Geweldig wit huis met houten elementen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Geweldig wit huis met houten elementen

TILL BEHNE TILL BEHNE
 Keuken door Solares Architecture,
Loading admin actions …

Vandaag mogen wij jullie dit geweldige huis uit de koker van Solares Architecture uit Canada laten zien. Het wordt gekenmerkt door veel wit en een bijzondere, ietwat koloniale gevel en daarnaast veel moderne houten elementen. EN het interieur is minimalistisch met een vleugje vintage. Laten we snel gaan kijken.

Exterieur

Hier zien we die bijzondere gevel van dit geweldige huis. De witte bakstenen gaan goed samen met de zwarte kozijnen en de houten elementen. We zien een fraaie groene voortuin met een heerlijk zonnig terras. En links zien we ook nog een ruime garage.

Benedenverdieping

Links op de foto zien we de voordeur die toegang biedt tot de benedenverdieping. Deze etage is één grote ruimte en we vinden hier dan ook alle functionaliteiten samengepakt. In het midden zien we een groot kookeiland met links daarvan de rest van de keuken. Daaraan grenzend zijn links de eetkamer en rechts de zitkamer. Het huis heeft een minimalistische stijl met een vleugje vintage en dankzij de vele ramen is het hier lekker licht.

Keuken

We zagen net al even het fijne kookeiland. En hier is dan ook de rest van de keuken. Ook weer lekker minimalistisch uitgevoerd met veel wit en geen overbodige poespas. Voor een beetje warmte is er gelukkig gekozen voor houten werkbladen.

Trap naar boven

Beneden is dus het leefgedeelte. En met deze geweldige trap komen we op de eerste etage, waar zich de slaapkamers bevinden. De trap is mooi uitgevoerd in strak wit hout. En dankzij de glazen balustrade behoudt de ruimte zijn open karakter.

Kinderkamer 1

Dat dit een echt familie huis is, blijkt wel uit de vele kinderkamers. Ook weer redelijk minimalistisch ingevuld met door het hele huis dezelfde houten vloer. Dankzij de grote ramen is het er wel lekker licht en kunnen de kinderen hier heerlijk spelen.

Kinderkamer 2

Ook de tweede kinderkamer is minimalistisch ingericht. We zien de zelfde houten vloer en dezelfde design lamp. En dankzij de hoogslaper is hier zelfs plek voor twee kids.

Ouderlijke slaapkamer

En dan tot slot de slaapkamer van papa en mama. Niet groot maar wel met alles wat je nodig hebt. Een groot raam voor het nodige daglicht en verder een fijn bed met uiteraard (uit het zicht) een grote inbouwkast. Ook deze kamer is minimalistisch, maar wel sfeervol dankzij de houten elementen en de ietwat oubollige kunst aan de muur.

Meer minimalistische interieurs kan je hier bekijken. Heb je hulp nodig bij het inrichten van je minimalistische huis? Schroom dan niet om de hulp van een van deze professionals in te schakelen. En tips voor minimalistische interieurs kun je ook in dit Ideabook lezen.

Zijn jullie ook zo enthousiast over dit huis? Vertel ons in de comments waarom.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!