Een bijzonder huis met een unieke stijl | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een bijzonder huis met een unieke stijl

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne huizen van StudioG Modern
Loading admin actions …

Vandaag bekijken we een bijzonder huis dat van de ontwerpers van StudioG een hele unieke stijl heeft meegekregen. Sommigen zullen het misschien over de top vinden, maar wie van een beetje allure en design houdt, zou zich hier heel goed thuis kunnen voelen. Laten we snel kijken naar de rest.

Bepaald niet minimalistisch

Moderne huizen van StudioG Modern

De stijl van dit interieur kan je moeilijk beschrijven als minimalistisch. Het is extravagant, romantisch en in sommige gevallen zelfs bombastisch. Maar, zoals hier bij de trap, ook weer heel modern en functioneel. Onder de trap naar boven is kastruimte gecreëerd, en daar kun je nooit genoeg van hebben.

Woonkamer

Moderne huizen van StudioG Modern

De woonkamer wordt gedomineerd door zachte kleuren als wit, beige en de kleur van de houten vloer. Maar er is ook gekozen voor een aantal kleurrijke accessoires. Daarnaast wordt dit moderne interieur gekenmerkt door op maat gemaakte kasten en aan de linkerzijde het spannende licht kunstwerk.

Bar

Moderne huizen van StudioG Modern

De absolute eycatcher van deze woonkamer is natuurlijk de bar. Uitgevoerd in een prachtige klassiek-moderne stijl, die uitstekend bij het huis past. De zachte en de ronde vormen sluiten goed aan bij de rest van het interieur. Ook hier is weer gekozen voor wat kleurrijke details.

Keuken

Moderne huizen van StudioG Modern

De keuken is zeer modern en vooral ook erg compleet. Alle beschikbare ruimte is optimaal gebruikt en je kunt dus ook echt alle kanten op. De kleuren zijn wederom neutraal met een enkel (gif groen) accent. In het midden van de keuken zien we een groot kookeiland waar je ook nog eens lekker aan kunt zitten.

Eetkamer

Moderne huizen van StudioG Modern

De keuken loopt over in de qua oppervlak eerder bescheiden eetkamer. Maar als er meer gasten komen, kun je de keuken er dus bij betrekken. We zien een fijne mix van moderne elementen (schilderij Audrey Hepburn) en klassieke accessoires als de kroonluchter.

Slaapkamer

Moderne huizen van StudioG Modern

De slaapkamer is ruim en goed georganiseerd. Er is zelfs voldoende plek voor een kantoorhoek. Het bed dient ook als lounge-achtige zitplek en ook in deze kamer ontbreekt het niet aan moderne elementen en kleur.

Badkamer

Moderne huizen van StudioG Modern

Ook de badkamer is geheel in stijl. Het is een gevalletje: you love it or you hate it. We zien moderne onderdelen, maar ook hele klassieke waarbij de wastafels toch het meest in het oog springen.

Andere bijzondere badkamers kan je hier bekijken. Wil je dat iemand met jou meedenkt over het bijzonder maken van jouw huis? Raadpleeg dan de expertise van een van deze professionals. En in dit Ideabook kun je meer moderne interieurs bekijken.

Over de top of kan dit interieur jou wel bekoren? Laat het ons weten in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!