De zachte inrichting van een piepklein huisje | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De zachte inrichting van een piepklein huisje

Stoa. Stoa.
Scandinavische keukens van homify Scandinavisch
Loading admin actions …

Wie denkt dat een klein huis nauwelijks iets te bieden heeft, moet maar eens kijken naar dit piepkleine huisje met een zachte inrichting. Zo maak je van een kleine woning een superfijne plek om te leven. Het interieur dat we aan je laten zien heeft een zachte touch, veel natuurlijke materialen en met een lichte en ruime opzet. Zoveel ruimte en toch zo klein: hoe bestaat het! Kijk snel met ons mee en geniet van de mogelijkheden die er geschapen worden met slim design!

Scandinavisch

Scandinavische keukens van homify Scandinavisch

De Scandinavische stijl is mateloos populair en heeft zijn oorsprong natuurlijk in de Scandinavische streek. De strakke stijl ontstond rond de jaren zestig en heeft sinds enige jaren een dominante plek in onze interieur veroverd. We zien deze stijl de komen de jaren ook zeker niet verdwijnen. Een van de aspecten van deze stijl is dat deze zo minimalistisch en licht is, dit komt ons in deze kleine woning goed van pas. Het is een huis waarbij de woonvertrekken in een ruimte gesitueerd zijn. Hier zien we een combinatie van woonkamer en keuken. De tafel in het centrum van deze leefruimte is de eettafel waaraan de bewoners ‘ avonds gezellig eten. Ondanks de beperkte ruimte hebben ze toch alle ruimte. Hoe dat kan? Slim design en een juiste plaatsing van de meubels in de ruimte. Dat is hier zeker gelukt! Samen met een expert ontwerp je snel een droomwoning. 

Gezellig en fun

Scandinavische woonkamers van homify Scandinavisch

In een kleine woning haal je idealiter alles uit de kast om het maximale uit het aantal beschikbaar vierkante meters woonruimte te halen. Hier zien we een supergezellige kamer. Vooral de muurkunst (de muursticker) en de roze bank spreken tot de verbeelding. Links zien we een groot raam dat desgewenst de kamer laat baden in het daglicht. Hoe meer licht in de kamer hoe groter deze lijkt! Om de Scandinavische sfeer op te roepen is er gekozen voor een hoogwaardige houtvloer, deze contrasteert mooi met de witte muur en geeft een natuurlijke twist aan de kamer. Laat je inspireren door een expert!

Een natuurlijke twist

Scandinavische keukens van homify Scandinavisch

Gezelligheid kun je bereiken via heel veel verschillende wegen. Hier op de tafel zien we een geijkte manier om sfeer te maken in huis: glazen decoraties en mooi bestek. Ook de natuurlijke decoratie is al jaren een gouwe ouwe, de plant hier voegt net even dat beetje extra toe aan de setting! Wat vind je trouwens van de rieten stoel? In de jaren ’70 zagen we veel meubels van riet, ook in de jaren ’90 kwamen we ze weer tegen, maar daarna zagen we ze eigenlijk niet meer. Nu met de dominantie van de Scandinavische stijl zien we ze weer terugkomen. En eigenlijk vinden we dat helemaal niet erg! Eigenlijk zijn we er een beetje enthousiast over, want de natuurlijke uitstraling die deze meubels eigen is, past goed in ons eigentijdse interieur, zeker als het gaat om deze piepkleine woning met de zachte inrichting.

Excentriek en natuurlijk

Scandinavische keukens van homify Scandinavisch

De natuurlijke look wordt doorgetrokken in het design van de keuken. Let op de fronten van de keukenkastjes: echt bijzonder! De vloer is net iets donkerder dan de kastjes waardoor er toch een verschil zichtbaar is. Lekker excentriek trouwens, die wand boven het aanrechtblad!

Helder

Scandinavische woonkamers van homify Scandinavisch

Het piepkleine huis heeft een zachte inrichting. Dat komt goed naar voren als we naar de verschillende decoraties in de kamer kijken. Het is een hype om een verwijzing naar je thuis in huis te hebben: het overbekende: home-bordje. Je kunt dit ook op een originele manier in je interieur verwerken, dan ziet het er net wat leuker uit! In combinatie met de potjes, het plantje en de schitterende kasjes, wordt deze verwijzing naar je thuis echt een supermooi onderdeel van je interieur.

Creatief

Scandinavische woonkamers van homify Scandinavisch

Tafeltjes zijn al sinds mensenheugenis een geijkte manier om sfeer te maken in je woning. Hier worden ze gecombineerd met beeldbepalende vazen. Wat een verschil van kleur, maar wat goed gevonden! Wij raden je aan om lekker te experimenteren met je woning. Be creative!

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!