Inspirerend eclectisch wonen in het bos | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Inspirerend eclectisch wonen in het bos

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van BLDG Workshop Inc. Modern
Loading admin actions …

Lekker wonen in het bos kent heel wat voordelen. Heerlijke frisse lucht om je heen, genieten van dieren, bloemen en planten rond je huis en niet te vergeten het wisselen van de seizoenen van dichtbij mee maken. En als je huis dan ook nog eens een heel inspirerend en eclectisch onderkomen is, dan kan je geluk waarschijnlijk niet op. De bewoners van dit Canadese huis mogen zich gelukkig prijzen met zo’n prachtig plekje. En wij mogen daar lekker rond komen neuzen. Doe dan ook heerlijk ideeën op bij het bekijken van dit prachtige project dat is ontworpen door de architecten van BLDG Workshop Inc. uit Toronto.

Een hedendaags chalet

Het project heeft de werktitel ‘Mad River Chalet’ meegekregen en je snapt vast wel waarom dat het geval is. Een schitterend hedendaags chalet is namelijk ontstaan. Het linker bouwdeel lijkt dan ook echt op een chalet, en het rechter deel is een hele vrije interpretatie van dat idee. Moderne, rustiek en landelijke elementen lopen in dit ontwerp eigenlijk kriskras door elkaar en we kunnen je al vast verklappen dat ook binnen dit het geval is. En aangezien de binnenkant haast nog interessanter is dan de buitenkant, gaan we daar snel een kijkje nemen.

Eten en ontspannen

Het lijkt wel feest in dit huis als je naar het interieur kijkt en de tafel is gedekt voor een feestelijke maaltijd. Eten en ontspannen kun je in deze open eet- en woonkamer dan ook prima. Een schitterend hoge ruimte waar moderne architectuur en rustiek-landelijke elementen op prachtige wijze door elkaar lopen. En dan heb je ook nog eens de prachtige grote ramen die een haast panoramisch uitzicht over de omgeving biedt. Wat een fantastische plek!

Heerlijk koken

Aan de andere kant van de eetkamer is de zeer ruime keuken te vinden. Een plek waar je heerlijk uitgebreid kunt koken! En de aanwezigheid van twee ovens en daarnaast een extra groot werkeiland geeft aan dat hier echte kookliefhebbers wonen. De sfeer is hier ook fantastisch en op het gebied van stijl is wederom gekozen tussen een fraaie mengeling van rustieke en moderne elementen.

Naar binnen en naar buiten!

De voordeur en de gang zijn een plek die je zeker niet mag overslaan als je dit huis bekijkt. Ook hier is de eclectische sfeer weer heerlijk aanwezig, al overheerst het rustieke hier natuurlijk door de prachtige natuurstenen muren. Het blad zit nog aan de bomen, maar de sneeuwlaarzen staan al klaar voor een lekkere winterse wandeling. Verder vindt je hier ook de trap naar de bovenverdieping. En laten we daar nou ook net nog even willen gaan kijken.

Prachtige master bedroom

In zo’n ruim huis als dit mag een prachtige master bedroom natuurlijk niet ontbreken. Op artistieke wijze is deze schitterende slaapkamer aangekleed. Een leuk zitje zorgt dat je je hier even lekker terug kunt trekken en dat kan ook op je eigen balkon als je wilt. Hoe leuk is het om samen hier nog even mijmerend te zitten voor je gaat slapen op een zwoele zomeravond…

Badkamerinspiratie

Deze badkamer kan je toch heerlijk veel inspiratie geven? Al is het alleen maar om te zien hoe leuk handdoeken ook heel goed als decoratief element gebruikt kunnen worden.

Leuke schuifdeuren

In het chaletgedeelte vind je deze leuke gang met prachtige schuifdeuren en daarachter leuke slaapkamers. Ook weer zo’n heerlijk voorbeeld van een hele fraaie vorm van stijl en sfeer. Wonen in dit huis is gewoon een feest en de bewoners mogen zich dan ook gelukkig prijzen met deze geweldig mooie plek.

Wil je nog zo’n landelijk droomhuis bekijken? Verlekker je dan ook aan deze schitterende woning!

Zou je ook graag zo willen wonen? We zijn benieuwd naar je reactie!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!