De aanleg van een prachtige veranda

Stoa. Stoa.
TARAS DREWNIANY. REALIZACJA W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM, PHU Bortnowski PHU Bortnowski
Loading admin actions …

In dit artikel laten we je zien wat een mooi effect een veranda op je tuin kan hebben! PHU Bortnowski heeft met veel vakmanschap een terras weten aan te leggen waarop volop genoten kan worden van het goede leven. Niet alleen hebben zijn het terras een nieuwe look gegeven, ook de woning kreeg een totaal nieuwe gevel. Het doel was een buitenruimte in te richten waar familie en vrienden alle ruimte zouden hebben om te kunnen genieten van elkaars gezelschap en het mooie weer! De resultaten van dit projecten hebben ons verrast en we zijn dan ook erg blij dat we je ze aan je kunnen laten zien. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren!

Work in progress

Deze eenvoudige methode van aftekenen wordt gebruikt door de professionals omdat ze er zo zeker van zijn dat de maten kloppen. Daarna wordt het heel eenvoudig om de planken op een juiste manier neer te leggen. Zo past het geheel als een puzzel! Laat je inspireren door een gedreven expert als je je woning gaat ontwerpen.

De eerste stap

Er werd besloten om de veranda een houten terras te geven. Deze is beeldbepalend als het gaat om de entree van het huis. We zien hier de eerste stap naar een schitterend resultaat: het maken van het grindbed en een eenvoudige houten structuur. Deze zal de planken van de houtvloer gaat dragen. Samen met een expert ontwerp je snel een prachtige woning!

Het schiet lekker op!

Zodra het hout gemeten en gesneden is, is het noodzakelijk om alle houtdelen te behandelen met speciale harsen die ervoor zorgen dat ze weerbestendig zijn. Daarna worden de planken met nagels op de eerste gerealiseerde houtconstructie bevestigd.

We zien progressie

Het grind heeft twee functies bij de vorming van het houten platform: ten eerste biedt het een stevige basis voor het terras en ten tweede is het een uitstekende manier om water, dat de basis binnendringt als het regent, af te voeren, waardoor wordt vermeden dat het blijf staan en zo het hout aantast.

Steeds mooier en mooier

Zodra alle planken in deze nieuwe buitenruimte gelegd zijn kunnen de professionals overgaan tot het uiteindelijke afwerkingen van het platform. Ze schuren, polijsten en vernissen de planken, waardoor ze er niet alleen geweldig uitzien, maar tevens beschermd worden tegen de elementen.

Natuurlijke setting

Wij vinden het erg mooi hoe de tuin en de vlonder bij elkaar passen, ze lijken in elkaar over te lopen! Een manier om je veranda extra gezellig te maken zien we hier links op de foto: een grote lantaarn. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een buiten haard die brand op bio-ethanol, zo’n vuurplek schept echt een unieke sfeer in de tuin!

Gezellig

Naast de houten planken die het terras vormen zijn er ook houten blokken, die dienen als zitjes. Zo kun je gezellig met meerdere personen genieten van deze sociale ruimte, en natuurlijk van het buitenleven in de zomer! De zitjes zijn zo neergezet dat een leuk gesprek vanzelfsprekend is! De twee fijne stoelen zijn de hoofdrolspelers in deze natuurlijke setting. Daarop geniet je vele uren van je vrije tijd in de tuin!

Helemaal af

Het resultaat is deze prachtige veranda die de gasten als het ware verwelkomt. De toevoeging van de lichte metalen sierboog maakt het mogelijk om een klimop, wijnrank of schitterende rozenstruik te laten groeien. Deze mooie structuur wordt ook gebruik voor de bolvormige buitenlampen. Zo krijgt deze buitenruimte in de avond een magische sfeer. We zijn erg verrast door deze schitterende veranda en tuin. Het is een goed voorbeeld wat professionals, en jezelf, met de inrichting van je tuin kunnen doen. Met dit mooie kiekje sluiten we dit project af. 

Blijf ons volgen voor meer mooie voorbeelden. Laat je inspireren. Dit woonpaleis is een echte designtopper!

Wat vind je van deze veranda? Laat het weten met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!