Top 5 huizen van 2016: Een moderne miniwoning en meer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 huizen van 2016: Een moderne miniwoning en meer

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern
Loading admin actions …

Vandaag presenteren we de 5 populairste huizen van 2016, geniet er van! 

1. Moderne miniwoning

Ga er maar goed voor zitten en val niet van je stoel: een vrijstaande miniwoning die door een moderne vormgeving en inrichting toch een behoorlijke grandeur heeft gekregen. De architecten van het Spaanse Nan mogen gerust een pluim verdienen voor dit project. Verbaas je over dit zeer vindingrijke project.

2. Een moderne woning met een klassiek jasje

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern
Lab32 architecten

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa

Lab32 architecten

Deze villa is een typisch voorbeeld van een wolf in schaapskleren, alleen dan wel een met een wow-effect! Een moderne woning die aan de buitenkant een min of meer klassiek uiterlijk heeft gekregen. De buitenkant is erg mooi, maar vooral het interieur is een verwennerij voor liefhebbers van moderne inrichtingen. De experts van Lab32 Architecten zijn verantwoordelijk voor dit project.

3. Betaalbare prefab woning

Dit project kan in landelijke gebieden nog wel eens heel succesvol worden. We laten je zien hoe je op een oppervlakte van 120 vierkante meter een woning kunt ontwerpen waar alles op en aan zit. Het is een project dat ontworpen is voor een jong koppel en heeft een bijzonder aspect: 50% van het perceel is tuin! Dus je hebt echt een buitengevoel in en rond deze woning. Wandel snel met ons mee en laat je betoveren door de good looks van deze strakke woning met een schitterende stijl!

4. Monumentale woonboerderij

Wonen in de serene rust van het platteland. Uitzicht op weidse akkers en groene bossen. Een charmante woonboerderij met genoeg ruimte, maar wel met alle moderne gemakken en een stoer tintje. Dat is precies wat we je vandaag laten zien met deze moderne monumentale woonboerderij met industriële elementen. Het project van architect Arend Groenewegen is nog niet klaar, maar je kunt wel zien dat het een fraai eindresultaat gaat worden.

5. Container: een huis voor minder dan 2500 euro

Voor iedereen heeft het concept huis een andere  betekenis. De ene persoon droomt van een woonboot, de ander van een boerderij op het platteland en ook zijn er steeds meer mensen die klein willen wonen. Met zo min mogelijk spullen en zo veel mogelijk in vrijheid. Een prachtig voorbeeld hiervan is een huis gemaakt van een zeecontainer. Makkelijk te verplaatsen en eenvoudig in elkaar te zetten!

Misschien kun je je er niets bij voorstellen. Hoe kun je wonen in een zeecontainer? Kijk met ons mee!

Welke woning is jouw favoriet?  
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!