspireren en daardoor heel veel ideeën geven. Als je nog meer ideeën op wilt doen, dan raden we je zeker aan om nog even verder rond te neuzen. Dit project mag je dan ook zeker niet missen.

Zie jij een keuken als deze wel zitten? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!