Prachtige witte keuken met fraaie houten elementen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtige witte keuken met fraaie houten elementen

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne keukens van STUDIO Z Modern
Loading admin actions …

We zijn blij dat ze jullie vandaag deze prachtige keuken kunnen laten zien van Studio Z uit Canada. Hij wordt gekenmerkt door zijn bijzondere oppervlakvorm en de fijne combinatie van wit en fraaie houten elementen.

Overzicht

Moderne keukens van STUDIO Z Modern

Op deze overzichtsfoto van de keuken zijn een aantal dingen goed te zien. Ten eerste de strakke witte moderne kant van deze keuken. Daarbij komt de donkere mahonie vloer, die redelijk schril afsteekt tegen de rest van de keuken. En in tegenstelling tot de moderne keuken zien we een vrij klassieke tafel met stoelen. En de vorm van de keuken is zo dat je aandacht vanzelf gaat naar de deur richting de tuin, maar daarover later meer.

Praktisch

Moderne keukens van STUDIO Z Modern

De keuken is zeer praktisch ingedeeld en daardoor ontstaat er veel kastruimte. Doordat er gekozen is voor witte en greeploze kasten, gaan deze prachtig op in de keuken.

Verrassing

Moderne keukens van STUDIO Z Modern

We zien dat de keuken nog een leuke verrassing voor ons in petto heeft. Namelijk als deze deur openzwaait, heb je toegang tot nog meer kastruimte.

Bar

Moderne keukens van STUDIO Z Modern

Links daarvan zien we een leuke en fraaie bar/koffiecorner waar je een drankje kan maken en kan nuttigen. En ook hier zien we weer veel en stijlvolle kastruimte.

Deur

Moderne keukens van STUDIO Z Modern

Een van de meest in het oog springende elementen van deze keuken is toch wel de deur naar buiten. Wederom van prachtig hout gemaakt en dankzij het vele glas biedt deze een geweldig uitzicht en komt er voldoende daglicht de keuken binnen.

Tuin

Moderne huizen van STUDIO Z Modern

En zo ziet dat er van de andere kant uit. Het is dus niet alleen een genot om van binnen naar buiten te kijken, maar zeker ook andersom.

Meer prachtige en handige deuren kan je hier bekijken. Wil je ook zo'n mooie en in het oog springende deur in je huis, vraag dan een van deze professionals om hulp. En in dit Ideabook lees je meer over het nut en het plezier van grote ramen en deuren.

Zie jij jezelf hier wel een heerlijk maaltje bereiden? Geef je mening over deze keuken in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!